Thursday, 31 July 2014

درخراسان و مصر و شام و عراق- فتنه و کارزار میبینم (پیشگوییهای شاه نعمت الله ولی) 50


   درخراسان و مصر و شام و عراق- فتنه و کارزار میبینم (پیشگوییهای شاه نعمت الله ولی)

maleki567
به همین دلیل هم سپاه پاسداران در برابر موج فزاینده وخامت درعراق دست به دامان قطاری از به اصطلاح "مراجع" حکومتی شده اند تا با فتواهای خودشان نوری المالکی را متقاعد به گوشه نشینی و ترک مسند بکنند. اما نوری المالکی میداند که به عنوان یک مهره سوخته اگر باپای خودش کنار برود چه مخاطراتی میتواند درانتظارش باشد و میخواهد زیر بار نصایح دوستان دیروزش نرود!
 در پی مسائل مطرح شده در باره تحولات اخیر ،.


به گزارش بولتن نیوز گروه سیاسی،به نقل از مشرق نیوز،  آیت الله مکارم شیرازی از قم بیانیه ای درابره مسند نخست وزیری عراق به شرح زیر صادر کرد (!!!):

بسم الله الرحمن الرحيم
باتوجه به همسايگي كشور ما با كشور عزير عراق و پيوندهاي وثيق فرهنگي و مذهبي ملت ما با مردم خوب اين كشور شديدا" نگران اختلافاتي هستيم كه در مسايل سياسي گروه هاي مختلف آشكار شده است ، آن هم در زماني كه دشمن بي رحم و بي منطق بخشي از كشور را اشغال كرده و بعضي از نا اهلان فرياد تجزيه كشور را سر داده اند .
بدون شك براي پيشگيري از تجزيه و بيرون راندن دشمنان وحشي و خونخوار هيچ راهي جز رسيدن به وحدت ملي از طريق فداكاري و خويشتن داري همه گروه هاي سياسي و توجه به مسئوليت هاي الهي در برابر شرايط بسيار حساس كنوني موجود نيست .
ما از همه گروه هاي سياسي تقاضا مي كنيم به خاطر رضاي خداوند و پيروي از تعاليم اسلام و عشق و علاقه اي كه به كشورشان دارند، بنشينند وامتيازات معقولي به هم بدهند و دست در دست هم كرده ، كشورشان را از خطر اشغال و تجزيه نجات دهند و عراقي سربلند ومقتدر و توانا و آباد بسازند .
تصور اينجانب اين است كه فصل الخطاب را براي حل اختلافاتشان نظر مرجعيت محترم عراق حضرت آيت الله العظمي سيستاني قرار دهند و تا دير نشده مشكلات موجود را به كمك معظم له حل نمايند .
از خداوند متعال هوشياري و بيداري و توجه به مسئوليت ها براي همه عزيزان مسألت دارم و اميدوارم هرچه زودتر پيام شادي دائر به وحدت ملي به ما برسد .
والسلام علي من اتبع الهدي - 9مرداد 93
گفتني است ديروز نيز آيت الله العظمي وحيد خراساني اعلام کرد در مسائل عراق نظر آيت الله سيستاني بايد عمل شود. همچنين آيت الله العظمي صافي گلپايگاني چند روز پيش در تماس با آيت الله سيستاني ضمن تبادل نظر در باره مسائلجهان و به ويژه عراق بر ضرورت تامين نظرات مرجع عاليقدر آيت الله سيستاني در فرايند سياسي اجتماعي عراق تاکيد کرد.

تکنیک تخریب تکفیریهای نوظهور، با تکفیریهای "وطنی" تفاوتی ندارد


تکنیک تخریب تکفیریهای نوظهور، با تکفیریهای "وطنی" تفاوتی ندارد


گروه های تکفیری وطنی" درگوشه و کنار کشور مان برای سالهای متمادی دگر کیشان بخصوص اهل تصوف و اهل تسنن را مورد توهین و اهانت قرار داده و مساجد و حسینیه های آنهارا با خاک یکسان کردند. حالا رقبای نوظهوری برآنها درمنطقه درست شده است که با تعقیب همان رویه در سرزمینهای عراق و سوریه همان صحنه های جاهلی را به نمایش میگذارند
63558BF4-C68E-4A57-9E42-02ACA6A3A7EA_w640_r1_s_cx4_cy35_cw93
امروزه همه شاهدند که بناهای تاریخی و دینی که داعش با خاک یکسان کرده است رو به افزایش و گسترش است
گروه شبه‌نظامیان دولت اسلامی عراق و شام یا داعش که در پی برپایی دوران خلافت اسلامی است، با گرفتن موصل  به تدریج به حاشیه مناطقی که در اختیار خود دارد رفت و نمادهایی که می‌گوید با «تفسیر اسلام» در تضاد هستند را تخریب کرد.
به گزارش رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی، چند ناحیه و بنا تاکنون با خاک یکسان شده است. بناهایی که مرتبط با شیعیان، مسیحیان و یا دیگر مذاهب و ادیان شناخته شده، به این بهانه که این‌ها «مراکز ارتداد» است، از بین رفته است.
تل‌عفر
پس از ورود شبه‌نظامیان داعش به تل‌عفر، اماکن و بناهای دینی تخریب شد. عکس‌های منتشر شده، تخریب مساجد و مقبره‌هایی چون قادر الیاس، سعدابن‌عقیل، مقبره امام الحکیم، مقبره اهل بیت و حسینیه صدیق را نشان می‌دهد.
موصل
در موصل که مرکز استان نینوا است، بیشترین تخریب اماکن دینی صورت گرفته است.
مسجد یونس
مقبره یونس که در قرآن و انجیل روایت شده که در شکم یک نهنگ زندگی کرد و مورد احترام مسلمانان، یهودیان و مسیحیان بود، بمب‌گذاری شده و با خاک یکسان شد.
​شبه‌نظامیان دیواری از مواد منفجره اطراف این مقبره به پا کرده و آن را منفجر کردند.
مقتدی صدر، از روحانی‌های شیعه عراقی که از لبنان به عراق بازگشته، این حمله را محکوم کرده و گفت مقبره یونس مورد احترام تمامی ادیان بوده است.
مقبره يونس از سال ۱۹۱۲ بازسازی و تعمير شده بود و در ۲۰۱۴ با خاک يکسان شد.
مسجد شیث
مسجد شیث که در سفر پیدایش تورات روایت شده فرزند سوم آدم و حوا پس از هابیل و قابیل است، در موصل قرار داشت. این مکان هم مورد احترام مسلمانان، یهودیان و مسیحیان بود و به دست شبه‌نظامیان داعش با خاک یکسان شد. یکی از شاهدان عینی به خبرگزاری فرانسه گفت: «شبه‌نظامیان دیواری از مواد انفجاری دور مسجد کشیده و به همه گفتند از آن فاصله بگیرند و در مقابل چشم مردم، آن را منفجر کردند.»
عون الدین
بنای دینی عون‌الدین هم با مواد منفجره از بین رفت.
مقبره جرجیس
مقبره موسوم به جرجیس نبی هم در موصل توسط شبه‌نظامیان داعش با خاک یکسان شد.
صومعه ماربهنام
تمامی صلیب‌ها از ساختمان صومعه ماربهنام جمع‌آوری شده است. این صومعه در قرن چهارم در جنوب موصل بنا شد. تمامی ساکنان مسیحی صومعه ابتدا قرار شد بین مسلمان شدن یا پرداخت جزیه یکی را انتخاب کنند ولی بعد انتخاب مزبور به مرگ یا گرایش به اسلام تغییر پیدا کرد و میسحیان از موصل گریختند. تمامی نشانه‌های صومعه کنده شده ولی بنای آن هنوز تخریب نشده است.
منار الحدباء
46EA3CBF-960B-4D81-8C81-606CB9BCFF4D_w640_r1_s_cx19_cy2_cw70
منار الحدباء که به خاطر کج بودن آن به برج پیزای شهر موصل معروف است هم به دست شبه‌نظامیان داعش از بین رفت

Wednesday, 30 July 2014

بجای تشویق به صلح چرا باید تهدید به جنگ کرد؟


   بجای تشویق به صلح چرا باید تهدید به جنگ کرد؟

20768_333
اما موشک ها به غیر از ایجاد خرابی، آیا میتوانند ذره ای تاثیر راهبردی در فضای سیاسی ایجاد کنند؟!
در جنگ دوم جهانی رایش سوم شهرهای انگلستان و بخصوص لندن را با هزاران موشک "و-2" هدف قرار داد، ولی این موشکهای نیرومند علیرغم تخریبهای گسترده، برسرنوشت جنگ تاثیری بجا نگذاشتند. حال سئوا اینجاست که بااین همه درس عبرت انگیز از تاریخ، چرا بازهم افراطگرایان تهدید به موشک پرانی میکنند؟!
"عماریون"به گزارش سپاه نیوز؛ - جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: "حزب الله لبنان" امروز آن چنان قدرتی دارد که می‌تواند تمام شهرهای اسراییل را بدون هیچ توقفی زیر آتش سنگین موشک‌های خود بگیرد و این اقدامات نشأت گرفته از "صلابت ملت ایران"  (!!) در مقابل دشمنان است.

سردار سرتیپ پاسدار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه در مراسم شبی با شهدای مهرانشهر که در مصلای جامع شهریار با حضور جمعی از مسئولان کشوری و شهرستان به ویژه اعضا شورای شهر شهریار برگزار شد با اشاره به یاد و خاطره شهدای هشت ساله دفاع مقدس اظهار داشت: جنگ غزه آغاز و مقدمه فروپاشی اسرائیل است. 
حزب الله لبنان امروز آن چنان قدرتی دارد که می‌تواند تمام شهرهای اسراییل را بدون هیچ توقفی زیر آتش سنگین موشک‌های خود بگیرد و این اقدامات نشأت گرفته از صلابت ملت ایران در مقابل دشمنان است و امروز دیگر دشمنان نمی‌توانند در کیلومتر‌ها دور‌تر بنشیند و بر ملت‌های مسلمان حکم‌رانی کند. 
دشمنان قسم خورده ملت ایران در ۳۶ سال گذشته در هر لحظه سناریو و برنامه‌ای جدید برای نابودی ملت ایران در سر می‌پروراند اما به لطف خداوند، هوشیاری ملت ایران و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب تمام آن‌ها نقش بر آب شد. امروز دشمنی که قصد فتح دنیا را داشت در میان سیم‌های خاردار اطراف خود حبس شده است و این نتیجه اقدامات هوشیارانه مسلمانان جهان بوده است

گِردِ آئینهء ضمیر جهان - گَردو خاک و غبار میبینم (شاه نعمت الله ولی) 49


   گِردِ آئینهء ضمیر جهان - گَردو خاک و غبار میبینم (شاه نعمت الله ولی)

resized_403785_206
سازمان هواشناسی وزارت راه وشهرسازی پیش بینی کرد که تا اواخر هفته به سبب وزش باد شدید در برخی مناطق شرق و جنوب شرق کشور به ویژه در شمال استان سیستان وبلوچستان باد و گردوخاك و کاهش قابل توجه دید افقی رخ می دهد.
به گزارش خبرنگار مهر، پیش بیني کلي براساس نقشه‌ھاي ھمديدي و آينده نگري و بررسی و تحلیل نقشه‌هاي پیش یابی هواشناسی نشان می‌دهد تا دو روز آینده در استان‌هاي مازندران، گستان هوا نیمه ابري است و در برخی ساعات با بارش باران و وزش باد همراه خواهد بود.
در همین مدت در برخی مناطق جنوب شرق کشور، در استان‌هاي هرمزگان، جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان افزایش ابر در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب رگبار پراکنده در ارتفاعات استان کرمان و احتمال رعدوبرق پیش بینی می‌شود. بنابر این گزارش روز چهارشنبه تنگه هرمز نیز مواج خواهد بود

درخراسان و مصر و شام و عراق - فتنه و کارزار میبینم (پیشگویی شاه نعمت الله ولی) 48


   درخراسان و مصر و شام و عراق - فتنه و کارزار میبینم (پیشگویی شاه نعمت الله ولی)

137034636131
وقتی که جورج بوش، رئیس جمهور سابق آمریکا، حمله نظامی به عراق را آغاز کرد، تمایل داشت نگاه مسیحیان راستگرا در مورد آخرالزمان را به عنوان واقعیات این دوران در دستور کار خود گذارد، ولی هیچ کس در سال ۲۰۰۳ پیش‌بینی نمی‌کرد در درگیری‌های اخیر در این کشور، بسیاری و از جمله طرف‌های درگیر حوادث خونبار عراق را در قالب پیش‌بینی‌های آخرالزمانی تفسیر کنند و این عقیده بر رفتار آن‌ها تأثیر بگذارد.
به گزارش «تابناک»، علی معموری که سابقه تدریس در حوزه‌های علمیه ایران و عراق را دارد، در مطلبی در این باره نوشته، نگاه آخرالزمانی به رخدادهای عراق، ساختاری و افراطی در این کشور وجود دارد. بسیاری از طرف‌های درگیر در عراق به تطبیق پیش‌بینی‌های آخرالزمانی بر حوادث کنونی عراق دست زده‌اند و مسائلی را که این روز‌ها در عراق در حال وقوع است، مطابق پیش‌بینی‌های مذهبی خود درباره اخرالزمان می‌دانند. این عقاید بر کارکرد آن‌ها در این وقایع نیز تأثیراتی داشته است.
پیروان ادیان ابراهیمی یعنی یهودیان، مسیحیان و مسلمانان به ‌رغم برخی ساختارهای ذهنی مشترک در مورد آخرالزمان، سناریوهایی را برای این دوره پیش‌بینی کرده‌اند. یهودیان مدعی هستند که در این دوره به ارض موعود خود بازخواهند گشت، مسیحیان این دوره را با ظهور دوباره حضرت مسیح گره زده‌اند و مسلمانان آن را زمان عالم‌گیر شدن اسلام می‌دانند. برای آخرالزمان تراژدی‌ها و دوره‌های خشونت‌باری پیش‌بینی شده، ولی همه این روایات‌ در نبرد بین دوگانه خیر و شر که به شکست شر و پیروزی جاودان خیر منجر می‌شود، شریک هستند.
در اسلام نیز بین متون اهل سنت و متون شیعیان در موضوع آخرالزمان شباهت‌ها و اشتراک بسیاری است، ولی مسأله این است که تعیین خیر و شر به درگیری‌های اخیر در عراق نیز کشیده شده است. اهل سنت و شیعیان، در پیش‌بینی‌های آخرالزمانی خود از سه گروه مسلمانان، مسلمانان منحرف و کفار سخن می‌گویند. آنهایی که در عراق به تطبیق آخرالزمان بر مسائل جاری عراق باور داشته و یا قصد سوءاستفاده از آن را دارند، خود را حق، مسلمانان و مدعیان اسلامی را که در مقابل آن‌ها قرار دارند، منحرف می‌دانند و دشمنان غربی را در دسته سوم می آورند.
«انور العولقی» از رهبران برجسته سلفی در یمن که در سال ۲۰۱۱ در حمله پهپادهای امریکایی کشته شد، نظر خود را در این باره این گونه بیان داشته: ندای جهاد از خراسان بلند می‌شود که افغانستان امروزی را شامل می‌شود. سپس جنگی با غرب در عراق امروزی شکل خواهد گرفت که راه را برای آخرالزمان و دوره مهدی موعود باز خواهد کرد؛ آن‌گاه عده‌ای که پرچمی سیاه را برافراشته‌اند با مسلمانان منحرف و کفار خواهند جنگید و این نبرد با اعلام یک خلافت جدید پایان خواهد یافت.
ظهور خلیفه ابوبکر البغدادی بخشی از این روایت شده است. وی از این روایت برای اعلام خلافت خود استفاده کرد. افزون بر پرچم سیاه، خلیفه (خودخوانده) برای مشابهت بیشتر از لباسی به رنگ سیاه نیز استفاده می‌کند تا شباهت‌ها را بیشتر کند تا عده بیشتری از وی استقبال کرده و به او بپیوندند. او حتی برای توجیه بیشتر کارهای خود مدعی شده که از قبیله قریش است که بنا به روایت اهل سنت، مهدی موعود از این قبیله است. برخی متون منتشره و اقدامات رهبر قبلی گروه داعش یعنی ابوعمر البغدادی، نشان می‌دهد که این کارهای خلیفه برنامه‌ریزی شده بوده است.
در مقابل در نزد برخی شیعیان، ظهور البغدادی و دولت وی، نشانگر لشکر تاریکی است که در آخرالزمان به قدرت خواهد رسید تا اینکه پس از آن مهدی آخرالزمان ظهور کند. برخی از شیعیان حمایت برخی نیروهای منطقه‌ای را نیز در همین چهارچوب تفسیر می‌کنند.
منطقه پیش از این نیز شاهد پدیده‌های مشابهی بوده و پیش‌بینی می‌شود که خشونت‌ها و تحولات جاری به تشدید این نگاه‌های آخرالزمانی کمک کند و بر روند درگیری‌ها تأثیر بگذارد

گِردِ آئینهء ضمیر جهان - گَردو خاک و غبار میبینم (شاه نعمت الله ولی) 47


   گِردِ آئینهء ضمیر جهان - گَردو خاک و غبار میبینم (شاه نعمت الله ولی)

resized_403794_889
هموطنان در داخل کشور میگویند گویا قرار نیست نفس راحت بکشیم؛ اگر تا سال گذشته آلودگی هوا ناشی از سوختن بنزین های آلاینده مقصر اصلی بود، حالا که آن مشکل تا حدود زیادی مرتفع شده، مشکلی جدید از راه رسیده که شواهد و قرائن از تقویت آن در آینده خبر می‌دهند ولی هنوز ریشه یابی نشده و منشا آن کشف نشده است!
به گزارش «تابناک»، در شرایطی که با پایان یافتن ماه مبارک رمضان و پیوستن تعطیلات دو روزه عید سعید فطر به دو روز نیمه تعطیل و تعطیلِ پنج شنبه و جمعه، بسیاری از ساکنان دو کلانشهر پرجمعیت تهران و کرج ترجیح داده‌اند به مسافرت بروند، از راه رسیدن موج جدیدی از گرد و غبار موجب شده که هوای این دو شهر در وضعیت ناسالم قرار گیرد.
گرد و غباری که چندی پیش با وقوع توفان تهران، روز پایتخت پر جمعیت را به شب تبدیل کرد و بسیاری را به شوک فرو برد، چند روزی است که بار دیگر میهمان تهران، کرج و شهرهای ریز و درشت پیرامون آنها شده و محدوده دید افقی را تا حدود زیادی کاهش داده اما هنوز کسی نمی‌داند که منشا آن کجاست و برای رفع آن چه تدابیری باید اندیشیده شده و به کار بسته شود.
اگر تا سال گذشته، هوای غبار آلود تبدیل به شاخصه تقریبا ثابت آب و هوای استان‌های خوزستان، ایلام، بوشهر، کرمانشاه، کردستان و دیگر نقاط واقع در غرب، جنوب غربی و جنوب کشور شده و بدین ترتیب، تجربه تلخ سالیان متمادی در استان سیستان و بلوچستان، تازه در نقاط دیگر کشور قابل لمس شده بود، اکنون نه تنها در آن نقاط وضعیت بهبود نیافته، بلکه این مشکل به دو استان پر جمعیت تهران و البرز هم سرایت کرده است.
این در حالی است که از یکسو فرو رفتن تهران و کرج در گرد و غبار در شرایطی بروز می‌کند که خبری از گرد و غبار وارداتی از کشور همسایه، عراق، در میان نیست و از سوی دیگر، معضل آلودگی هوای این شهرها که به ترافیک بیش از نیمی از خودروهای کشور در بطن این شهرها مرتبط می‌شد هم، به رغم بهبود یافتن، هنوز کاملا مرتفع نشده و تا حدودی برقرار است.
به عبارت بهتر، اگر تا پیش از این می‌شد گرد و غبار را به گردن خشک شدن سرزمین های واقع در عراق و توقف مالچ پاشی در بیابان های این کشور بعد از ساقط شدن دولت صدام انداخت و با نگاه مسئولانه، سهم کمی هم برای بی مسئولیتی خودمان در خشک شدن حوزه های آبگیری چون تالاب هورالعظیم در خوزستان قائل شد، حالا می‌توان مدعی شد که عملکرد سالهای گذشته خودمان در کنار خشکسالی‌ رقم خورده، کاری کرده که در تولید گرد و غبار به خودکفایی برسیم!
اکنون از یکسو دریافته‌ایم که در آستانه دوران خشکسالی جدیدی هستیم و اثرات این دوران کم بارش را با کمبود آب به وضوح درک کرده و انتظار سخت گیری بیشتر مام طبیعت در سالهای آتی را می‌کشیم و از سوی دیگر می‌بینیم که در اثر این اتفاق و بی توجهی ما نسبت به پیش بینی ها، اینقدر بر وسعت بیابان های مان افزوده شده که با اندک تغییرات جوی ممکن است توفان های سهمگینی به راه افتاده و بر ما بتازد، یا دست کم، گرد و غبار بخشی همیشگی از زندگی‌مان در سالهای آتی شود.
نیم نگاهی به وضعیت روز گذشته هوای تهران از نظر آلودگی نشان می‌دهد که پایتختِ خلوت شده و کم رفت و آمدتر، با رسیدن شاخص آلودگی هوا به شرایط «ناسالم»، اوضاع نامطلوبی را تجربه کرده و از کرج هم خبر می‌رسد که ساکنان این دیار چند ملیتی نیز در شرایط چه بسا نامطلوب تری قرار دارند؛ در حالی که هیچ گزارشی از چرایی رقم خوردن این رویداد در دست نیست که بتوان به آن استناد کرد و مدعی بود که ریشه این گرد و غبارها معلوم شده است.
حال اگر به این مجموعه، تجربه بسیار ناموفق علت یابی و تلاش برای رفع مشکل گرد و غبار غلیظ در دیگر نقاط کشور را بیفزاییم، در خواهیم یافت که افق بسیار نامطلوبی مقابل‌مان ترسیم شده است؛ افقی که با توجه به آغاز دوران خشکسالی جدید در کشور، بحرانی تمام عیار ترسیم می‌کند که اگر قصد مواجهه با آن را داشته باشیم، هر روزی که سپری می‌شود را باید صرف تحقیق و بررسی این موضوع و چگونگی مقابله با آن کنیم اما گویی به خواب فرو رفته‌ایم.
بدین ترتیب دور نیست زمانی که در اثر تداوم این روند و احتمالا شدت گرفتن آن، به جایی برسیم که از هفتاد و پنج میلیون جمعیت کشور، تنها محدودی از شر گرد و غبار در امان باشند و ببینیم که این پدیده توانسته سلامتی، محیط زیست، کشت و زرع، دامداری، اقتصاد و هر آنچه برای تداوم حیات کشور مهم است را تحت تاثیر خود قرار داده و بلایی بر سرمان آورد که هیچ دشمن و تحریمی نتوانسته و نخواهد توانست!

Tuesday, 29 July 2014

درخراسان و مصر و شام و عراق - فتنه و کارزار میبینم (شاه نعمت الله ولی) 46


   درخراسان و مصر و شام و عراق - فتنه و کارزار میبینم (شاه نعمت الله ولی)

Untitled7890-
پایگاه خبری "ال مانیتور" (AlMonitor) که دفتر اصلی آن در واشنگتن قرار دارد، در گزارشی به تحلیل روابط ایران، حزب الله و سوریه با حماس پرداخته است.
پایگاه خبری المانیتور، به نقل از یک مقام سیاسی حماس تأیید کرد خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی حماس به تازگی تلفن‌هایی از دفتر علی لاریجانی رئیس مجلس ایران، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه، و یک مقام ارشد سپاه پاسداران دریافت کرده است.
حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز روز ۲۹ تیر ماه به صورت تلفنی با خالد مشعل گفتگو کرد.
یک مقام حماس به المانیتور گفت: این نخستین تماس رسمی حزب‌الله با حماس از فروردین ماه گذشته بود. به نوشته وبسایت حزب‌الله، سید حسن نصرالله در این تماس تلفنی «مقاومت و سرسختی نیروهای حماس در غزه را ستود و تأکید کرد که حزب‌الله در کنار جنبش مقاومت فلسطینی است و از شرایط آن گروه برای پایان دادن به جنگ پشتیبانی می‌کند.»
یک مقام فلسطینی نیز در تماس با المانیتور اشاره کرده است: «تردیدی نیست که روابط میان حماس و حزب‌الله بر سر بحران سوریه تیره شده بود؛ ولی مقامات ایران در تماسی که روز ۱۶ تیر ماه با حسن نصرالله داشتند وی را تشویق کردند که به رغم تحریم حماس از سوی سوریه، با خالد مشعل تماس بگیرد. از این رو، تماس نصرالله با مشعل در دمشق بازتاب مطلوبی نداشته است.»
احتمالاً این مقام فلسطینی به اظهارات اخیر بشار اسد اشاره کرده که در انتقاد از رهبری حماس گفته بود «میان مبارزان واقعی مقاومت فلسطینی – که ما از آنها حمایت می‌کنیم – با کسانی که تازه از راه رسیده‌اند و برای حفظ منافع خود و برای به کرسی نشاندن قدرت خود نقاب مقاومت را برچهره می‌زنند، تفاوت وجود دارد.»
عضو حزب‌الله لبنان در تماس با المانیتور از بیروت گفت: «سوریه برای موضع گیری علیه آشتی با حماس دلایلی برای خود دارد؛ ولی ما اطمینان داریم که دیپلماسی ایرانی راهی برای آشتی بین این دو پیدا می کند.»
نماینده سابق مجلس ایران در گفتگوی تلفنی با پایگاه خبری المانیتور گفته است: «تماس‌های ایران و حزب‌الله با حماس، در سوریه بازتاب مثبتی نداشت، چون اسد بازگشت حماس به محور مقاومت – یعنی تهران، بیروت و دمشق – را وتو می‌کند. اما با ادامه جنگ در غزه، و در حالی که حماس تلاش نظامی زیادی به خرج داده، ایران نمی‌تواند دست روی دست بگذارد. هر چند حضور نظامی تهران به دادن آموزش‌های نظامی محدود شده بود، می‌خواهد در جریان تحولات سیاسی و دیپلماتیک قرار داشته باشد، حتی اگر این کار رئیس جمهوری سوریه را خوش نیاید.»
به نوشته این پایگاه آمریکایی، همین مقام پیشین ایرانی گفت: «جنگ غزه فرصت مناسبی در اختیار ایران و حماس قرار داد تا خون تازه‌ای به رگ‌های سرد روابط خود تزریق کنند. از سوی دیگر، تهران می‌خواهد اتحادش را با هر یک از قدرت‌های منطقه حفظ کند و بهبود بخشد. به رغم اختلافات ایران با حماس، این گروه ثابت کرده که متحد خوبی برای ایران است. حماس ثابت قدمی خود را نشان داده و در جنگ دو هفته‌ای در برابر ماشین جنگی اسرائیل دوام آورده است. مسلماً رهبر ایران از خالد مشعل به خوبی استقبال می‌کند.»
المانیتور در پایان می‌نویسد: «حملات اسرائیل به غزه ممکن است در بازپیوست رابطه گسسته میان ایران با حزب‌الله و حماس، تأثیر منفی برای اسرائیل داشته باشد. این سه، به رغم مخالفت دمشق، و با توجه به شرایط موجود در منطقه، فرصت را برای تجدید رابطه غنیمت شمرده‌اند.»

Monday, 28 July 2014

در خراسان و مصر و شام و عراق- فتنه و کارزار میبینم (شاه نعمت الله ولی) 45


   در خراسان و مصر و شام و عراق- فتنه و کارزار میبینم (شاه نعمت الله ولی)

278955_375
از پایان قرن نوزدهم ایدئولوژی سلفی‏های سوریه متحول شده است. غالباً جنبش سلفی در سوریه، جنبشی اصلاح‏طلبانه و متأثر از اندیشه‏های محمد عبده در مصر بوده است. تا 1963 و وقوع کودتای نظامی حزب بعث، سلفی‏های سوریه به عنوان سلفی اصلاح‏طلب همچنان هویت خود را حفظ کردند. لكن گفتمان سکولار بعثی‏ها در سوریه کم کم سلفی اصلاح‏گرایانه سوري را به سمت سلفی جهادی سوق داد. نخستین ریشه های جريان سلفی جهادی درسوريه در دوران حافظ اسد کاشته شد.
به گزارش بولتن نیوز، سید علی نجات: علاوه بر آن شرایط پیچیده منطقه ای و بین المللی نيز بر آن تأثيرگذار بود.در واقع عواملی از جمله جنگ دوم خلیج فارس، کودتای نظامی علیه اسلام گرایان الجزایر پس از پیروزی آنها در انتخابات،نسل‏کشی و کشتار مسلمانان بوسنی و هرزگوین، آزادی افغانستان از نیروی شوروی و به دنبال آن بازگشت افغان عرب، به این امر کمک کرد. مجموع این تحولات داخلی و بیرونی جوانان را با تفکر جهادی آشنا ساخت. علاوه برآن نظام سوریه تجربه تعامل و همکاری با سلفی ها و جریان های القاعده (در حمله آمریکا به عراق) را دارا می باشد.
مشکل سلفی ها با نظام سوریه از زمان قدرت گیری حافظ اسد در سوریه شروع شد، زیرا سلفی ها، فرقه علوی را رافضی می دانند و برای مشروعیت بخشی به ادعای مذهبی خود به فتاوی علمای مذهبی از جمله ابوحامد غزالی و ابن تیمیه تأکید می کنند. در همین راستا، سلفی های جهادی برای سرنگونی حکومت علوی ها و ایجاد حکومت اسلامی، جهاد را جایز می دانند. این اختلاف و درگیری ها صرفاً مذهبی نبود و رنگ و بوی طایفه ای نیز داشت؛ به خصوص که نظام سوریه در کشتار معروف در سال 1982، سه مرکز عمده اسلام گرایان در حماه، حمص، و ادلب را مورد حمله قرارداد که بسیاری از اسلام گرایان رادیکال طی آن کشته شدند و در نهایت موجب شد رهبری اخوان در خارج مستقر شود و جریان های اسلام گرا نیز بر شدت اقدامات خود بیفزایند.اخوان المسلمین سوریه بخشی از جریان های اخوان است که بر اساس طرح واندیشه حسن البنا در مصر در پایان قرن بیستم شکل گرفت. اخوانی ها طی اشغال سوریه توسط فرانسه در زمینه سیاسی آشکارا فعالیت می کردند. در ابتدا این جنبش تمایلی به حرکتهای مسلحانه نداشت، اما با گذشت زمان و تحت تأثیر افکار «سید قطب» اخوانی ها از سال 1982 مبارزات مسلحانه خود را عليه علوي‌ها و حكومت علوي‌ها آغاز كردند و در گيري‌هاي شديدي در حماه و... به وجود آمد كه منجر به كشته شدن 20 هزار نفر از طرفداران اخوان المسلمين شد و اكنون نيز سلفي‌ها اين كشتار را به جريان‌هاي حاكم فعلي ربط مي‌دهند و درصدد انتقام از طايفه علوي هستند.
به طور کلی گروه های سلفی فعال در سوریه را می توان به دو دسته تقسیم بندی نمود: جریان های رادیکال سلفی که خارج از مرزهای سوریه وارد این کشور شده اند كهوابسته به سازمان جهانی القاعده می باشند.هدف آنها نيز تشکیل دولت اسلامی در سراسر مناطق جهان است و در قالب سازمان های متعددی سازماندهی شده اند. دولت اسلامی در عراق و شام (داعش) و جبهه النصره در زمره این گروه قرار می گیرند. جریان سلفی هاي تکفیری خارجی حاضر در سوریه، با توجه به پایگاه هایی که از آن به سوی سوریه عزیمت کرده اند به پنج دسته: جنگجویان تونسی و لیبیایی، سلفی های لبنان و عراق، سلفی های اردن و عربستان جنگجویان چچنی و اروپایی و در آخر، القاعده تقسیم می شوند. دسته دوم،گروه های سلفى جهادی داخلی می باشند که اغلب عناصر ان دارای تابعیت سوری هستند. این گروه اگرچه مبانی اصلی رفتار گروه های جهادی بین المللی را دارند، اما هدف آنها سرنگونی نظام سوریه و در نهايت تشكيل دولت اسلامی در داخل سوریه است، از جمله این گروه جبهه اسلامی سوریه می باشد.
در حال حاضر، سه گروه سلفی جهادي- تكفيريدر سوریه می جنگند که هر کدام دیدگاهایاعتقادی، انگیزه، اهداف، خواسته ها و تاکتیک مبارزاتی، متفاوتی دارند. از جمله مهمترین این گروه ها می توان به جبهه النصره، گروه داعش و گروه جبهه اسلامی سوریه اشاره کرد.
جبهه النصره
بعد از شروع درگیری­های سوریه در مارس ۲۰۱۱، مبارزین سوری (دردوله العراق الاسلامیه) عضو گروه های القاعده موجود در عراق تصمیم خود را برای تشکیل گروه جهادی برای مبارزه با نظام سوریه گرفتند. در همین راستا از ترکیب گروه های کوچک جهادی، جبهه ای تشکیل شد که بر روی خود «كتائب النصرة لأهل الشام» نام نهاد. در میان اعضای آن، جنگجویان متعددی از کشورهای خارجی و با نژاد و قومیت های مختلف حضور دارند. این گروه از همان ابتدا از پشتیبانی مالی و نظامی، ابوبکر بغدادی(رهبرالقاعده درعراق) برخوردار بود. جبهه النصره، در نهایت در 22 ژانويه 2012 به رهبري «ابومحمد الجولاني» اعلام موجوديت كرد.
جبهه النصره به عنوان معروف‌ترین و بارزترین جریان سلفی جهادی– تکفیری حاضر در سوریه، شدیدترین ضربه ها را بر علیه ارتش سوریه وارد کرده است. پیشرفت های النصره در میدان نبرد در برابر ارتش سوریه به دلیل برخورداری فرماندهان آن از تجربه بالای نظامی می باشد. اکثر اعضای النصره سابقه حضور در جنگ های افغانستان، عراق و چچن را دارا می باشند. اعضاء و جنگجویان این جبهه با قومیت و نژادهای مختلف بوده است که به غیر از نیروهای عرب می توان به جنگجویان ازبک، ترک، چچن و اروپایی اشاره کرد. این گروه با حمایت های تسلیحاتی آمریکا، غرب و متحدان منطقه ای خود توانسته است فجایع بزرگی را در سوریه رقم بزند. جبهه النصره همچنین مسؤلیت بسیاری از حملات انتحاری و تروریستی صورت گرفته در این کشور را بر عهده گرفته است.با این حال این گروه از مشروعیت بخشی، برخی علمای سلفی نیز بهره می برد. عبدالمنعم مصطفی حلیم (ابو بصیر طرطوسی) ایدئولوگ سلفی- جهادی است که خشونت های جبهه النصره را مشروع جلوه می دهد. ابوالمنذر الشنقیتی، یک عالم سرشناس کشور موریتانی نیز با انتشار فتوایی به هرکسی که قصد دارد برای جهاد به سوریه برود، توصیه کرده است تا به جبهه النصره بپیوندد. همچنین باید یادآور شد که جنگجویان عرب پس از فتوای شیوخ جهادی و تشویق «یوسف القرضاوی» برای ادای فریضه ی جهاد ضد نظام بشار اسد معادله جدیدی را برای سوریه خلق کردند
دولت اسلامی عراق و شام (داعش)
زمانی که آمریکا عراق را اشغال کرد گروهی تحت عنوان دولت اسلامی در عراق شکل گرفت. این گروه به عنوان یک گروه با تفکر القاعده ای ظهور یافت. ایده تشکیل حکومت اسلامی عراق در اکتبر 2006 به رهبری ابوعمر بغدادی بود. وی درسال2010،همراه با المصری دیگررهبر بلندپایه سازمان، در حمله نیروهای عراقی و آمریکایی جان باخت. پس از کشته شدن ابوعمر بغدادی، ابراهیم البدری معروف به ابوبکر بغدادی به این سمت رسید. ابوبکر البغدادی، یکی از افراد نزدیک به «ابومصعب الزرقاوی» از بارزترین رهبران القاعده می باشد.وی به دنبال اعلام وحدت از طریق ادغام جبهه النصره با تشکیلات دولت اسلامی عراق تحت عنوان «دولت اسلامی عراق و شام» به شهرت رسید. در سه سال گذشته و بعد از حوادث سوریه، دولت اسلامی عراق، موضوع تشکیل دولت عراق و شام را مطرح و در قالب و فرایند جدیدی تحت عنوان داعش (دولت اسلامی در عراق و شام) سامان یافت و همچنان زیر نظر القاعده به رفتارهای قبلی خود ادامه داد.
داعش وابسته به سازمان جهانی القاعده است که دارای ساختاری است که پا را از حوزه و حیطه جغرافیایی خاص فراتر می‌نهد و به همین دلیل محدود به حد و مرزی نیست. سازمان دولت اسلامی در عراق و شام، وزنه ای سنگین در معادله سوریه، به خصوص در مناطق شمال به شمار می رود. «گروه دولت اسلامی عراق و شام» به دنبال بروز اختلاف هایی میان «ابوبکر البغدادی» و «ابو محمد الجولانی» پای به عرصه میدانی سوریه گذاشت. از حیث خط مشی و دیدگاه فکری از سازمان تروریستی «القاعده» پیروی می کند و از حیث عملکرد و فعالیت، تنها به اعلام جنگ علیه ارتش سوریه اکتفا نکرده، بلکه تلاش دارد تا دیگر گروه های مسلح فعال در سوریه را از جمله «ارتش آزاد سوریه» و گروه «جبهه النصره» را نیز کنار بزند و خود تنها میدان دار عرصه سوریه باشد. برای داعش پیروزی انقلاب یا سرنگونی نظام مهم نبوده، بلکه تمام تلاش این گروه بر سیطره یافتن بریک منطقه جغرافیایی معین و تحت سلطه خود درآوردن آن متمرکز است». داعش گروهی اسلامی، افراطی و تکفیری است و قتل هر کسی را که وابسته به این گروه نباشد، حلال و جایز می داند، داعش همچنین به سوریه و عراق با یک دید نگاه می‌کند و حل مسأله این دو را با هم میخواهد.در واقع داعش به دنبال ایجاد دولت اسلامی در عراق و شام است.
«ابوبكر البغدادي»‌ گروه «دولت اسلامي عراق و شام» (داعش) را رهبري مي كند. وي با الجولاني رهبر جبهه النصره اختلاف دارد. البغدادي سال گذشته اعلام كرد «النصره» بخشي از اين گروه است اما الجولاني بلافاصله اين مسأله را رد كرد. جولانی باپافشاری بغدادیبرای ادغام دو گروه تحت یک نام مخالفت کرده است. این امر منجر به دخالت ایمن الظواهری رهبر سازمان بین المللی القاعده برای پایان دادن به اختلافات بین گروه های مذکور شد. الظواهری بر جدایی این دو گروه تأکید کرد و دولت عراق اسلامی و جبهه النصره در شام را دو گروه مجزا و مستقل، اولی به رهبری ابوبکر البغدادی در عراق و دومی را به رهبری الجولانی در سوریه دانست.تحلیلگران بر این باورند «دولت اسلامی عراق وشام»، که با گروه ها و جریان های مسلح مختلف در شمال سوریه مبارزه می کنند، در راستای کنترل بلامنازع خود در مناطق مرزی ترکیه وعراق از طریق اخراج دشمنان احتمالی خود است. گروه دولت اسلامی عراق و شام اکنون کنترل بعضی از شهرهای سوریه را دست گرفته و درصدد دستیابی به هدف خود که تشکیل خلافت اسلامی فراگیر است می باشد.عناصر داعش دارای مهارت و تجربه بسیار در امر مبارزه هستند و دلیل این امر حضور آن‌ها در عراق و مبارزات چندین ساله در این کشور است.

جبهه اسلامی سوریه
سومین گروه سلفی حاضر در سوریه، جبهه اسلامی سوریه می باشد که از مهمترین گروه های سلفی داخلی در سوریه به شمار می رود. این گروه در 22 نوامبر 2013 از ترکیب گروه های نظامی و رهبران سلفی از جمله گروه احرار الشام، جیش الاسلام و سایر گروها از جمله جبهه التوحید تشکیل شد؛ که بزرگترین ائتلاف نیروهای سلفی جهادی در سوریه به شمار می‌آید. جبهه اسلامی بر خلاف ساير جریان های نئوسلفیسم خارجیائتلاف و همکاری با دیگر گروه‌های جهادي را تحریم یا منع نمی‌کند. در همين راستا گروه الجبهه الاسلامیه که به تازگی اعلام موجودیت کرده، از ادغام هفت گروه لواء التوحید، احرار الشام، لواء الصقور الشام ، لواء الحق، انصار الشام و جیش الاسلام، گروه کردی جبهه الاسلامیه الکردیه در سوریه تشکیل شده است. اغلب عناصر جبهه اسلامی دارای تابعیت سوری هستند و سرکردگان آن مانند «زهران علوش» سوری و از اهالی «دوما» یا «احمد الشیخ» از اهالی جبل الزوایه است، به همین دلیل تا حدودی برای سوری‌ها، دست‌کم برای اهالی مناطق‌شان شناخته شده هستند.
بر خلاف گروه داعش و جبهه النصرهپیوستن به گروه‌های مسلح وابسته به جبهه اسلامی مانند «احرارالشام» یا «لواء التوحید» یا «جيش الاسلام» یا «صقورالشام» نیازی به گذراندن دوره‌های آموزشی و فرهنگی ندارد و پیوستن به جبهه اسلامی و گروه‌های آن به راحتی صورت می‌گیرد.علاوه بر آن عناصر جبهه اسلامی دارای مهارت و تجربه لازم نیستند، اما به این جهت که اغلب عناصر آن سوری هستند، با مناطق مختلف و شهرها و روستاها و گذرگاه های کشور بیشتر آشنا هستند.این جبهههمچنین مورد حمایت عربستان سعودی می باشد و نه تنها با هیچ یک از اهداف آل سعود متناقض نیست بلکه بسیار هم پوشانی دارد.
این گروه را یک شورای متشکل از چندین فرماندهی اداره می‌کند که شخصی به اسم «احمد عیسى الشیخ ابوعیسى» فرمانده سابق تیپ صقورالشام در راس آنها قرار دارد. این جبهه از دو هیئت تشکیل شده است که یکی نظامی و دیگری سیاسی است و اولی را «زهرا نعلوش» فرمانده گروه جیش الاسلام و دومی را «حسان عبود» فرمانده جنبش احرار الشام بوده است و هدف خود را سرنگونی نظام سوریه معرفی کرده است. به گونه ای است که برآورد می شودجبهه اسلامی سوریه بیش از 75 هزار نیرو در اختیار داشته باشد.گروه جبهه اسلامی هدف از ساختار نظامی، سیاسی و اجتماعی جامع را سرنگونی نظام سوریه و تشکیل امارت اسلامی در سوریه‌اعلام کرده است.در هر صورت خلأ قدرت در سوریه به سایر گروه های سلفی پایگاهی ایده آلی بخشیده است. این گروه ها با بسط نفوذ خود در سراسر استان های سوریهو در مجاورت مرزهای ترکیه ودر داخل عراق، تهدیدی برای امنیت منطقه و امنیت بین المللی به شمار می روند.

بشار اسد روز دوشنبه را مطابق نظر علمای عربستان وبرخلاف نظر رژیم ایران عیدفطر اعلام کرد


   بشار اسد روز دوشنبه را مطابق نظر علمای عربستان وبرخلاف نظر رژیم ایران عیدفطر اعلام کرد

asadslate
درعین حال درکشورهای عربستان و امارات و فلسطین و ... روز دوشنبه عیدفطر اعلام شده است! به نظر میرسد بشار اسد با اعلام عید درسوریه مطابق نظر علمای کشورهای عربی، به نوعی درحال فاصله گرفتن از "بیت رهبری رژیم ایران" است. این قضیه بی ارتباط با حوادث نواتفاق در سوریه و پیشرفتهای خرد کننده داعش نیست!
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت خبری لبنانیون فایلز، بشار اسد  امروز - دوشنبه- با حضور  در مسجد الخیر واقع در دمشق نماز عید فطر را اقامه کرد. در مراسم نماز عید فطر که از تلویزیون سوریه پخش می‌شد محمد بدرالدین حسون، مفتی سوریه و وائل الحلقی، نخست وزیر و محمد جهاد اللحام، رئیس پارلمان این کشور و تعدادی از مسئولان سوریه حضور داشتند.

از جانب دیگر  بنا به گزارش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام احمد مروی رئیس ستاد استهلال دفتر  رهبری صبح امروز در نشست خبری گفت: نظر کارشناسان درباره رویت هلال ماه شوال بر این است که رویت در غروب روز یکشنبه بیست و نهم ماه مبارک بسیار ضعیف و احتمال آن نزدیک به صفر است.بنابراین به احتمال قوی روز سه‌شنبه عید فطر خواهد بود. اما بر اساس وظایفی که بر عهده داریم، ۱۵۰ گروه رصدی را به نقاط مختلف کشور اعزام می‌کنیم تا به استهلال بپردازند.
رئیس ستاد استهلال اظهار داشت: اگر هلال ماه در غروب یکشنبه رویت شد و این رویت برای رهبر معظم انقلاب اطمینان‌آور بود، به اطلاع مردم روزه‌دار خواهد رسید و اگر رویت اطمینان‌آوری مشاهده نشود، باید بر طبق تقویم عمل کرد، بنابراین، ماه مبارک رمضان ۳۰ روزه خواهد بود.
 به احتمال بسیار قوی، روز سه‌شنبه عید سعید فطر است

نوری مالکی مهره سوخته ای که هنوز میخواهد سرخود را بالای غرقاب بگیرد!!


   نوری مالکی مهره سوخته ای که هنوز میخواهد سرخود را بالای غرقاب بگیرد!!

IMG12360044

یک مقام آگاه در حزب دموکرات کردستان گفت که نخست‌وزیر عراق در سفر به منطقه کردستان قصد داشت با رئیس این منطقه دیدار کند اما «مسعود بارزانی» درخواست او برای این دیدار را رد کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه کُردی زبان «شارپرس»، یکی از منابع نزدیک به حزب دموکرات کردستان عراق اعلام کرد: 4 مردادماه، «نوری المالکی» نخست وزیر عراق که بە منظور دیدار با «جلال طالبانی» بە سلیمانیه سفر کردە بود از طریق برخی از شخصیتها خواستار دیدار با «مسعود بارزانی» شده اما رئیس منطقه کردستان درخواست وی را نپذیرفته است.
به گزارش «کردپرس»، مسعود بارزانی در خصوص رد درخواست نوری مالکی اظهار داشتە: اقدامات اخیر نخست وزیر عراق به ویژه قطع بودجه و حقوق کارمندان دولت کردستان جایی برای مذاکره و گفت‌وگو با وی نگذاشته است.

Sunday, 27 July 2014

درخراسان و مصر و شام و عراق- فتنه و کارزار میبینم (پیشگوییهای شاه نعمت الله ولی) 44


   درخراسان و مصر و شام و عراق- فتنه و کارزار میبینم (پیشگوییهای شاه نعمت الله ولی)

resized_403045_471
روزنامه لبنانی السفیر با اشاره به حمله نیروهای داعش به مقر لشکر 17 ارتش سوریه در رقه و هنگ 121 در ملبیه در استان حسکه سوریه پس از دو هفته درگیری‌های محدود، این حملات را بزرگترین حملات انجام شده توسط داعش پس از شکل‌گیری این گروه تکفیری دانسته است که به خونبارترین درگیری انها با ارتش سوریه از زمان بروز بحران سوریه منجر شده است. 
به گزارش «تابناک»، این حملات تنها چند روز پس از حمله مرگبار داعش به چاه‌های گاز الشاعر در دشت پالمیرا در استان حمص انجام شده است که گفته می‌شود در جریان آن صدها تن از نیروهای سوری کشته شده‌اند. ولی حتی حمله به چاه گاز الشاعر نیز قابل مقایسه با حمله دوگانه سه روز پیش داعش به دو مقر نظامی ارتش سوریه نیست. این حملات دوگانه هم از حیث اندازه و هم به خاطر عواقب آن قابل توجه هستند، به ویژه با توجه به این که استان حسکه بافت قومی متفاوتی دارد. 


حمله به مقر لشکر 17 در رقه 
در ساعات پایانی روز چهارشنبه، حمله به مقر لشکر 17 در رقه به عنوان آخرین پایگاه ارتش سوریه در منطقه و یکی از مستحکم‌ترین آنها بعد از فرودگاه نظامی طبقه را آغاز کردند. 
به روش معمول، درگیری با حمله انتحاری یک تبعه سعودی به نام عبدالعزیز السعودی (خطاب النجدی) آغاز شد که رانندگی یک خودروی کیا را در دست داشت که نام سه زندانی زن سعودی بر شیشه‌های آن نوشته شده بود. 
انفجار خودروی وی به قدری شدید بود که ساختمانها در شهر رقه را به لرزه در آورد. تحت آتش شدید نیروهای مدافع سوری، خودروی انتحاری به مقصد خود نرسید و باز شدن راه چهل نیروی نفوذی به محوطه مقر نیروهای ارتش سوریه، نیازمند یک عامل انتحاری دیگر بود. عبدالله صالح السدیری، عامل انتحاری دوم نیز از سعودی‌های عضو داعش بود که کامیونی حامل چند تن مواد منفجره را می‌راند. او هم در رسیدن به هدف خود ناکام ماند.
طبق اطلاعات موجود، 600 نیروی داعش و چهل عامل آماده نفوذ به محوطه پادگان نیروهای حمله‌کننده را تشکیل می‌داده‌اند. آنها از سه محور به پادگان حمله‌ور شدند و ارتش سوریه برای حمایت از سیصد نیروی حاضر در مقر از حمله هوایی و دو موشک زمین به زمین نیز استفاده کردند. با این همه  تصاویر منتشر شده از جانب داعش نشان‌دهنده تسخیر مقر ارتش سوریه توسط این گروه است
حمله به هنگ 121 و ساختمان حزب بعث
تصور می‌رود که حمله به مقر لشکر 17، پوششی برای هدف اصلی داعش یعنی حمله به استان حسکه برای پیشگیری از حمله ارتش سوریه یه جنوب استان حسکه و غرب استان دیرالزور بوده است که هر دوی آنها در اختیار داعش قرار دارد.
همزمان با اخبار متناقض در باره سرنوشت حمله اعضای داعش برای به دست آوردن مقر هنگ 121، داعش در حومه حلب نیز تلاش‌هایی را برای تصرف یک فرودگاه مهم آغاز کرد.
روز یک‌شنبهه خبر موفقیت تکفیری‌ها در استان حسکه در رسانه‌های نزدیک به انها منتشر شد و بعضی رسانه‌های منطقه از جمله دیلی‌استار لبنان ان را نقل کردند، 
همزمان در استان حما گروه‌های دیگر مخالف  بر یکی از بزرگترین مجموعه زاغه‌های مهمات ارتش سوریه مسلط شدند. ارتش سوریه از سوی دیگر در حال به نتیجه رسیدن تلاش خود برای محاصره مخالفان در شهر بزرگ حلب است که در صورت نهایی شدن و توانایی باز پس گیری بزرگترین شهر سوریه پیش از جنگ داخلی، موفقیت بزرگی را برای خود رقم خواهد زد. به نظر می‌رسد پس از دوره‌ای از کند بودن مسیر حرکت‌های نظامی در سوریه، بار دیگر شدت درگیری‌ها در حال گسترش است

تخریب آثار فرهنگی دوران ساسانیان


   تخریب آثار فرهنگی دوران ساسانیان

دو سنگ نبشته شاهپور ساسانی کتیبه‌هایی تاریخی از دوره ساسانیان هستند که به توصیف شکار و گردش شاه ساسانی در منطقهٔ شکار‌گاه می‌پردازند. 
resized_402895_480
این کتیبه‌ها که دارای ارزش زبان‌شناسی، تاریخی، مردم‌شناسی، تاریخچهٔ ورزشی و.... هستند؛ از زمان کشف تا کنون در گوشه‌ای بدون هر گونه محافظتی‌‌ رها شده و علاوه بر آسیب‌هایی که گردشگران و پدیده‌های طبیعی به آن‌ها وارد می‌کنند در معرض خطر ربوده شدن نیز قرار دارند. 
شاهین آریا کنشگر حوزه میراث فرهنگی در مورد این میراث باستانی در گفتگو با خبرنگار ایلنا گفت: در حدود سال ۸۷-۸۶ برخی چپاولگران به بهانه یافتن گنج قسمت پایین یکی از این سنگ نبشته‌ها را منفجر کرده‌اند که خوشبختانه آسیبی به آن وارد نشد اما هر لحظه بیم آن می‌رود که در صبح روز بعد این میراث ارزشمند تاریخی دیگر وجود نداشته باشد. 
وی با بیان اینکه خوشبختانه بیشتر گردشگران از حضور این سنگ نبشته‌ها بی‌خبرند، افزود: با وجود این مساله باز هم در کنار این آثار تاریخی انبوهی از زباله که گردشگران ریخته‌اند به چشم می‌خورد، همچنین این آثار بدون هیچ محافظی در برابر نور خورشید، باد و باران قرار دارند. 
این کنشگر حوزه محیط زیست ادامه داد: دو تکه سنگ نیز در نزدیکی یکی از این سنگ نبشته‌ها قرار دارند که کار‌شناسان معتقدند این دو، قسمتی از سنگ نبشته‌اند و کار‌شناسان مرمت آثار تاریخی می‌توانند دوباره این دوتکه را به سنگ اصلی متصل کنند. 
آریا ادامه داد: این سنگ نبشته‌ها قابلیت دارند که به ثبت جهانی برسند در واقع این دو سنگ‌نبشته و قسمت‌هایی از شاهنامه فردوسی و اوستا تنها مدارک تاریخی هستند از وجود ورزش تیراندازی در ایران از دوره‌های باستانی خبر می‌دهند. 
وی در مورد چگونگی محافظت از این آثار گفت: کار‌شناسان اعتقاد دارند که بهترین نوع محافظت از این دو کتیبه انتقال آن‌ها به موزه ایران باستان است و قرار دادن حفاظ و یا محفظه شیشه‌ای بر روی این سنگ نبشته‌ها کارساز نیست و حتی می‌تواند آسیب‌های بیشتری را نیز به آن‌ها وارد کند. تعیین ماموران حفاظت شبانه روزی نیز با توجه به خط ربوده شدن این آثار ضروری به نظر می‌رسد. 
آریا در پایان به امکانات گردشگری منطقه ی این سنگ نبشته‌ها اشاره کرد و گفت: متاسفانه این منطقه فاقد هر گونه زیرساخت و امکانات گردشگری است و تنها یک جاده آسفالت دارد و فردی نیز محوطه‌ای را در نزدیکی سنگ نبشته‌ها اجاره کرده که به گردشگران برای چادر زدن اجاره می‌دهد، در حالی که این منطقه در دوره ساسانی و حتی پیش از آن شکارگاه بوده و ارزش تاریخی دارد

Saturday, 26 July 2014

تحول وضعیت درعراق ادامه دارد، علیرغم همه کارشکنیهای حامیان نوری المالکی!!


   تحول وضعیت درعراق ادامه دارد، علیرغم همه کارشکنیهای حامیان نوری المالکی!!


aragh_farar
اين تلويزيون در خبر ديگري گفت: پرسنل لشگر 12 به‌صورت جمعي از پادگان الورار در رمادي كه مقر آنها بود فرار كردند. 
به گزارش تلويزيون العربيه الحدث شيخ رافع الرفاعي مفتي ديار عراق در مصاحبه با اين تلويزيون اعلام كرد: روند سياسي موجود و به‌طور خاص طرفهايي كه مسئول ارگانهاي اجرايي هستند؛ زباله هايي هستند كه بايد از صحنه سياسي عراق جارو شوند. از شيعه تا سني، آنها كساني نيستند كه بتوانند اين كشور را رهبري كنند و آن را به ساحل امن برسانند بايد افراد ملي در اين كشور سر كار بيايند كساني كه وابستگي شان به خاك عراق اثبات شده باشد. نه آنهايي كه حقد و حسادت عليه عراق را از ولايت‌فقيه كسب كردهاند. 
بر اساس گزارش تلويزيون التغيير، عوض العبدان از رهبران انقلابيون عشاير در جنوب عراق با اشاره به كوچ‌دادن اجباري اقليتهاي مذهبي و مخالفين رژيم ايران از بصره گفت: رژيم ايران نمي خواهد بصره با تركيب فعلي‌اش باشد زيرا كه جايگاه جغرافيايي و سياسي واقتصادي بصره شناخته شده است و اين رژيم مي خواهد آن را مطابق منافع خودش تغيير بدهد ولي اقليت‌ها بر اساس تمايل رژيم ايران عمل نمي كنند. 

بیانیه سفارت آمریکا در بغداد


به گزارش تلويزيون التغيير ژنرال لويد آستين، فرمانده فرماندهي مركزي آمريكا گفت در گفتگوهايش با مقامات اصلي عراق از تركيبهاي مختلف بر اهميت تشكيل دولتي فراگير كه نماينده همه عراقيان باشد تأكيد كرده است. 
سفارت آمريكا در بغداد با صدور بيانيه‌اي به‌نقل از آستين گفت وي در ديدارهايش تأكيد كرد كه بدون اقدام لازم براي شكل گيري پروسه سياسي هرگونه حمايتي كه رهبران عراقي از آمريكا انتظار دارند محدود و كوتاه‌مدت خواهد بود. 

پیام سیدعلی سیستانی برای حامیان مالکی

تلويزيون الحره عراق گفت: مرجع عالي شيعه علي سيستاني از رهبران سياسي خواست تا به كرسي‌هايشان نچسبند. سيستاني در خطبه جمعه كه يكي از دستيارانش قرائت كرد از رهبران سياسي خواستار انعطاف نشان‌دادن براي شكستن وضعيت قفل‌شدگي سياسي در كشور شد تا عراق بتواند با تهديدات و تروريسم مقابله كند».

مخالفت محمد فواد معصوم رئیس جمهوری عراق، با درخواست نوری المالکی


   مخالفت محمد فواد معصوم رئیس جمهوری عراق، با درخواست نوری المالکی

reis_jomhor_aragh_jadid

«ائتلاف دولت قانون» را نوری مالکی نخست وزیر عراق رهبری می کند. 
دبی-العربیه.نت فارسی /این منبع افزود: «آقای معصوم بر مخالفت خود با درخواست مالکی را با پذیرش درخواست رسمی ائتلاف ملی برای شناسایی اش به عنوان بزرگترین فراکسیون پارلمانی که حق تشکیل دولت آینده را دارد، تاکید کرد. این در خواست تسلیم رئیس پارلمان شده بود که او نیز آن را به رئیس جمهوری تسلیم کرد.» 
ریاست «ائتلاف ملی» را ابراهیم الجعفری نخست وزیر سابق عراق بر عهده دارد. 
به گفته منبع پارلمانی «درخواستی که رئیس پارلمان دریافت کرده و آن را به رئیس جمهوری تحویل داده است، به امضای ابراهیم جعفری به عنوان رئیس ائتلاف و دیگیر فراکسیون های حاضر در آن رسیده است.» 
جریان صدر، فراکسیون المواطن، فراکسیون فضیلت و فراکیون صادقون، از جمله گروه های حاضر در «ائتلاف ملی عراق» هستند

فعال شدن مثلث هاشمی رفسنجانی، سید محمد خاتمی و ناطق نوری از اردوگاه اصلاحات


   فعال شدن مثلث هاشمی رفسنجانی، سید محمد خاتمی و ناطق نوری از اردوگاه اصلاحات

resized_402349_215

از جمله اینکه محسن رهامی دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها روز پنجشنبه در یک سخنرانی در قم از نظر هاشمی رفسنجانی و سید محمد خاتمی درباره شکل حضور در انتخابات مجلس رو نمایی کرده و همزمان نیز تلویحا بر اهمیت حضور ناطق نوری در کنار این دو تأکید کرده است. تأکیدی که این روز‌ها البته امری عادی در جریان اصلاحات شده است، آن گونه که خود اصولگرایان نیز دیگر ناطق نوری را همراه این جریان نمی‌دانند. 
محسن رهامی گفته که «نظر آقایان هاشمی و خاتمی این است که برای حرکات آینده‌مان توسط احزاب تابلودار و مشخص حرکت کنیم و با رایزنی‌هایی که خواهیم کرد، افرادی را برای مجلس آینده آماده کنیم‌». این تقریبا برای نخستین بار است که کسی در جریان اصلاحات صراحتا از موضوع روشن آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و سید محمد خاتمی برای انتخابات مجلس دهم سخن می‌گوید. او همچنین گفته که «فراموش نکنیم امروز دوره خرد جمعی و دوره عقل‌های کوچک است و تجربه نیز نشان داده درصد خطای تصمیم گیری بر اساس خرد جمعی بسیار کمتر از درصد خطای نخبگان است‌». 
در همین حال روزنامه ابتکار، گمانه‌زنی پیرامون حضور یا غیبت آیت‌الله هاشمی در انتخابات آینده مجلس خبرگان را در مطلبی با تیتر «هشدار درباره صندلی‌های قرمز» مورد توجه قرار داده و نوشته: اظهار نظر برخی از اعضای مجلس خبرگان درباره انتخابات آینده ریاست این مجلس عالی نظارتی، آن را در کانون خبر‌ها و گمانه‌زنی‌ها قرار داده است. اگرچه تا امروز هیچ اظهار نظر رسمی از سوی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای حضور در انتخابات مجلس خبرگان و قرار گرفتن بر صدر صندلی‌های قرمز این مجلس عالی منتشر نشده، اما چندی پیش سید احمد خاتمی عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان در گفت‌وگویی با یکی از رسانه‌ها خبر داده بود که در صورتی که ادامه ریاست آیت‌الله مهدوی کنی بر مجلس خبرگان عملی نباشد، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نامزد این مقام خواهد بود. 
وی در پاسخ به این سؤال که این احتمال وجود دارد رئیس قبلی خبرگان (آیت‌الله هاشمی رفسنجانی) مجددا رئیس خبرگان شود، گفت: این احتمال به عنوان یک احتمال وجود دارد. یکی از کاندیدا‌ها ایشان خواهد بود. ولی کاندیداهای دیگری هم مطرح خواهند شد و روز اول اجلاس تصمیم‌گیری خواهد شد. 

این سخن و اظهارات دو تن دیگر از اعضای باسابقه خبرگان در این باره، نشان می‌دهد که از هم اکنون برخی نگرانی‌ها پیرامون ورود برخی از افراد در مجلس و برخی از اعضا در هیئت رئیسه وجود دارد که سبب ایراد سخنان هشداردهنده این اعضای باسابقه گردیده است. 

چند روز پیش، آیت‌الله مؤمن از جایگاه کسی که در شورای نگهبان نیز حضور دارد، گفته بود: شورای نگهبان مراقب است تا نامزد‌ها ‌آدم بی‌پدر و مادری‌ نباشند. 

یک روز بعد نیز آیت‌الله خزعلی در سخنانی نسسبت به حضور افرادی که آن‌ها را «لبیرال» خوانده بود، در راس خبرگان هشدار داده بود. 

این عضو فقهای شورای نگهبان در گفت‌و‌گو با نشریه ۹ دی گفت: همه اعضای کنونی مجلس خبرگان رهبری برای انتخابات آینده این مجلس ‌تأیید صلاحیت‌ نخواهند شد و این شورا مقابل برخی ‌آدم‌های ناباب‌ خواهد ایستاد.‌

آیت‌الله محمد مؤمن گفت: شورای نگهبان در تأیید صلاحیت نامزد‌های انتخابات مجلس خبرگان رهبری به ‌کهولت سن‌ و ‌شرایط ذهنی‌ آن‌ها نیز توجه خواهد کرد. وی افزود: شورای نگهبان در انتخابات مراقب خواهد بود تا نامزد‌هایی که قرار است انتخاب شوند ‌آدم بی‌پدر و مادری‌ نباشند. 

آیت‌الله مؤمن اضافه کرد: الان تعیین صلاحیت خبرگان رهبری به عهده خود فقهای شورای نگهبان است. کاملاً بررسی می‌کنیم که آدم‌هایی که با سواد باشند امتحان سفتی گرفته می‌شود جلوی کسی هم گرفته نمی‌شود هر کسی خواست اسم بنویسد توانست بیاید و اسم بنویسد و امتحان بدهد. 

آیت‌الله مؤمن بدون اشاره به نام فردی با بیان اینکه «البته امتحان تنها نیست می‌دانیم وقتی آدم نابابی است جلوی او می‌ایستیم»، گفت: یک کسی را از اینهایی که هنوز هم عضو مجلس خبرگان است آقایان اعضاء خبرگان تصمیم گرفتند کنارش بگذارند. ممکن است ما هم اگر این دفعه بخواهد او عضو شود جلوی او بایستیم. چون تنها شرایط خبرگان ‌علمیت‌ نیست. هم علمیت است هم انقلابی بودن هست. 

اما سخنان آیت‌الله خزعلی صراحت بیشتری دارد. وی اخیرا در گفت‌وگویی اعلام کرده است که آیت‌الله مصباح یزدی و جنتی نخواهند گذاشت که برنامه هاشمی در مجلس خبرگان اجرایی شود. سایت انتخاب نیز در این باره نوشت پس از آنکه هفته نامه «۹دی» متعلق به حمید رسایی، از نمایندگان نزدیک به جبهه پایداری در گفت‌و‌گو با یکی از فقهای شورای نگهبان از رد صلاحیت برخی اعضای کنونی مجلس خبرگان خبر داد، حالا روزنامه جوان نیز بر پایه‌‌ همان استدلال گفت‌و‌گویی با آیت‌الله خزعلی انجام داده است. 

در این گفت‌و‌گو محور اصلی سؤال‌ها و پاسخ‌ها هاشمی رفسنجانی است. سیاستمداری که به گفته خبرنگار روزنامه جوان او را» فرد مورد علاقه فتنه گران می‌نامد» و از نگرانی‌ها برای نشستن او بر صندلی ریاست مجلس خبرگان می‌گوید. در واکنش به این نگرانی هم آیت‌الله خزعلی معتقد است وجود آیت‌الله جنتی و آیت‌الله مصباح یزدی مانع این اتفاق می‌شوند. 

خبرنگار روزنامه جوان در آغاز این گفت‌و‌گو از آیت‌الله ابوالقاسم خزعلی، عضو مجلس خبرگان رهبری از آغاز تاکنون درباره فعالیت‌های نزدیکان هاشمی برای انتخابات مجلس خبرگان می‌پرسد. 

خزعلی در پاسخ می‌گوید: «طبیعی است که به لحاظ جایگاه خطیر مجلس خبرگان، دشمنان در انتخابات مربوط به آن، تحرکاتی داشته باشند. بنابراین تعجب نکنید که دشمن درباره این مجلس، در مقام فتنه‌انگیزی است. یکی از علل فتنه‌انگیزی زودهنگام این‌ها این است که الان جناب آیت‌الله مهدوی کنی رئیس خبرگان بیمارند ـ امیدواریم خداوند به ایشان شفای عاجل عنایت فرماید ـ آن‌ها به این امر توجه نکرده‌اند که در چنین شرایطی هم، قانون پیش‌بینی لازم را کرده و کسی که نایب رئیس خبرگان هست، باید ریاست داشته باشد. ریاست از بین نمی‌رود و دیگران و مخصوصاً کسی که فتنه‌گران به او تمایل دارند، نمی‌تواند ریاست را بگیرد. اگر هم خدای ناکرده، کسی حرف خلافی بزند، هستند کسانی که جواب او را بدهند و جلویش را بگیرند‌». 

او در ادامه به ذکر خاطره‌ای از دیدار خود با آیت‌الله مهدوی کنی می‌پردازد و می‌گوید:» چند سال قبل به دانشگاه امام صادق (ع) رفتم و به آقای مهدوی کنی گفتم: شما بیایید ریاست خبرگان را قبول کنید، الان شما رأی می‌آورید و آقای ‌هاشمی رأی نخواهد آورد! بعد دستش را بوسیدم! گفت: «چرا دستم را می‌بوسی؟ من سابقاً درکلاس مطول شاگرد بوده‌ام». گفتم: «تقاضا دارم شما بیایید». متواضعانه گفت: «چشم، می‌آیم». آمد و قبول کرد و به ریاست هم رسید. الان هم او نباشد کسان دیگری هستند که به ریاست برسند، دیگران هستند. کسی که فتنه‌گران به دنبال او هستند، لیبرال شده است! با دشمنان نظام و رهبری همدست شده است، در چنین شرایطی اگرهم بیاید، نمی‌تواند مجلس خبرگان را باشرایط کنونی آن، اداره کند‌». 

خبرنگار «جوان» در ادامه بار دیگر به آقای ‌هاشمی رفسنجانی باز می‌گردد و با ذکر خبری تأیید نشده به آیت‌الله خزعلی می‌گوید:» هاشمی به تیمی مأموریت داده است افرادی را که با خودش همفکر هستند، انتخاب و هماهنگ کنند که برای خبرگان کاندیدا شوند و به آن‌ها نیز گفته است اگر شما بتوانید در خبرگان به اکثریت تبدیل شوید، من هم حاضرم بیایم و رئیس مجلس شوم!‌». 

این خبرنگار در ‌‌نهایت نتیجه می‌گیرد «به این ترتیب، این عده دارند برای در اختیار گرفتن مجلس خبرگان زمینه‌سازی می‌کنند و اسم‌هایی مانند: «خبرگان جوان» یا «‌مجتهدین جوان» را هم روی خودشان گذاشته‌اند! علاوه بر اینکه این تفکر در ذات خود «تداوم فتنه ۸۸» را نمایندگی می‌کند، ایراد دیگری نیز به آن وارد است، عده‌ای از علما و نمایندگان فعلی خبرگان معتقدند که این مجلس، اساساً محل وجود شیوخ یعنی کسانی است که امام و مبارزات انقلاب را از نزدیک درک کرده و در آن دخیل بوده‌اند و با فراز و فرود آن آشنا باشند، نه کسانی که مثلاً ۴۰ سال دارند و مجتهد هم شده‌اند، اما در مبارزات انقلاب شرکت نداشته‌اند و با مسائل بعدی آن نیز ارتباط ملموس نداشته‌اند، این سنخ افراد راحت‌تر طعمه این گروه‌ها قرار می‌گیرند‌». 

آیت‌الله خزعلی در پاسخ به این ادعای روزنامه جوان می‌گوید: من نمی‌خواهم این را بگویم، می‌گویم اعضای خبرگان باید افراد پخته‌ای باشند که شرایط انقلاب را بدانند، اثرات و ایده‌های امام را بدانند، گروه‌هایی را که از اول انقلاب مورد عتاب و طرد امام واقع شده‌اند، بشناسند، اینطور افراد باید باشند. البته اینگونه افراد، نوعاً هم پیرمرد‌ها هستند. این خیال خامی است که بخواهند عده‌ای را بپرورند! کسانی که هستند نگذارند این اتفاق بیفتد. 

وی افزود: مثل آقای مصباح یزدی. ایشان خیلی محکم است. اول کسی که ماهیت این فرد را نشان داد، او بود. گفت: این فرد، لیبرال است، به درد نمی‌خورد. الان هم امثال آقای مهدوی، آقای مصباح، آقای جنتی و دیگران هستند و به وظیفه شرعی و قانونی خود عمل خواهند کرد. مگر اینکه خدای ناکرده همه این‌ها از بین بروند! آن مطلب دیگری است، ولی خدا را شکر هنوز هستند. آقای جنتی بود که کاندیداتوری همین شخص را برای ریاست جمهوری رد کرد و گفت: ایشان شرایط لازم را ندارد و بد‌ترین ضربه‌ای بود که به ایشان خورد‌». انتخاب ادامه داد: هشدار دادن درباره احتمال ریاست مجدد آیت‌الله هاشمی بر مجلس خبرگان این روز‌ها طرفداران زیادی پیدا کرده است

ظهور هواداران و داعیان داعش در بعضی از شهرهای ایران


   ظهور هواداران و داعیان داعش در بعضی از شهرهای ایران


images-ardebil
اخيراً افرادي با لباس‌ها و سرو وضعي شبيه عناصر داعش در حاشيه شهرها به ويژه در مركز استان اقدام به سر دادن شعارهاي خاص و دعوت از مردم براي پيوستن به آنها مي‌كنند كه موجب ايجاد رعب و وحشت در اهالي شده‌اند.
خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي از اردبيل گزارش داد:در آخرين بار  در استان اردبيل اقوام مختلف ترك و كرد وشيعه و سني درشهرها و مناطق عشايري و روستاها پراكنده ساكن هستند. اين استان داراي حدود400 كيلومتر مرز مشترك با كشور آذربايجان است كه با توجه به حضور گسترده عوامل رژيم صهيونيستي در جمهوري آذربايجان اين منطقه از حساسيت زيادي برخوردار است. ضمناً سالانه صدها هزار نفر از اين كشور بدون ويزا و كنترل لازم وارد استان اردبيل مي‌شوند و اين وضعيت موجب مخاطراتي مي‌شود كه مواظبت‌ها و مراقبت‌هاي ويژه‌اي را طلب مي‌كند.

* استراليا هم در معرض خطر تروريسم تكفيري بعد از بازگشت اتباع استراليائي به كشورشان قرار گرفته است. برآوردهاي اوليه حاكي از آن است كه حدود 200 مسلمان استراليايي با تبار لبناني (و اصالتاً از اهالي تريپولي در شمال لبنان) در سوريه حضور يافته‌اند. حدود 100 نفر نيز از ديگر مليت‌هاي مسلمان ساكن استراليا به همراه "جبهه النصره" درحال جنگ هستند كه البته امسال اين آمار دو برابر شده است. مقامات استراليائي اين وضعيت را يك تهديد مي‌دانند زيرا اين جوانان افراطي تهديدي دائمي و بالقوه براي امنيت استراليا در دراز مدت به خصوص پس از بازگشت به كشورشان خواهند بود. سازمان امنيت استراليا تحقيقاتي را پيرامون نفوذ جنگجويان استراليايي در سوريه بر ديگر جوانان در استراليا شروع كرده است. مسئولين اين سازمان معتقدند كسانيكه از اين فضا بر مي‌گردند آمادگي بسياري براي ايجاد خشونت و درگيري در كشور دارند به خصوص كه آموزش‌هاي نظامي بسياري ديده و با ديدگاه افراطي بسياري عجين بوده‌اند

نوری مالکی نظر قاسم سلیمانی را نپذیرفت و روی او را به زمین زد


   نوری مالکی نظر قاسم سلیمانی را نپذیرفت و روی او را به زمین زد

278259_193_1
دو مقام ارشد شیعه عراقی مدعی شدند اخیرا قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس پاسداران در بغداد با مالکی دیدار کرده و به او پیشنهاد کناره گیری از قدرت به منظور حل بحران سیاسی عراق را ارایه کرده است اما مالکی در این دیدار با این پیشنهاد مخالفت کرده است و گفته است پیروزی ائتلاف تحت رهبری او در انتخابات اخیر پارلمانی عراق این حق را به او می دهد که دولت بعدی عراق را او تشکیل دهد. به گزارش سایت عصر ایران، این خبرگزاری آمریکایی در خبری مدعی شده است مالکی اخیرا در دیدار با یک مقام ارشد رژیم ایران با پیشنهاد تهران برای کناره گیری از قدرت مخالفت کرده است. 
یکی از دو مقام عراقی که خبرگزاری آسوشیتد پرس خبر خود را به نقل از آنها منتشر کرده ، مدعی شده در جلسه دیدار مالکی با سلیمانی حضور داشته است. 
این دو مقام عراقی مدعی شدند سلیمانی پس از شنیدن مخالفت مالکی با پیشنهاد رژیم ایران شوکه شد. 
خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت: مخالفت مالکی با کناره گیری از قدرت، موضع رژیم ایران را در قبال تحولات عراق در هاله ای از ابهام قرار داده است  

Friday, 25 July 2014

حزب اعتماد ملی: عده ای با استفاده ابزاری از فلسطین به سرکوب آزادی در ایران میپردازند


   حزب اعتماد ملی: عده ای با استفاده ابزاری از فلسطین به سرکوب آزادی در ایران میپردازند

13930503122507527_PhotoL
حسن روحانی از میدان فردوسی تهران در راهپیمایی روز قدس حضور یافت و از خیابان نجات اللهی مسیر راهپیمایی را ترک کرد.محمد نهاوندیان و حسین فریدون، حسن روحانیر را در این راهپیمایی همراهی کرده بودند. عده ای از مردم با دیدن حسن روحانی به سر دادن شعارهایی از قبیل   " درود بر روحانی "، "روحانی، روحانی حمایتت می کنیم" و "مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا" پرداختند.
IMG13091950
آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه نیز در دقایق اولیه راهپیمایی به راهپیمایان در تهران پیوسته بود.علاوه بر سران قوای مجره و قضاییه ، سردار جعفری فرمانده سپاه پاسداران، احمد جنتی دبیر شورای نگهبان، امیر عطا الله صالحی فرمانده ارتش، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، غلامحسین محسنی اژه ای دادستان کل کشور، محمد باقر نوبخت معاون رئیس جمهور، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق، علی اکبر صالحی معاون رئیس جمهور ، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، مجید انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه، سید حسن هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، علی یونسی دستیار رئیس جمهور در امور اقوام  مذاهب، احمد رضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش ، امیر دریادار سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش، شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان، دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، عزت الله ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی، محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان و علی اکبر ناطق نوری نیز از چهره هایی هستند که به خیل عظیم جمعیت راهپیمایان در تهران پیوسته اند
گفتنی است  علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در راهپیمایی روز قدس در کرج شرکت کرده است.

خط و نشان سپاه و بسیج برای عربستان و آمریکا و اسرائیل


   خط و نشان سپاه و بسیج برای عربستان و آمریکا و اسرائیل


IMG22394099

بسیجیها که بزعم خود حاکمان سعودی را در وقایع خونبار غزه  غزه شریک می‌دانستند، تصاویر پادشاه سعودی را در خیابان انقلاب اسلامی به آتش کشیدند.


IMG21201192
خبرگزاری تسنیم وابسته به سپاه پاسداران در گزارش خود  ادعا کرد که :  "راهپیمایان درباره این اقدام خود می‌گویند، رژیم سعودی نه تنها از مسلمانان فلسطین دفاع نمی‌کند بلکه زمینه را برای کشتار مردم غزه و قتل عام مسلمانان در دیگر کشورها اعم از سوریه و عراق فراهم کرده است"(!!)

raja-sepah
پاسدار سلامی  جانشین فرمانده کل سپاه پاسداراندر سخنانی در جمع راهپیمایان روز قدس در تهران خطاب به آمریکا و اسرائیل ادعا کرد: شما را خانه به خانه تعقیب میکنیم و انتقام قطره قطره خون شهیدایمان را در فلسطین خواهیم گرفت. فلسطین دیگر آرام نخواهد نشست و سرانجام جهان اسلام گورستان سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی و متحدان مرتجع آنها خواهد شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، سردار سلامی  با بیان این که رژیم صهیونیستی به مرور مقدمات محو خود را فراهم کرده است، به شکل‌ گیری مقاومت در سالیان گذشته و همچنین پیروزی حزب‌ الله لبنان و مقاومت فلسطین در جنگ‌های نابرابر ۲۲، ۳۳ و هشت روزه  مقابل رژیم اشغالگر قدس اشاره کرد و گفت که امروز اعتماد به نفس رژیم صهیونیستی به تانک‌های مرکاوا و هلیکوپترها و تجهیزات نظامی و ارتش خود به طور  کلی از بین رفته و مقاومت پیروزی‌های جاودانه‌ای را با پیروی از آموزه‌های انقلاب اسلامی ایران به جای گذاشته است.
سلامی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن انتقاد شدید از سکوت رژیم‌های مرتجع عربی منطقه در برابر جنایات صهیونیست‌ها گفت: برخی دولت‌های حاکم در کشورهای اسلامی و عرب، آنها که همجوار رژیم اشغالگر قدس هستند، صدای ناله و فریاد کودکان فلسطینی را که در آغوش مادرانشان جان می سپارند و‌می سوزند را می شنوند اما “لهم آذان لایسمعون بها(برای آنها گوش‌هایی است که نمی‌شنوند).”پس از شکل‌ گیری مقاومت و پس از جنایات رژیم صهیونیستی، نهضت های اسلامی مسلح شدند، موشک‌ها انبار شد و امرو زمی بینید که چگونه سلاح های مقاومت توانسته است در گوشه‌ ای از دنیای اسلام ماجرای غم انگیز تهاجمات علیه ملت مظلوم و بی‌دفاع فلسطین را مدیریت و ابتکار عمل سیاسی را به دست گیرد. آنها می‌توانند با دوربین‌های خود ویرانی و آوارگی و کشتار و یتیم شدن مردم فلسطین در غزه را مشاهده کنند اما وجدانهای خوابیده، دنیاطلبی آنان و ترسشان از صهیونیست‌ها سبب شده است که فلسطینیان در غزه در محاصره باقی بمانند.
جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه “بخشی از این حکام عرب کسانی هستند که در امتداد راهبرد آمریکا برای تضعیف نهضت های مقاومت همجوار با رژیم صهیونیستی و دولت‌های مقاومی مانند سوریه همه تلاش تسلیحاتی و مالی خویش را به کار گرفته‌ اند”، اظهار داشت: آنها(برخی حکام عرب منطقه) ملت بزرگ و شریف سوریه را آواره  کردند و سیل ارسال تسلیحات و نیروهای تروریستی آنها مانند رودخانه‌ ای به عراق و سوریه تحت عنوان داعش و سایر گروه‌های تروریستی در جریان است.
(حکام مرتجع عربی) به آمریکا و صهیونیستی پیشنهاد دادند که هزینه انهدام حزب‌الله را می پذیرند. اینها هستند که امروز در امتداد تئوری و نظریه آمریکایی که معتقد است “رژیم صهیونیستی یک نظام ضعیف کوچک است که تنها وقتی قدرتمند است که همسایگانش ضعیف باشند” عمل می‌کنند.جنایت امروز غزه، ندای مظلومانه کودکان، پدران و ماردانی که فرزندانشان را زیر آوارها گم می‌کنند و آواره‌هایی که جای سکونت ندارند، محصول مشترک سیاست آمریکا، انگلیس، صهیونیست‌ها و برخی رژیم‌های مرتجع عربی است که دنباله رو سیاست‌های آمریکا هستند.
جانشین فرمانده کل سپاه با یادآوری شکنجه‌ گری‌های آمریکا در گوانتانامو و ابوغریب، بمباران هسته‌ ای ناکازاکی و هیروشیما، اشغال بلاد اسلامی توسط آمریکا و دیگر جنایات این دولت، خاطرنشان کرد: سیاست استعماری جهان استکبار و متحدان آنها منجر به شکل‌ گیری این پدیده خطرناک(رژیم صهیونیستی) شده است.
سلامی با تاکید بر اینکه ماجرای رژیم و داستان فلسطینیان به اینجا ختم نخواهد شد، گفت: آن ذهنیت و باوری که می‌خواستند شکل بگیرد که دیگر مسلمانان قادر به شکست دادن سیاست‌های آمریکا و صهیونیسم نیستند تغییر یافته و امروز ملت فلسطین در مقاومت در حال رشد است. حقیقت فلسطین از درون این آوارها قد خواهد کشید؛ نخل قامت بلند ملت فلسطین از درون این جهاد سخت رشد خواهد کرد و کودکانی که امروز در فلسطین زخمی می شوند بیرق داران مقاومت فردای فلسطین هستند.
وی با طرح این پرسش که آیا چیزی جز این همه جنایت می توانست غیض مسلمانان را نسبت به صهیونیست‌ها و حامیانشان انباشته کند؟ و همچنین طرح این سوال که آیا چیزی جز این تهاجمات می تواند قدرت مقاومت را توسعه دهد؟ اظهار داشت: در هر جنگی که اسرائیل به راه انداخت مسلمانان قدرتمندتر شدند. چه آنکه وقتی لبنان را اشغال کردند حزب الله متولد شد، جنگ ۳۳ و ۸ و ۲۲ روزه منجر به شکل‌گیری ساختارهای مقاومت در سرزمین‌های اشغالی شد و این روند آخرین تیرها را به پیکر صهیونیست ها خواهد نواخت.
جانشین فرمانده کل سپاه در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه امروز دیگر هیچ نقطه‌ ای از رژیم صهیونیستی امن نیست، تاکید کرد: به صهیونیست‌ها هشدار می‌دهیم شما جامعه ای بی ریشه هستید. نه سرزمین و نه نژاد و نه تاریخ، فاقد هیچیک از عناصر تشکیل دهنده هویت یک کشور هستید، بلکه درخت بی ریشه ای هستید که توسط انگلیس‌ها در سرزمین اشغالی کاشته شده‌ اید.
سلامی خطاب به صهیونیست‌ها تاکید کرد: ما شما را خانه به خانه تعقیب و انتقام قطره قطره خوان شهیدانمان را در فلسطین خواهیم گرفت. فلسطین دیگر آرام نخواهد نشست و سرانجام جهان اسلام گورستان سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی و متحدان مرتجع آنها خواهد بود