Sunday, 30 November 2014

شکایت از ساخت و ساز در حریم تخت جمشید


   شکایت از ساخت و ساز در حریم تخت جمشید

takhtejamshid
رییس اداره میراث فرهنگی مرودشت با اشاره به شکایت از دانشگاه آزاد این شهرستان برای ساخت و ساز مغایر با مقررات آثار تاریخی، گفت: لازم است حریم تخت جمشید براساس استانداردهای بین المللی، در تمام ساخت و سازهای دانشگاه آزاد، رعایت و حفظ شود.

به گزارش ایرنا، سعید صفرزاده روز شنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: ساختمان مسجد دانشگاه آزاد اسلامی درحریم درجه دو مجموعه جهانی تخت جمشید قرارگرفته که بر اساس ضوابط و قوانین بین المللی حریم، به دلیل عدم رعایت ارتفاع مجاز در ساخت گنبد و مناره مسجد نظر کارشناسان میراث فرهنگی مبنی بر حذف کامل گنبد و مناره است.

وی افزود: براساس ضوابط حریم درجه دو طرح های توسعه در بعد محلی، منطقه ای و ملی در مرحله امکان سنجی، مکان یابی، مطالعه و اجرا نیازمند کسب مجوز و نظارت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است.

صفرزاده اظهارداشت: در محدوده حریم درجه دو ساخت و ساز تنها درمحدوده طرح های هادی روستایی و احداث ساختمان های با کاربری خدمات عمومی که ضرورت ساخت آنها مورد تایید سازمان میراث فرهنگی است، حداکثر در دو طبقه و با ارتفاع تمام شده هشت و نیم متر از سطح زمین مجاز اعلام شده است.

وی اضافه کرد: در ساخت مسجد دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت متاسفانه با وجود این که از زمان شروع عملیات اجرایی و حتی پیش از آن آگاهی و هشدارهای لازم در مورد لزوم عدم تجاوز به حریم مصوب اثر جهانی تخت جمشید و رعایت این موضوع از طریق فرماندهی یگان حفاظت و مسوولان مربوطه به مدیران و مسوولان دانشگاه آزاد داده شده ، ارتفاع مناره ها و گنبد از حد قانونی فراتر رفته است.

صفرزاده در مورد پیشنهاد ارایه شده از سوی مسوولان دانشگاه مبنی بر کاهش ارتفاع مناره و گنبد گفت: این اقدام از چند جنبه عملی نیست نخست این که با توجه به نقشه ارائه شده ، ارتفاع گنبد این مسجد در حال ساخت 15 متر و ارتفاع مناره آن 24 متر است و این درحالی است که سقف مسجد نیز درحال حاضر 20 سانتی متر بیشتر از حد مجاز هشت و نیم متر است، بنابراین ضوابط بین المللی حریم اجازه ساخت و ساز با این ارتفاع را نمی دهد.

وی بیان کرد:بر این اساس از آنجا که مجموعه جهانی تخت جمشید به دلیل قرارداشتن در فهرست سازمان علمی ، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) ملزم به تبعیت از قوانین بین المللی است همه کارشناسان امر اتفاق نظر برحذف کامل گنبد و مناره مسجد دارند . 

صفرزاده افزود: از سویی با این اقدام به دلیل عدم تناسب مناره و گنبد از نظر معماری اسلامی درنهایت منجر به شکل گیری بنایی بی هویت می شود که مسوولان دانشگاه نیز به دنبال چنین موضوعی نیستند.

او گفت:در معماری مساجد موارد مشابهی در استان فارس وجود دارد که بدون گنبد و مناره با کاربری مسجد ساخته شده و درمساجد تاریخی از اوایل دوره اسلامی تا سده اخیر مانند مسجد نو، مسجد جامع عتیق، مسجد بغدادی، مسجد نصیر الملک، مسجد مشیر و مسجد جامع فسا نیز به جای گنبد و مناره از ایوان و شبستان استفاده می شده است.

وی بیان کرد:با توجه به موارد یاد شده حذف گنبد و مناره علاوه براین که خدشه ای به معماری بنا وارد نمی آورد می تواند متضمن حفظ حریم مجموعه جهانی تخت جمشید شود . 

صفرزاده با اشاره به شکایت اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان مرودشت از دانشگاه آزاد اسلامی به شعبه سوم دادسرای عمومی و انقلاب مرودشت اظهارداشت: این پرونده در دست بررسی است.

مجموعه جهانی تخت جمشید در شهرستان مرودشت در 60 کیلومتری شمال شیراز واقع شده است.

سایتها و وبلاگهای تکفیری در افشای ماهیت تبهکارشان باهم "کورس"گذاشته اند!!!


   سایتها و وبلاگهای تکفیری در افشای ماهیت تبهکارشان باهم "کورس"گذاشته اند!!!

باند اشرار که مدتی سفره چپاول بیت المال هموطنان ما را جلوی خودشان پهن کرده و به دست درازی در آن زیر عنوان ابداعی و ادعایی تقلبیِ "انقلابیگری" ، با توحشی بیسابقه سرگرم بودند، از آشکارشدن ترفندهای شیطانیشان مثل مارِ زخم خورده از فرط غیظ و غضب برخود می پیچند. قرآن در پاسخ به این اشرار فاسد مُفسد میفرماید"موتوا بغیظکم"
اکنون کارخانه نعل وارونه زدنهای باند ضدانقلابی تکفیری بیچاره با استیصال تمام میچرخد تا به همه سایتهای زنجیره ای دین ستیز ضدانقلابی خوراک متعفن تقلب بدهد! اما دستِ مصادره کنندگان انقلاب رو شده است. اینها زیرعنوان ستیزه گری با تصوف و صوفیه، اصل عرفان اسلامی و اصل اسلام را از ریشه هدف گرفته بودند. همانند "صوفیان دجال فعل ملحد شکل" که میخواستند با"اهل راز" به کار شعبده بازی بپردازند، اما سرانجام کار و فرجام ترفندشان بی آبرویی بود،  بخصوص وقتی که تخم مرغ در کلاهشان شکست و زرده و سفیده آن، عِرض نداشته شان را دستخوش طوفان عدم کرد! به فرموده "صوفی صومعه عالم غیب" خواجه شیخ شمس الدین حافظ شیرازی لسان الغیب،  درباره این ملحدان قلابی:
"صوفی" نهاد دام و سر حقه باز کرد- بنیاد مکر با فلک حقه باز کرد!
بازی چرخ بشکندش بیضه در کلاه - زیرا که عرض شعبده با اهل راز کرد
سایت تکفیری بیچاره ادیان نت با انتشار  اباطیل دین ستیزان ضدانقلابی تکفیری بیچاره  مانند فرقه نیوز و ادیان نیوز و صوفی نت و رجانیوز و عماریون و فرقه ها و حزب الله گناباد و کلبه دراویش فتنه گر و ... سایتها و وبلاگهای ضدانقلابی مصادره چی چپاولگر نوشته است:
adyan45652


مصادره امام خمینی به نفع مقاصد تشکیلاتی فرقه تابنده
پایگاه جامع فرق، ادیان و مذاهب_ 
  • ۱۳۹۳/۹/۸ - ۲:۵۲
   به گزارش سایت خبری فرقه نیوز، حجت الاسلام عبدالرحیم بیرانوند، کارشناس و پژوهشگر در حوزه فِرَق، در گفتگو با خبرنگار فرقه نیوز به سوءاستفاده‌های فرقه صوفیه از نام حضرت امام (ره) اشاره کرد و گفت: «اگر تاریخ قرون معاصر و سده‌های اخیر ایران را مطالعه کنیم و پیدایش مذاهب و فرقه‌های مختلف، به خصوص تصوف فرقه‌ای را مورد بررسی قرار دهیم، می‌توانیم دست سران سودجو و دکان‌دار فرقهٔ صوفیه را در پشت صحنهٔ بسیاری از این گونه تحریفات و بدعت‌ها ببینیم.» این کارشناس حوزه فرق در ادامه افزود که حجت الاسلام سید علی خمینی نوهٔ بزرگوار حضرت امام (ره) در مقاله‌ای تحت عنوان «گذری بر هفت جلوهٔ علمی امام خمینی» می‌نویسد: «امروز چه گرم است بازار عرفان‌های دروغین و چه بسیار شنیده‌ام که همین دکان‌داران در دفاع از معتقدات خویش از امام مدد می‌گیرند و او را نیز عارفی چون خود تفسیر می‌کنند، حال آن که خدا می‌داند فاصلهٔ امام تا این دکان‌داران چقدر است».[۱] حجت الاسلام عبدالرحیم بیرانوند در ادامه به شایعه پراکنی و دروغ پردازی "مصطفی آزمایش" طرد شدهٔ دراویش گنابادی و پناهنده به سرویس‌های جاسوسی غرب اشاره کرد و افزود: «وی که حتی در میان دراویش گنابادی جایگاهی ندارد با جعل عناوینی مانند "سخنگوی دراویش گنابادی در فرانسه" همیشه در تلاش است تا با القاء خوش‌خدمتی و خودشیرینی برای کرسی‌نشینان خانقاه و اربابان غربی‌اش، جایی برای خود در این دنیای فانی دست و پا کند!» وی ادامه داد: «اخیراً گروهک چند نفره آزمایش در فرانسه، که اعضای آن از انگشتان دو دست نیز کمتر می‌باشد با پناه بردن به شخصیت حضرت امام (ره) و با هدف أخذ مشروعیت برای گروهکشان، دست به تحریف آرا و شخصیت حضرت امام خمینی (ره) بزنند و در این زمینه به هر شکل ممکن تلاش می‌کنند تا معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران را به خود نزدیک جلوه دهند!» حجت الاسلام بیرانوند در ادامه به نظر رهبر کبیر انقلاب در مورد صوفیه پرداخت و گفت: امام خمینی (ره) در دیوان اشعار خود مکرراً صوفیه را رد کرده‌اند. برای مثال ایشان در رد صوفیه به صراحت این‌گونه می‌سرایند:
«از صوفی‌ها صفا ندیدم هرگز
زین طایفه من وفا ندیدم هرگز
زین مدعیان که فاش انا الحق گویند
با خودبینی فنا ندیدم هرگز».[۲] وی ادامه داد: در جایی دیگر از دیوان اشعار، امام خمینی (ره) از صوفیان ریاکار و اهل بدعت بیزاری جسته و این‌گونه منش‌ها را مانع راه خود (و سالکان الی الله) می‌داند و می‌فرماید:
«خار راه منی ای شیخ ز گلزار برو
از سر راه من ای رند تبهکار برو
تو و ارشاد من ای مرشد بی‌رشد و تباه
از بر روی من ای صوفی غدّار برو
ای قلندر منش ای باده به کف خرقه به دوش
خرقهٔ شرک تهی کرده و بگذار و برو».[۳] وی ادامه داد: در جایی دیگر امام (ره) می‌فرمایند:
«گوش از عربدهٔ صوفی درویش ببند
تا به جانت رسد از کوی دل آواز سروش».[۴]
امام (ره) در این بیت ضمن رد مسلک درویشی و صوفی گری، خطاب به سالکان الی الله متذکر می‌شوند که اگر می‌خواهید به خدا و حرف حق برسید، مواظب باشید که فریب دراویش دکان‌دار و پرادعا را نخورید. هم‌چنین حضرت امام (ره) در شعری دیگر، صوفی خودخواه دنیادار را این‌گونه ملامت می‌نماید:
«صوفی صافی اگر هستی، بکن این خرقه را
دم زدن از خویشتن با بوق و با کرنا چه شد
زهد مفروش ای قلندر! آبروی خود مریز
زاهد آر هستی تو، پس اقبال بر دنیا چه شد
مرشد از دعوت به سوی خویشتن بردار دست
لا إلهت را شنیدستم، ولی الّا چه شد».[۵] حجت الاسلام بیرانوند در ادامه افزود: «در این زمینه کافی است نظریات مرحوم امام خمینی (ره) دربارهٔ تصوف فرقه‌ای را در دیگر آثار ایشان بررسی کنیم تا ببینیم که در آثار به جا مانده از ایشان نظیر صحیفه نور و نامه‌هایی که امام به فرزندشان حاج احمد آقا نوشته‌اند و دیگر اسنادی که از حضرت امام (ره) در دسترس است، کم نیست مواردی که ایشان اخلاق صوفیانه به سبک دراویش نعمت اللهی و تصوف فرقه‌ای را ردّ کرده باشند.» وی در ادامه به نامه امام (ره) به مرحوم حاج احمد آقا اشاره کرد و گفت: امام خمینی (ره) در این نامه می‌نویسند: «پسرم! نه گوشه‌گیری صوفیانه دلیل پیوستن به حق است و نه ورود در جامعه و تشکیل حکومت شاهد گسستن از حق.»[۶] وی ادامه داد: این گفتار و منش حضرت امام (ره) خود بهترین گواه است که عرفان امام، عرفان صوفیانه و انزواطلبانه نبود، بلکه عرفان ولایی و حماسی بود. امام (ره) همیشه در وسط میدان حوادث و ابتلائات و امتحانات الهی بوده و با تمام وجود با جنود شیطان که عینیت پیدا کرده بودند در احزاب، نحله‌ها، فرقه‌ها، قدرت‌ها و بلوک شرق و غرب، مبارزه می‌کردند. وی در ادامه به تفاوت‌های عرفان امام خمینی (ره) با عرفان بدلی صوفیه پرداخت و تصریح کرد: «امام به ما می‌آموزد که با ادبیات صوفیانه و فکر و ذکر خالی و هم‌چنین قائل بودن به پلورالیسم و تکثرگرایی و سکولاریسم – که گُرده خوبی برای سواری دادن به دشمنان دین و دنیای مردم است – نمی‌شود در برابر دشمنان ایستاد. از همین جا می‌فهمیم که "عرفان" امام راحل از جنس عرفان ائمه (علیهم السلام) است و این تفاوت با عرفان‌های منزوی و دروغین کاملاً مشهود است.» وی در ادامه به نامه امام به یکی از دوستانشان اشاره کرد و افزود: امام در این نامه می‌نویسند: «به خوش سخنی ارباب تصوف و عرفان رسمی خشنود مباش و به دعاوی و طامّات پر سر و صدای اهل خرقه راه مسپار! چرا که صرف همّت در همهٔ این‌ها و تکیه بر آن‌ها شکست و هلاکت است».[۷] این کارشناس و پژوهشگر در ادامه به نامه دیگری از امام که به آقا میرزا جواد همدانی نوشته بودند اشاره کرد و گفت: امام در نامه ای دیگر و با همین مضمون بعد از توصیه و بر حذر نمودن آقا میرزا جواد همدانی از لذات و شهوات دنیایی و ریاست طلبی و عبادات ظاهری و مفاهیم مبهم فلسفه، به ایشان متذکر می‌شوند: «نه شیوایی ارباب تصوف و عرفان ظاهری و نظم کلام ایشان را و نه غرّش رعد اهل خرقه و آذرخش ایشان -که ادعای رگبار معارف دارد– هیچ‌کدام را در برابر چشمانت قرار نده که همهٔ آن‌ها حجابی اندر حجاب ظلماتی است، انباشته بر هم و صرف کوشش در آن‌ها مرگ و هلاکت است و چنین کاری زیان آشکار و محرومیت ابدی و ظلمتی است بی پایان».[۸] حجت الاسلام بیرانوند ادامه داد: در همین راستا حضرت امام (ره) به فرزند بزرگوارش مرحوم حاج احمد آقا (ره) متذکر شده و می‌فرمایند: «آنچه گفتم، بدان معنی نیست که خود را از خدمت به جامعه کنار کِشی و گوشه گیری و کل بر خلق الله (سربار بر مردم) باشی که این از صفات جاهلان متنسک است، یا درویشان دکان دار».[۹] وی در ادامه به موضوع استغنا و بی‌نیازی دراویش از شریعت پرداخت و افزود: این عقیده صوفیان باعث شده تا همیشه از طرف فقهای عظیم الشأن شیعه مورد ملامت و سرزنش واقع شوند ازجمله کسانی که این عقیده را مطرح کرده است شخصی است به نام «نورعلیشاه ثانی» قطب دوم فرقهٔ صوفی گنابادی وی در همین زمینه با طرح یک مغالطهٔ آشکار می‌گوید: «صوفی موحد است و موحد غیر محدود است و مذهب در حد است و صوفی رو به بی‌حدی است!»[۱۰] وی در ادامه می‌گوید: «پس از یقین، عبودیت نیست، ربوبیت است و تکلیف نیست!»[۱۱] این در حالی است که علما و فقهای عظیم الشأن شیعه همیشه این تفکر دراویش که منجر به اسقاط تکلیف و اباحه‌گری می‌شود را زیر سؤال برده و به شدت به آن انتقاد کرده‌اند. وی افزود: حضرت امام خمینی (ره) از زمرهٔ این دسته از فقهاء است که در کتاب شریف «سرّ الصلوة» می‌نویسد: «آن‌چه پیش بعضی اهل تصوف معروف است که نماز وسیلهٔ معراج وصول سالک است و پس از وصول، سالک مستغنی از رسوم گردد، امری باطل، بی‌اصل و خیال خام بی‌مغزی است که با مسلک اهل‌الله و اصحاب قلوب مخالف است و از جهل به مقامات اهل معرفت و کمالات اولیا صادر شده است».[۱۲] حجت الاسلام بیرانوند با طرح سوالی ادامه داد: تازه این‌ها تنها بخشی از اسنادی بود که بنده به اقتضای حوصلهٔ مخاطبین ارائه دادم، حال سؤال این است که حضرت امامی که بارها و بارها به صراحت صوفی فرقه‌دار و دراویش دکان‌دار را ردّ نموده چطور ممکن است به ادعای شخصی مثل آزمایش به یک باره آنان را تأیید نماید؟؟ دراویش دکان دار که با عرفان اصیل و ناب اسلامی غریبه‌اند و فرق بین عارف و صوفی را نمی‌دانند، دست به دست هم داده تا با شیّادی هرچه تمام و با طرح دعاوی پوچ و بی‌پایه و اساس، شخصیت علمی و معنوی حضرت امام (ره) را به نفع "مقاصد تشکیلاتی" خود مصادره کنند. لذا در روز روشن و مقابل چشمان همهٔ آزاد اندیشان عالم دست به تحریف نظرات ایشان زده، تا شاید بتوانند بازار گرمی کنند. حجت الاسلام بیرانوند در پایان خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی می‌بایست برای جلوگیری از تحریف، در مقام پاسخ‌گویی برآمد و جایگاه با عظمت حضرت امام (ره) و سیرهٔ عملی و الهی ایشان را به صورت درست در جامعه و به خصوص برای نسل سوم انقلاب تبیین نمود. منابع: [۱]. مجله حضور ویژه سی سالگی انقلاب، صص ۱۳ و ۱۵، ستون اوّل
[۲]. دیوان اشعار امام، مؤسسه نشر و تنظیم آثار امام
[۳]. دیوان اشعار امام، مؤسسه نشر و تنظیم آثار امام
[۴]. همان
[۵]. دیوان اشعار امام، چاپ سوم، ص ۲۰
[۶]. همان، ص ۱۷۶
[۷]. وعده دیدار، ص ۱۲۵
[۸]. همان، ص ۳۰، نامه به آقا میرزا جواد همدانی
[۹]. همان، ص ۷۹، نامه به فرزند بزرگوارش مرحوم سید احمد خمینی (ره)
[۱۰]. صالحیه، انتشارات حقیقت، ص ۲۳۳
[۱۱]. همان، ص ۴۱۱
[۱۲]. سر الصلوة، امام خمینی (ره) ص ۱۳

Saturday, 29 November 2014

حسین علیزاده با انتشار یادداشتی از دریافت نشان "شوالیه فرانسه" انصراف داد


   حسین علیزاده با انتشار یادداشتی از دریافت نشان "شوالیه فرانسه" انصراف داد

با انتشار یادداشتی خطاب به مردم ایران؛«حسین علیزاده» از دریافت «نشان شوالیه» انصراف داد!
حسین علیزاده: به نام حسین علیزاده قناعت کرده و تا آخر عمر به آن پیشوند و یا پسوندی نخواهم افزود.
 گروه موسیقی، حسین علیزاده با انتشار یادداشتی از دریافت نشان "شوالیه فرانسه" انصراف داد. این هنرمند در این یادداشت آورده است: هنرمند در دیار خود ساخته می‌شود؛ به احترام مردم، به نام حسین علیزاده قناعت کرده و تا آخر عمر به آن پیشوند و یا پسوندی نخواهم افزود.
به گزارش بولتن نیوز، حسین علیزاده، آهنگساز و موسیقیدان، پس از مدت ها سکوت خبری موضع روشن خود را نسبت به اهدای نشان شوالیه از سوی دولت فرانسه، طی نامه ای مطرح کرد. متن نامه به شرح زیر است:
به نام آنکه هنر را آفرید
شاید نوشتن این نامه، دشوار ترین و زیباترین لحظه عمرم را رقم می زند.

Friday, 28 November 2014

دست خالی باند عبدالحسین خسروپناه هرروز بیشتر از روز پیش باز میشود!!


   دست خالی باند عبدالحسین خسروپناه هرروز بیشتر از روز پیش باز میشود!!


632140

گروهک های جورواجور تکفیری بیچاره که چندسالی است که با شیادی و حقه بازی میکوشیدند تا با مصادره انقلاب و با مصادره اسم و رسم آیت الله روح الله خمینی، انحرافات فکری و ضلالت اعتقادی و تفرقه انگیزیهای اجتماعی و توطئه گریهای مافیایی خودشان را پشت واژه های انقلاب و اسلام و آیت الله خمینی لاپوشانی کنند و با این ترفند بیت المال هموطنان را چپاول کرده و باغوغاسالاری فساد و افسادفی الارض خودرا از دیده ها مخفی نمایند، الحال از  سر وحشت زائدالوصف و ترس وبیمِ  لو رفتن ترفندها و روشدن دستهایشان ، به جاروجنجال افتاده هرروز صدائی از سریکی از بوقهای ازصدا افتاده و رسوا بلند میکنند غافل از آن که إنَّ أنکَرَالاصوات لَصَوت الحمیر
آخوندک تکفیری بیچاره موسوم به عبدالرحیم بیرانوند مینویسد:"
در چنین شرایطی می‌بایست برای جلوگیری از تحریف، در مقام پاسخ‌گویی برآمد و جایگاه با عظمت حضرت امام (ره) و سیرۀ عملی و الهی ایشان را به صورت درست در جامعه و به خصوص برای نسل سوم انقلاب تبیین نمود
خوانندگان این سایتهای بیسروته که بیت المال مسلمین را بدون حساب حیف و میل میکنند میگویند " آیا از این بیشتر هم میشد ابراز ترس و وحشت از دعوت عبدالحسین خسروپناه به یک مناظره اسکایپی نمود؟! ای بیچاره ها"!!! اما آنجا که گفته میشود "برای جلوگیری از تحریف جایگاه با عظمت حضرت امام ... را به صورت درست ... برای نسل سوم انقلاب تبیین نمود" همان ادامه دست و پا زدن  برای قلب واقعیت، و دروغگویی برای معوج نمودن حقایق است. همان مطلبی که در برنامه های متعدد "دُرّ تی وی" افشاء شده و این همه هراس و غوغا درمیان بیسوادهای جنجال سالار به راه انداخته است
مقاله کذایی منتشره در سایت عماریون به شرح زیر است:
فرقه سیاسی تابنده در جدیدترین اقدام خود به مصادره شخصیت امام خمینی (ره) به نفع مقاصد تشکیلاتی خود پرداخت. 
"عماریون"- حجت الاسلام عبدالرحیم بیرانوند، کارشناس و پژوهشگر در حوزه فرق، در گفتگو با خبرنگار فرقه نیوز به سوءاستفاده های فرقه صوفیه از نام حضرت امام (ره) اشاره کرد و گفت: اگر تاریخ قرون معاصر و سده‌های اخیر ایران را مطالعه کنیم و پیدایش مذاهب و فرقه‌های مختلف، به خصوص تصوف فرقه‌ای را مورد بررسی قرار دهیم، می‌توانیم دست سران سودجو و دکان‌دار فرقۀ صوفیه را در پشت صحنۀ بسیاری از این گونه تحریفات و بدعت‌ها ببینیم.
این کارشناس حوزه فرق در ادامه افزود: حجت الاسلام سید علی خمینی نوۀ بزرگوار حضرت امام (ره) در مقاله‌ای تحت عنوان «گذری بر هفت جلوۀ علمی امام خمینی» می‌نویسد: «امروز چه گرم است بازار عرفانهای دروغین و چه بسیار شنیده‌ام که همین دکان داران در دفاع از معتقدات خویش از امام مدد می‌گیرند و او را نیز عارفی چون خود تفسیر می‌کنند، حال آن که خدا می‌داند فاصلۀ امام تا این دکان داران چقدر است» (1) 
وی در ادامه به شایعه پراکنی و دروغ پردازی "مصطفی آزمایش" طرد شدۀ دراویش گنابادی و پناهنده به سرویس‌های جاسوسی غرب اشاره کرد و افزود: وی که حتی در میان دراویش گنابادی جایگاهی ندارد با جعل عناوینی مانند: سخنگوی دراویش گنابادی در فرانسه! همیشه در تلاش است تا با القاء خوش خدمتی و خود شیرینی برای کرسی نشینان خانقاه و اربابان غربیش، جایی برای خود در این دنیای فانی دست و پا کند! 
وی ادامه داد: اخیراً گروهک چند نفره آزمایش در فرانسه، که اعضای آن از انگشتان دو دست نیز کمتر می‌باشد با پناه بردن به شخصیت حضرت امام (ره) و با هدف أخذ مشروعیت برای گروهکشان، دست به تحریف آرا و شخصیت حضرت امام خمینی رحمه الله علیه بزنند. و در این زمینه با هر شکلِ ممکن تلاش می‌کنند تا معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران را به خود نزدیک جلوه دهند! 
حجت الاسلام بیرانوند در ادامه به نظر رهبر کبیر انقلاب در مورد صوفیه پرداخت و گفت: امام خمینی (ره) در دیوان اشعار خود مکرراً صوفیه را ردّ کرده‌اند. برای مثال ایشان در رد صوفیه به صراحت می‌سرایند: 
از صوفی‌ها صفا ندیدم هرگز/ زین طایفه من وفا ندیدم هرگز 
زین مدعیان که فاش اناالحق گویند/ با خودبینی فنا ندیدم هرگز (2) 
وی ادامه داد: در جایی دیگر از دیوان اشعار، امام خمینی (ره) از صوفیان ریاکار و اهل بدعت بیزاری جسته و اینگونه منش‌ها را مانع راه خود (و سالکان الی الله) می‌داند و می‌فرماید: 
خار راه منی‌ای شیخ ز گلزار برو     از سر راه من‌ای رند تبهکار برو 
تو و ارشاد من‌ای مرشد بی‌رشد و تباه/ از بر روی من‌ای صوفی غدّار برو 
ای قلندر منش‌ای باده به کف، خرقه به دوش/ خرقۀ شرک تهی کرده و بگذار و برو (3) 
وی ادامه داد: در جایی دیگر امام (ره) می فرمایند: 
گوش از عربدۀ صوفی درویش ببند/ تا به جانت رسد از کوی دل آواز سروش(4) 
امام (ره) در این بیت ضمن رد مسلک درویشی و صوفی گری، خطاب به سالکان الی الله متذکر می شوند که اگر می خواهید به خدا و حرف حق برسید، مواظب باشید که فریب دراویش دکان دارِ و پر ادعا را نخورید. 
همچنین حضرت امام (ره) در شعری دیگر، صوفی خودخواهِ دنیادار را این گونه ملامت می‌نماید: 
صوفی صافی اگر هستی، بکن این خرقه را/ دم زدن از خویشتن با بوق و با کرنا چه شد 
زهد مفروش‌ای قلندر! آبروی خود مریز/ زاهد ار هستی تو، پس اقبال بر دنیا چه شد 
مرشد از دعوت به سوی خویشتن بردار دست/ لا إلهت را شنیدستم، ولی الاّ چه شد (5) 
حجت الاسلام بیرانوند در ادامه افزود: در این زمینه کافی است نظریات مرحوم امام خمینی (ره) دربارۀ تصوف فرقه‌ای را در دیگر آثار ایشان بررسی کنیم تا ببینیم که در آثار به جا مانده از ایشان نظیر «صحیفه نور» و نامه‌هایی که امام به فرزندشان حاج احمدآقا نوشته‌اند و دیگر اسنادی که از حضرت امام (ره) در دسترس است، کم نیست مواردی که ایشان اخلاق صوفیانه به سبک دراویش نعمت اللهی و تصوف فرقه‌ای را ردّ کرده باشند. 
وی در ادامه به نامه امام (ره) به مرحوم حاج احمدآقا اشاره کرد و گفت: امام خمینی (ره) در این نامه می نویسند:«پسرم! نه گوشه گیری صوفیانه دلیل پیوستن به حق است، و نه ورود در جامعه و تشکیل حکومت شاهد گسستن از حق».  (6) 
وی ادامه داد: این گفتار و منش حضرت امام (ره) خود بهترین گواه است که عرفان امام، عرفان صوفیانه و انزواطلبانه نبود، بلکه عرفان ولایی و حماسی بود. امام (ره) همیشه در وسط میدانِ حوادث و ابتلائات و امتحانات الهی بوده و با تمام وجود با جنود شیطان که عینیت پیدا کرده بودند در احزاب، نحله‌ها، فرقه‌ها، قدرت‌ها و بلوک شرق و غرب، مبارزه می‌کردند. 
وی در ادامه به تفاوت های عرفان امام خمینی (ره) با عرفان بدلی صوفیه پرداخت و تصریح کرد: امام به ما می‌آموزد که با ادبیات صوفیانه و فکر و ذکر خالی و همچنین قائل بودن به پلورالیسم و تکثرگرایی و سکولاریسم – که گُردۀ خوبی برای سواری دادن به دشمنان دین و دنیای مردم است – نمی‌شود در برابر دشمنان ایستاد. از همین جا می‌فهمیم که "عرفان" امام راحل از جنس عرفان ائمه علیهم السلام است و این تفاوت با عرفان‌های منزوی و دروغین کاملا مشهود است. 
وی در ادامه به نامه امام به یکی از دوستانشان اشاره کرد و افزود: امام در این نامه می نویسند:  «به خوش سخنی ارباب تصوف و عرفان رسمی خشنود مباش و به دعاوی و طامّات پر سر و صدای اهل خرقه راه مسپار! چرا که صرف همّت در همۀ این‌ها و تکیه بر آن‌ها شکست و هلاکت است.» (7) 
این کارشناس و پژوهشگر در ادامه به نامه دیگری از امام  که به آقا میرزا جواد همدانی نوشته بودند اشاره کرد و گفت: امام در نامه ای دیگر و با همین مضمون بعد از توصیه و بر حذر نمودن آقا میرزا جواد همدانی از لذات و شهوات دنیایی و ریاست طلبی و عبادات ظاهری و مفاهیم مُبهم فلسفه، به ایشان متذکر می شوند: «نه شیوایی ارباب تصوف و عرفان ظاهری و نظم کلام ایشان را، و نه غرّش رعد اهل خرقه و آذرخش ایشان - که ادعای رگبار معارف دارد - هیچ کدام را در برابر چشمانت قرار نده که همۀ آن‌ها حجابی اندر حجاب ظلماتی است، انباشته بر هم، و صرف کوشش در آن‌ها مرگ و هلاکت است و چنین کاری زیان آشکار و محرومیت ابدی و ظلمتی است بی پایان.» (8) 
حجت الاسلام بیرانوند ادامه داد: در همین راستا حضرت امام (ره) به فرزند بزرگوارش مرحوم حاج احمد آقا (ره) متذکر شده و می فرمایند: «آنچه گفتم، بدان معنی نیست که خود را از خدمت به جامعه کنار کِشی و گوشه گیری و کَلِّ بر خلق الله (سربار بر مردم) باشی که این از صفات جاهلان متنسّک است، یا درویشان دکان دار.» (9) 
وی در ادامه به موضوع استغنا و بی‌نیازی دراویش از شریعت پرداخت و افزود: این عقیده صوفیان باعث شده تا همیشه از طرف فقهای عظیم الشأن شیعه مورد ملامت و سرزنش واقع شوند از جمله کسانی که این عقیده را مطرح کرده است شخصی است به نام «نور علیشاه ثانی» قطب دوم فرقۀ صوفی گنابادی وی در همین زمینه با طرح یک مغالطۀ آشکار می‌گوید:«صوفی موحد است و موحد غیر محدود است و مذهب در حد است و صوفی رو به بی‌حدی است!» (10) وی در ادامه می‌گوید:  «پس از یقین، عبودیت نیست، ربوبیت است، و تکلیف نیست!» (11) این درحالی است که علما و فقهای عظیم الشأن شیعه همیشه این تفکر دراویش که منجر به اسقاط تکلیف و اباحه گری می‌شود را زیر سؤال برده و به شدت به آن انتقاد کرده اند. 
بیرانوند افزود: حضرت امام خمینی(ره) از زمرۀ این دسته از فقهاء است که در کتاب شریف «سرّ الصلوة» می­نویسد: 
«آنچه پیش بعضی اهل تصوف معروف است که نماز وسیلۀ معراج وصول سالک است و پس از وصول، سالک مستغنی از رسوم گردد، امری باطل، بی­اصل و خیال خام بی­مغزی است که با مسلک اهل الله و اصحاب قلوب مخالف است و از جهل به مقامات اهل معرفت و کمالات اولیا صادر شده است.»(12) 
حجت الاسلام بیرانوند با طرح سوالی ادامه داد: تازه اینها تنها بخشی از اسنادی بود که بنده به مخاطبین ارائه دادم، حال سوال این است که حضرت امام که بارها و بارها به صراحت صوفی فرقه دار و دراویش دکّان دار را رد نموده چطور ممکن است به ادعای شخصی مثل آزمایش به یک باره آنان را تأیید نماید؟ 
وی ادامه داد: دراویش دکان دار که با عرفان اصیل و ناب اسلامی غریبه اند و فرق بین عارف و صوفی را نمی‌دانند، دست به دست هم داده تا با شیادی هر چه تمام و با طرح دعاوی پوچ و بی پایه و اساس، شخصیت علمی و معنوی حضرت امام (ره) را به نفع "مقاصد تشکیلاتی" خود مصادره کنند لذا در روز روشن و مقابل چشمان همۀ آزاد اندیشان عالم دست به تحریف نظرات ایشان زده، تا شاید بتوانند بازار گرمی کنند. 
حجت الاسلام بیرانوند در پایان خاطر نشان کرد: در چنین شرایطی می‌بایست برای جلوگیری از تحریف، در مقام پاسخ‌گویی برآمد و جایگاه با عظمت حضرت امام (ره) و سیرۀ عملی و الهی ایشان را به صورت درست در جامعه و به خصوص برای نسل سوم انقلاب تبیین نمود. 
------------------------------------------------------- 
پی نوشت: 
1.مجله حضور ویژه سی سالگی انقلاب، صص 13 و 15، ستون اوّل 
2.دیوان اشعار امام، مؤسسه نشر و تنظیم آثار امام 
3.همان 
4.دیوان اشعار امام، چاپ سوم، ص 20 
5.همان، ص 176 
6.وعده دیدار، ص 125 
7.نامه‌های عرفانی امام خمینی (ره) ، انتشارات تشیع، چاپ چهارم سال 1386ش، ص 35، نامه به آقا سید ابراهیم خوئی مقبره‌ای 
8.همان، ص 30، نامه به آقا میرزا جواد همدانی 
9.همان، ص 79، نامه به فرزند بزرگوارش مرحوم سید احمد خمینی (ره)
10.صالحیه، انتشارات حقیقت، ص 233
11.همان، ص 411

Wednesday, 26 November 2014

جریان تکفیر خط مقدم را از مرز اسرائیل به داخل خیابان‌ها و شهرهای عراق، سوریه... کشاند


   جریان تکفیر خط مقدم را از مرز اسرائیل به داخل خیابان‌ها و شهرهای عراق، سوریه... کشاند

به گزارش بولتن به نقل پایگاه اطلاع رسانی رهبری صبح روز (سه‌شنبه) در دیدار علماء، اندیشمندان و میهمانان شرکت‌کننده در «کنگره‌ی جهانی جریان‌های تکفیری از دیدگاه علمای اسلامی»، احیاء جریان تکفیری در سال‌های اخیر را مشکل تحمیلی و دست‌ساز استکبار برای دنیای اسلام دانستند و با اشاره به اقدامات جریان خبیث تکفیری در جهت اهداف آمریکا و دولت‌های استعماری و رژیم صهیونیستی به‌ویژه تلاش برای به فراموشی سپرده شدن مسئله‌ی اصلی فلسطین و مسجدالاقصی، تأکید کردند: ایجاد یک نهضت علمی، منطقی و فراگیر برای ریشه‌کن کردن جریان تکفیری، روشنگری نسبت به نقش سیاست‌های استکباری در احیای این جریان و اهتمام جدی و مطالبه‌ی عمومی در خصوص قضیه‌ی فلسطین به عنوان مسئله‌ی اصلی دنیای اسلام از مهمترین و اولویت‌دارترین وظایف علمای جهان اسلام در شرایط کنونی است.
رهبری در ابتدای سخنان خود با قدردانی از حضرات آیات مکارم شیرازی و سبحانی و دیگر علما و فضلای قم که اهتمام جدی برای برگزاری این کنگره و شکل‌دهی یک جریان علمی فراگیر در میان علمای جهان اسلام درخصوص مقابله با جریان تکفیری داشتند، گفتند: در بررسی این جریان خطرناک باید به این نکته توجه شود که موضوع اصلی، مقابله‌ی همه‌جانبه با جریان احیاء شده تکفیری است که فراتر از گروه موسوم به داعش است و در واقع داعش یکی از فروع این شجره‌ی خبیثه است.جریان تکفیر و حکومت‌های پشتیبان آن کاملاً در جهت اهداف استکباری یعنی آمریکا و دولت‌های استعماری اروپایی و رژیم صهیونیستی حرکت می‌کنند و با ظاهری اسلامی، عملاً درخدمت آن‌ها هستند.
ایشان در ادامه به چند نمونه از شواهدی که نشانگر حرکت جریان تکفیری در جهت اهداف استکباری و در مقابله با دنیای اسلام است اشاره کردند.: بیداری اسلامی حرکتی ضد آمریکایی، ضد استبداد و ضد دست‌نشاندگان آمریکا بود اما جریان تکفیر این حرکت عظیم ضد استکباری را به جنگ خانگی و برادرکشی میان مسلمانان تبدیل کرد.
 خط مقدم مبارزه مسلمانان در این منطقه، فلسطین اشغالی بود اما جریان تکفیر این خط مقدم را تغییر داد و به داخل خیابان‌ها و شهرهای عراق، سوریه، پاکستان و لیبی کشاند و این، یکی از جنایت‌های فراموش‌نشدنی جریان تکفیر است.
ایشان منحرف کردن حرکت بیداری اسلامی را، خدمت به آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی و سرویس‌های جاسوسی آنها دانستند و گفتند: شاهد دیگر برای نشان دادن حرکت این جریان در جهت اهداف استکباری این است که پشتیبانان جریان تکفیر، در مقابل رژیم صهیونیستی یک اخم هم نمی‌کنند و حتی با این رژیم برای مقابله با مسلمانان همکاری می‌کنند ولی برای ضربه زدن به کشورها و ملت‌های اسلامی، حضور فعال دارند.
خامنه‌ای، نابودی زیرساخت‌های ارزشمند کشورهای اسلامی به‌دست فتنه‌ی تکفیر را نمونه‌ی دیگری از خدمت این جریان به منافع دشمنان اسلام برشمردند و افزودند: یکی دیگر از اقدامات بسیار خبیثانه‌ی جریان تکفیر مخدوش کردن چهره‌ی اسلامِ رحمت و تعقل و منطق، با نشان دادن تصاویر جنایاتی همچون زیر شمشیر نشاندن انسان‌های بی‌گناه و یا درآوردن قلب یک مسلمان و به‌دندان گرفتن آن، در مقابل دوربین و به نام اسلام، است.
ایشان یکی دیگر از شواهد خدمت جریان تکفیر به منافع استکبار را تنها گذاشتن محور مقاومت در جنگ ۵۰ روزه‌ی غزه دانستند و خاطرنشان کردند: یک شاهد دیگر، منحرف کردن شور و حماسه‌ای بود که بر اثر بیداری اسلامی در جوانان مسلمان بوجود آمد، که متأسفانه از آن برای کشتار مسلمانان بی‌گناه دیگر استفاده شد.
رهبر ی نمونه و شاهد دیگر را اقدام اخیر و مکرر هواپیماهای ترابری آمریکا در پرتاب تجهیزات جنگی برای گروه موسوم به داعش در عراق برشمردند و تأکید کردند: آمریکایی‌ها با وجود این اقدامات، در ظاهر مدعی تشکیل ائتلاف ضدداعش هستند که یک دروغ محض است زیرا هدف اصلی این ائتلاف زنده نگه‌داشتن فتنه‌ی جنگ و درگیری میان مسلمانان است که البته به اهداف خود نخواهند رسید.
خامنه‌ای سپس به وظایف بزرگ علمای جهان اسلام در شرایط کنونی اشاره کردند و افزودند: یکی از این وظایف ایجاد نهضتی علمی و منطقی و فراگیر از جانب علمای مذاهب اسلامی برای ریشه‌کن کردن جریان تکفیر است.این جریان با شعار دروغین سلف صالح وارد شده است و باید با زبان دین، علم و منطق، بیزاری سلف صالح را از این اقدامات نشان داد.باید با این نهضت علمی و منطقی، جوانان بی‌گناهی را که گرفتار این جریان خبیث شده‌اند، نجات داد و این وظیفه به عهده‌ی علما است.
خامنه‌ای، روشنگری نسبت به نقش سیاست‌های آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی در احیای جریان تکفیری را یکی دیگر از وظایف بزرگ علما در کشورهای اسلامی برشمردند و افزودند: سومین وظیفه‌ی مهم علما، اهتمام جدی به قضیه فلسطین و مسجدالاقصی و جلوگیری از مورد غفلت واقع شدن این موضوع اصلی دنیای اسلام است.
ایشان با اشاره به تصمیم اخیر کابینه‌ی رژیم صهیونیستی در اعلام یهودی بودن فلسطین اشغالی، گفتند: رژیم صهیونیستی به‌دنبال تصرف قدس و مسجدالاقصی و تضعیف هرچه بیشتر فلسطینی‌ها است. همه‌ی ملت‌های اسلامی و همچنین علما باید از دولت‌های خود مسئله فلسطین را مطالبه و پیگیری کنند.
رهبری با اشاره به اقدام امام بزرگوار رحمه‌الله ، در اعلام سیاست حمایت از فلسطین و دشمنی با رژیم صهیونیستی، تأکید کردند: ما خداوند را شاکریم که در جمهوری اسلامی ایران، دولت و ملت در قضیه حمایت از فلسطین و دشمنی با رژیم صهیونیستی، هم‌زبان هستند و در ۳۵ سال گذشته از مسیری که امام ترسیم کرده، منحرف نشده‌اند.
خامنه‌ای با تأکید بر اینکه ملت و جوانان ایران با کمال میل از مردم فلسطین حمایت می‌کنند و عاشق مبارزه با صهیونیست‌ها هستند، افزودند: جمهوری اسلامی ایران به لطف و فضل الهی اسیر محدودیت‌ها و اختلاف‌های مذهبی نشده است و همان‌گونه که به حزب‌الله شیعه در لبنان کمک می‌کند، به حماس و جهاد اسلامی و دیگر گروه‌های اهل سنت در فلسطین نیز کمک می‌کند و به این کمک‌ها ادامه خواهد داد.
ایشان تقویت برادران فلسطینی در غزه را یک نمونه از کمک‌های جمهوری اسلامی ایران به مردم فلسطین برشمردند و تأکید کردند: همان‌گونه که قبلاً هم اعلام شد، کرانه‌ی باختری باید مسلح و آماده دفاع شود، و این کار قطعاً انجام خواهد شد.
رهبری قدرت و وضعیت دشمنان دنیای اسلام را به مراتب ضعیف‌تر از دوران‌های گذشته ارزیابی کردند و با اشاره به مشکلات سیاسی، اقتصادی و امنیتی کشورهای اروپایی و همچنین مشکلات بیشتر و بدتر آمریکا در مسائل اخلاقی و سیاسی و به‌ویژه مالی و پولی و ضعف حیثیت ابرقدرتی آمریکا گفتند: رژیم صهیونیستی نیز نسبت به گذشته به‌شدت ضعیف شده است. این رژیم، همان رژیمی است که سال‌های قبل شعار از نیل تا فرات سر می‌داد اما اکنون در جنگ ۵۰ روزه غزه همه‌ی توان خود را به کار گرفت ولی نتوانست تونل‌های زیرزمینی حماس و جهاد اسلامی را نابود کند.
 خامنه‌ای، مشکلات و ناکامی‌های دشمنان اسلام در منطقه به‌ویژه در عراق، سوریه و لبنان را نیز یادآور شدند و گفتند: یک نمونه‌ی دیگر از ضعف دشمن، قضیه‌ی هسته‌ای ایران است. آمریکا و کشورهای استعمارگر اروپایی دور هم جمع شدند تا جمهوری اسلامی ایران را در قضیه‌ی هسته‌ای به زانو درآورند اما نتوانستند و در آینده نیز نخواهند توانست.
پیش از سخنان رهبری، حجت‌الاسلام علیزاده موسوی دبیر کنگره‌ی «جریان‌های افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلام» با ارائه گزارشی از روند برگزاری و فعالیت‌های این کنگره گفت: در جریان دو روز برگزاری این کنگره، کمیته‌های تخصصی و راهبردی، تبارشناسی و ریشه‌یابی جریان‌های تکفیری، مسائل سیاسی آن‌ها و همچنین راه‌های برون‌رفت از مسئله‌ی تکفیر را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
وی با اشاره به برگزاری پیش‌نشست‌های این کنگره در سوریه و پاکستان و ارائه بیش از ۷۰۰ مقاله به دبیرخانه‌ی کنگره افزود: در این کنگره ۳۱۵ نفر از علمای جهان اسلام حضور داشتند که ۱۴۴ مقاله انتخابی، در هشت‌جلد و به زبان‌های فارسی و عربی منتشر شده است

دستگاه های چاپ اسکناسهای تقلبی خارجی درایران، این بار تومان های تقلبی ساختند


   دستگاه های چاپ اسکناسهای تقلبی خارجی درایران، این بار تومان های تقلبی ساختند

pol_taghalobi

در پي چاپ و توزیع صدها میلیون تومان چک پول تقلبی صبح روز شنبه یکم و یک شنبه دوم آذر ماه سال 93 بیش از 20 کارمند دولتی و ده نفر دیگر در شهرهاي مباركه و زرين شهر اصفهان بازداشت شدند به گفته منابع مطلع این یکی از بزرگترین جعل و چاپ اسکناس از بعد از انقلاب بوده است به نحوی که چاپ چک پول ها بر روی کاغذ هایی با کیفیت بسیار بالا و با دستگاه های چاپ پیشرفته بوده است. 
اما نکته بسیار جالب آن است که 7 نفر از افراد دستگیر شده از کارمندان بانک ملی و بقیه کارمند گمرک بودند به گفته همین منبع مطلع که از افراد با نفوذ قوه قضائیه است 
در اولین اعترافات نام سرهنگ محسن صدری سرهنگ نیروی هوایی سپاه به عنوان مسئول ذكر شده است . این سرهنگ از افراد بسیار نزدیک به احمد خاتمی است

Tuesday, 25 November 2014

سعیدمرتضوی دریک افشاگری رسواکننده اذعان کرد که به حداقل صدنماینده مجلس رشوه داده


   سعیدمرتضوی دریک افشاگری رسواکننده اذعان کرد که به حداقل صدنماینده مجلس رشوه داده

resized_445835_901

رسانه های حکومتی نوشتند: سعید مرتضوی امروز هم در دادسرا حضور یافت؛ این بار برای پاسخگویی به اتهاماتی همچون اختلاس، خیانت در امانت و تصرف غیرقانونی در اموال دولتی. او در نهایت با قرار کفالت دو میلیارد تومانی آزاد شد و در جمع خبرنگاران درباره حقوق ۶۸ میلیون تومانی خود و پرداخت پول به ۱۰۰ نماینده مجلس خبر داد. 

متهم پرونده جنایت کهریزک اما با وجود صدور این قرار و محکومیت قطعی هفته قبل در دیوان عالی کشور، اعتماد به نفس خود را از دست نداد و بعد از دادگاه امروز در جمع خبرنگاران از پرداخت پول به دست کم ۱۰۰ نماینده مجلس خبر داد؛ مجلس هشتمی که اکثریت اصولگرای آن برای پیروزی در انتخابات از پول های اختلاسی محمدرضا رحیمی استفاده کرده بودند و حالا وامدار مرتضوی می شدند. 
او همجنین گفت:حقوق ۶۸ میلیون تومانی من مصوبه هیات مدیره بود 

گزارش سایت آلمانی دویچه وله فارسی : 

دادسرای کارکنان دولت برای سعید مرتضوی، رئیس پیشین سازمان تأمین اجتماعی قرار کفالت دو میلیارد تومانی صادر کرد. وکلای کارگران شاکی در پرونده تخلفات این سازمان، رفتار سعید مرتضوی در جلسه دادسرا را پرسش‌برانگیز توصیف کردند.سعید مرتضوی، رئیس پیشین سازمان تأمین اجتماعی به دلیل وارد بودن اتهام "تصرف غیرقانونی در اموال سازمان تامین اجتماعی و شستا" قرار کفالت دو میلیارد تومانی دریافت کرده است. 
به گفته وکیل کارگران شاکی پرونده، این قرار روز دوشنبه (۲۴ نوامبر) توسط دادسرای کارکنان دولت و برای جلوگیری از فرار متهم برای او صادر شده است. 
مصطفی ترک همدانی، یکی از سه وکیل کارگران شاکی این پرونده پس از جلسه دادسرا به خبرنگاران گفت: «بازپرس پرونده تحقیقات مقدماتی را شروع کرد و نسبت به پرونده شستا و اتهام تصرف غیرقانونی در اموال وارد دستور شد. رسیدگی این شعبه منجر به صدور قرار تامین کیفری شد.» 
همدانی درمورد جزئیات بازپرسی از سعید مرتضوی افزود: «در این جلسه اتهامات خیانت در امانت، اختلاس و تصرف غیرقانونی در اموال دولتی به رییس سابق سازمان تامین اجتماعی تفهیم شد و پس از ارائه دفاعیات از سوی متهم، برای جلوگیری از فرار و امکان دسترسی به متهم یکی از قرارهای تامین کیفری صادر شد.» 
صدور قرار کفالت به معنای آن است که در صورت عدم حضور سعید مرتضوی در جلسات بعدی بازپرسی، کفیل او ملزم به پرداخت مبلغ دو میلیارد تومان خواهد بود. 
"بعدا مشخص می‌شود این آقایان به کدام سرویس‌ها وابسته‌اند" 
مصطفی ترک همدانی یک از سه وکیل کارگران شاکی "پرونده تخلفات سازمان تأمین اجتماعی" همچنین به خبرنگاران گفت: «نحوه برخورد متهم با من و همکارانم در این جلسه، جای پرسش داشت.» 
همدانی در این مورد توضیح داد: «او وقتی وارد جلسه دادگاه شد به بازپرس گفت سمت این آقایان چیست و وقتی به او تفهیم شد که ما شاکی پرونده هستیم و شغلمان نیز وکالت است، اظهار کرد که بعدا مشخص می شود این آقایان به کدام یک از سرویس‌ها وابسته هستند.» 
مصطفی ترک همدانی، علیرضا دقیقی و پیمان حاج محمود عطار سه وکیل تعدادی کارگران، از جمله کارگران یک شرکت تولیدی در چابهار هستند که از سعید مرتضوی به اتهام "اختلاس و خیانت در امانت" شکایت کرده‌اند. 
این شکایت پس از انتشار گزارش تحقیق و تفحص مجلس از سازمان تامین اجتماعی در آذر ماه سال ۱۳۹۲ که سعید مرتضوی را به تخلفات گسترده مالی بالغ بر میلیارد‌ها تومان متهم کرد، به دادسرای کارکنان دولت ارائه شده است. 
تخلفاتی که مرتضوی آنها رد می‌کند 
از جمله موارد تخلف مطرح شده در گزارش تحقیق و تفحص مجلس پرداخت "هدیه به ۳۷ نماینده مجلس، مقام‌های ارشد دولتی و برخی رسانه‌" و انتقال سهام تأمین اجتماعی در ۱۳۸ شرکت ایرانی به بابک زنجانی در ازای دریافت مبلغی بیش از ۴ میلیارد یورو است. 
سعید مرتضوی این موارد را رد کرده است. او روز دوشنبه سوم آذر پس از ترک جلسه دادسرا در جمع خبرنگاران گفت که مستندانی ارائه کرده است که همگی نشان می‌دهد پرداخت‌ها به نمایندگان همگی از وجوه غیرشمول صورت گرفته و آنها "به نمایندگان داده شده تا به افراد مستحق یا بیماران بیمه شده سازمان تامین اجتماعی که در حوزه انتخابیه‌شان قرار دارند پرداخت کنند." 
دادستان سابق تهران همچنین در مورد معامله با بابک زنجانی افزود که "هیچ مالی از سازمان تامین اجتماعی به بابک زنجانی پرداخت نشده است چراکه ماه‌هاست او دستگیر شده و اگر اینگونه بود اموال از بابک زنجانی تحویل گرفته می‌شود." 
اتهام جدید کارگران شاکی به مرتضوی 
مصطفی ترک همدانی، وکیل کارگران شاکی از سعید مرتضوی روز دوشنبه تصریح کرد که وکلای پرونده "تخلفات سازمان تأمین اجتماعی" اتهام جدیدی به سعید مرتضوی وارد کرد‌ه‌اند که شامل "اخلال در نظام اقتصادی کشور" است. 
همدانی در این مورد تصریح کرد: «ما مستنداتی به دادسرا ارائه کردیم که نشان می‌دهد افعال این متهم در زمان تصدی مدیریت و سرپرستی سازمان تامین اجتماعی، می تواند مصداق آشکاری برای اخلال در نظام تولیدی کشور باشد». 
ا این حال سعید مرتضوی، رئیس سابق سازمان تأمین هنگام خروج از دادسرا به خبرنگاران گفت که هنوز تصمیم نهایی دربارهٔ صدور قرار تأمین گرفته نشده و صدور آن به ارائه اسناد و مدارک از سوی او موکول شده است. 
او افزود که بازپرس پرونده با اشاره به حکم دیوان عدالت اداری مبنی بر ممنوعیت تصدی وی بر سازمان تامین اجتماعی، دریافت حقوق و مزایا از این سازمان را مصداق تحصیل‌مال از طریق غیرقانونی دانسته است. 
مرتضوی تأکید کرد: «ما به حکم دیوان عدالت تمکین کردیم و دیگر من به عنوان مدیرعامل امضایی نکردم و تصدی نداشتم و ابلاغ هم به عنوان سرپرست سازمان تامین اجتماعی برای من صادر شد.» 
مدیر عامل پیشین سازمان تامین اجتماعی افزود: «کل حقوق و مزایای من بر اساس مصوبه هیات امنا ۶۸ میلیون تومان بود که ظاهرا آقای وزیر جدید نامه نوشته بودند و از آن جلوگیری کردند و اصلا به من حقوق و مزایایی پرداخت نشده است.» 
سعید مرتضوی همچنین در واکنش به حکم "محرومیت دائم از شغل قضاوت و ممنوعیت انتصاب به کارهای دولتی برای پنج سال" که هفته گذشته توسط دیوان عالی ایران تأیید شد، گفت که این حکم هنوز به او ابلاغ نشده است. 
این حکم در جریان رسیدگی به "پرونده کهریزک" برای دادستان سابق تهران صادر شده است

علی مطهری امروز در مشهد: نظر من درباره "حصر" مخالف نظر "رهبری" است!


   علی مطهری امروز در مشهد: نظر من درباره "حصر" مخالف نظر "رهبری" است!

444565421
سایت افراطی موسوم به عماریون به نقل از سایت امنیتی موسوم به قاصد نیوز با حمله به علی مطهری چنین نوشت:
علی مطهری بعدازظهر امروز در همایش تبیین حماسه حسینی که توسط انجمن اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، در پاسخ به سوالی درباه فتنه 88 اظهار کرد: معتقدم فتنه دو طرف دارد؛ یک طرف اینکه اعلام کنیم حادثه‌ای بوده که از سال‌ها پیش برای آن برنامه‌ریزی‌شده و ارتباط مستقیم با کشورهای خارجی داشته است. این طرف قضیه برای من قابل قبول نیست، مگر اینکه دلایل قابل قبولی برای من بیاورند. اما طرف دوم این است که اعتراض به نتایج انتخابات وجود داشته و عواملی در قبل و بعد از انتخابات نقش مؤثری داشته‌اند.
به گزارش قاصد نیوز ، مطهری گفت: اینکه از چند ماه قبل از انتخابات گفتند نظر رهبری روی احمدی‌نژاد است، یکی از زمینه‌های فتنه شد و باعث شد جامعه دو قطبی شود. نحوه اعمال نتیجه انتخابات شبهه تقلب را تقویت کرد، اینکه موسوی خود را برنده بداند و بعد طرفداران احمدی‌نژاد جشن پیروزی بگیرند و بعد از آن راهپیمایی‌ها شروع شود، اختلافات را شعله‌ور کرد. اگر ما خوب مدیریت می‌کردیم، این مسئله آنچنان هم مهم نبود. اگر متخلفان دو طرف قضیه محاکمه می‌شدند و نقش احمدی‌نژاد، شورای نگهبان، سپاه و بسیج در زمینه دخالت در اوضاع مشخص می‌شد اوضاع این‌گونه نبود. 
مطهری با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در سال 92 گفت: آن زمان رهبری نظرشان را روی احمدی‌نژاد می‌دانستند و همین ریشه فتنه بود، در انتخابات 92 گفتند سپاه حق دخالت در انتخابات را ندارد. کاستی‌هایی که در انتخابات 88 وجود داشت برطرف شد، این داستان و تفرقه باید رفع شود و این به صلاح مردم و انقلاب نیست. افرادی که طبل تفرقه را در کشور می‌زنند باید اعدام شوند.  ما در فتنه 88 قاضی نیستیم و برای حل موضوع تلاش می‌کنیم. باید اجازه صحبت به همه داده شود. در مسائل سال 88، در روز رأی‌گیری دستگیری اعضای ستادها، قطع اینترنت، قطع پیامک‌ها و عدم اجازه ورود ناظران حرف‌هایی است که طرف مقابل باید بشنود و پاسخ دهد. مسئله این است که در شمارش آرا تخلف بوده و در مبانی انتخابات که همان مناظره بود. مردم باید بشنوند و اگر لازم است متخلفان محاکمه شوند و حکم قانونی برای آنها صادر شود؛ این بهتر از آن است که عده‌ای را بدون حکم قضایی زندانی کنند و غربی‌ها برای ما مشکل‌ساز شوند و بگویند که ما حقوق بشر را رعایت نمی‌کنیم؛ اگر کسی در این حال از دنیا برود، عقده چرکینی است که مناسب انقلاب اسلامی نیست
مطهری در پاسخ به اینکه چرا در امور مربوط به مجلس خبرگان دخالت می‌کند، گفت: من شهروند معمولی هستم و هرکس حق اظهارنظر دارد؛ اینکه فکر کنیم خبرگان مجتهدانی هستند که کسی حق ندارد در مسائل‌شان دخالت کند اشتباه است، وظیفه مجلس خبرگان نظارت بر عملکرد رهبری و زیرمجموعه‌های رهبری است، این در حالی است که مجلس خبرگان وارد هر موضوعی غیر از وظایف خود می‌شود. خبرگان رهبری کارشان نباید فقط انتخاب رهبری باشد بلکه باید تحقیق و تفحص کنند؛ راجع به رفع حصر، نظر رهبری به حصر است و می‌گویند جرم این‌ها سنگین است و اگر محاکمه شوند حکم‌شان سنگین می‌شود. یک وقت هست در این مسائل حکم حکومتی صادر می‌شود که اگر قبول هم نداشته باشی باید در مقابل آن ساکت باشی و یک بار هم شرایط این است که بنده نظر خودم را نسبت به رفع حصر بیان کنم؛ بازهم اصرار دارم که حصر بدون محاکمه ظلم است و عادلانه نیست، اگر هم محاکمه شوند و حکم محارب بگیرند، من نظری ندارم چون روال قضایی خود را طی کرده است.جشن گرفتن احمدی‌نژاد پس از انتخابات 88 و اینکه ایشان در جشن شرکت کردند و شال سبز به گردن خود انداختند، چیزی جز تحریک معترضان نبود؛ پیروز انتخابات نباید خودش را ظاهر و طرف مقابل را تحریک کند و موضوع باید به شورای نگهبان موکول می‌شد تا اوضاع آرام شود. مگر در انتخابات 84 و 92 تقلب نبود؟! در خصوص اردشیر امیر ارجمند نیز اگر الان ایران می‌بود سرش را بریده بودند. به خاطر عدالت باید به اوضاع در حصر رسیدگی شود، تمام جوانب در فتنه از قبیل تیراندازی‌ها و زندانی‌کردن‌ها باید معلوم شود . رهبری از نظر خودشان می‌گویند که در مورد حصر موسوی و کروبی، دارند عدالت را رعایت کرده و به آنها لطف می‌کنند ولی از نظر من این مخالف عدالت است و نظر ایشان را قبول ندارم. رهبر معصوم که نیست؛ من در این مورد نظر ایشان را قبول ندارم. وجود ولایت فقیه هیچ تکلیفی را از ما ساقط نمی‌کند. اگر شهید مطهری زنده بود حوادث به شکل دیگری اداره می‌شد، اگر نظر ما مخالف ولایت فقیه است، این دلیلی بر قبول نداشتن ایشان نیست. فکر می‌کردیم حصر محدود است و زمانی‌که این مسئله خیلی طولانی شد ما برای رفع حصر وارد شدیم. اینکه کسی چهار سال در حصر باشد، آن‌هم بدون محاکمه نیاز به حکم قضایی دارد و ما به این اعتراض داریم. در روزهای اول انتخابات، در 25 خرداد حدود سه میلیون نفر به خیابان‌ها آمدند و مردم احساس کردند تقلب شده، این باید درس عبرتی برای ایران باشد، جمهوری اسلامی تجربه کافی برای مقابله با این اعتراضات نداشت و غافلگیر شد و اشتباهاتی صورت گرفت و عده‌ای که می‌دیدند انقلاب در خطر است، مردم را به شدت مورد هجمه قرار دادند و افرادی که عکس امام را پاره کردند و به بسیج حمله بردند، از خودشان بودند. همه این مسائل را نمی‌شود به اسرائیل نسبت داد.
نماینده مردم تهران در مجلس پیرامون استیضاح وزیر علوم و رای اعتماد به وزرای پیشنهادی اظهار کرد: این گزینه‌های پیشنهادی اگر نامه‌ای را امضا کرده‌اند، نشان‌دهنده این بوده که حق اظهارنظر در کشور را داشته‌اند. در حادثه کوی دانشگاه، عده‌ای تحصن کردند و عده‌ای را زدند که برخی از نمایندگان در جریان ماجرا قرار گرفتند، به صورتی که فیلم گزینه‌های پیشنهادی که در آن ماجرا حضور داشتند را هم در مجلس نشان دادند. این کار، کار درستی نیست؛ جوری نباید نشان دهیم که جمهوری اسلامی فاقد آزادی بیان است.من با تندروی‌ها موافق نیستم؛ عده‌ای که این تندروی‌ها را انجام می‌دهند، با گرفتن ایدئولوژی‌هایی از آقای مصباح عقاید خود را بیان می‌کنند. آقای مصباح، فردی ایدئولوگ هستند و دقت نظرهای‌شان قابل ارزش است اما نباید احساس شود که فقط یک گروه حق اظهارنظر دارند.
مطهری در خصوص ماجرای استیضاح و برکناری عبدالرضا شیخ‌الاسلامی، وزیر کار دولت محمود احمدی‌نژاد نیز گفت: در این جلسه آقای احمدی‌نژاد لوح فشرده مربوط به ماجرای فاضل لاریجانی را گذاشتند و کاری کردند که استیضاح رأی بیاورد و احمدی‌نژاد از جلسه استیضاح استفاده دیگری کرد. رهبری هم در آن خصوص گفتند استیضاح غلط بود؛ به نظر من استیضاح درست بود چون وزیر کار قانون‌گریزی می‌کرد ولی اگر رهبری قبل از استیضاح می‌گفتند، ما ادامه نمی‌دادیم. هر کسی باید نظر خودش را به راحتی بیان کند، ما از ولایت فقیه نباید چهره‌ای بسازیم که مخالف آزادی و دموکراسی باشد، در جایی که حکم حکومتی نباشد، باید اظهارنظرها صورت گیرد.
این سخنان در حالی مطرح می شود که بارها بر رد این سخنان تکراری و سیاسی کارانه علی مطهری پاسخ‌های مختلفی ابراز شده است و علاوه بر اعتراف صریح مجرمان اغتشاشات میدانی سال 88، اسناد غیرقابل انکاری از دخالت دستگاه های اطلاعاتی و رسانه‌های بیگانه در فتنه 88 موجود بوده که بخشی از آن تاکنون رسانه ای شده است.چندی پیش مطهری خبر از دیدار خود با رهبر انقلاب داد که با پاسخ قابل تامل ایشان همراه بود. مقام معظم رهبری در پاسخ به سخنان علی مطهری گفته بودند: «من قبلا درباره بصیرت صحبت کرده‌ام و این که نباید راه شهدا و راه انقلاب را گم کنیم. جرم این‌ها بزرگ است و اگر امام(ره) بودند شدیدتر برخورد می‌کردند. اگر اینها محاکمه شوند حکمشان خیلی سنگین خواهد بود و قطعا شما راضی نخواهید بود.»قابل ذکر است حصر سران فتنه88 در حوزه اختیارات شورای‌عالی امنیت ملی بوده است که ریاست آن را رئیس جمهور  بر عهده دارد

Monday, 24 November 2014

کنگره قم در مورد "اسلام تکفیری" به ریاست آخوندمکارم برگزار شد!!!


   کنگره قم در مورد "اسلام تکفیری" به ریاست آخوندمکارم برگزار شد!!!

a1215342542114102a
a913224542114102a
a947034542114102a

حسن خمینی: ضرورت رجوع به نسل اول انقلاب، برای اجتهاد در دیدگاه آیت الله خمینی


   حسن خمینی: ضرورت رجوع به نسل اول انقلاب، برای اجتهاد در دیدگاه آیت الله خمینی

a424324542114102a

تأکید سید حسن خمینی بر استفاده از نسل اول انقلاب در شناخت امام(س)
یادگار امام (ره) گفت: اگر از نسل اول انقلاب که در صحنه بودند و هنوز موجودند، استفاده نشود دست ما از یکی از منابع مهم اجتهاد در دیدگاه‌های امام خالی می‌شود.
آفتاب: حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در دیدار با مدیران مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به سیر تأسیس این مرکز اظهار داشت: تأسیس مرکز امام و انقلاب اسلامی به هیچ وجه بر مدار احساس و عاطفه نبوده است؛ گرچه عاطفه در آن دخیل بوده است. همچنین بنا نبوده که این اقدام فقط ادای دین به امام باشد و نیز قصد بر این نبوده است که چون بنده عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد هستم کاری برای پدربزرگم انجام داده باشم.
وی افزود: از آغازین روزهایی که بحث این مرکز مطرح شد، این موضوع از عاطفه و احساس جدا بود، زیرا عشق به امام رشته دانشگاهی نمی خواهد و در ذره ذره وجود همگان این عشق می تواند باشد. برای ادای دین به امام هم هرکس در هر جایی که خوب کار می کند می تواند این کار را انجام دهد.
یادگار امام با اشاره به تفاوت میان «امام تاریخی» و «امام تاریخ ساز» ادامه داد: امام تاریخی امامی است که بیش از صد سال پیش بدنیا آمد و 25 سال قبل هم از دنیا رفت؛ او انقلاب کرد و تحولی بنیادین در جامعه خویش ایجاد کرد، بسیاری از ما جوانی مان را با او طی کردیم و بسیاری نیز جانشان یا اعضای بدنشان را در راهی که او گفت، اهدا کردند؛ لذا امام انسان بسیار بزرگی است که بر همه ما احاطه داشته است.
وی گفت: امام تاریخ ساز که امام آینده است، بعد دیگر شخصیت ایشان است. در این سرزمین مردم همواره سه رکن اساسی را می خواسته اند که حداقل از مشروطه بدین سو می‌توان بطور دقیق از آنها سخن گفت و آن سه رکن عبارت از استقلال، آزادی، معنویت و دین داری هستند که هر از چندی یکی از این سه پررنگ شده و باعث جوشش و خروش شده است، اما چون همه را با هم نداشته، ابتر مانده است. به عنوان نمونه در زمان وقوع جنبش مشروطه بقدری استبداد شدید بود که آزادی به عنوان یک آرمان مطرح بود؛ در آن حرکت دین داران سردمدار بودند، اما حرکت یکباره سر از سفارت انگلیس برآورد و نا خواسته وابستگی از دل آن حرکت بیرون آمد.
یادگار امام با اشاره به شخصیت شهید مدرس و موضع او در خصوص وابستگی، ادامه داد: امام روی شخصیت مدرس در میان روحانیون شیعه بسیار تأکید داشت؛ او کسی بود که از رضا شاه، انگلیس و هیچ کس دیگر ترسی نداشت و دارای درک صحیحی از مسائل بود. او می گفت که ما قائل به موازنه ی منفی هستیم؛ بدین معنا که نه به انگلیس و نه به روس امتیاز نمی دهیم. این موضع در آن زمان همچون یک انفجار بود زیرا جامعه ی آن دوره نمی توانست باور کند که می تواند مستقل زندگی کند، اما در مشروطه با وجود آنکه روحانیون-بخصوص در تهران- رهبر آن بودند شکست خورد چون کاری تک بعدی بود و فقط در جهت آزادی حرکت کرد. در نتیجه رضاشاه آمد و از دل شعار استقلال خواهی اش استبداد و دین زدایی و ایران گرایی درآمد.
سید حسن خمینی در ادامه با بیان این‌که در جنبش ملی شدن صنعت نفت نیز علی رغم وجود استقلال خواهی و آزادیخواهی توجه به دین کمرنگ بود، گفت: مجموعه این آرمان‌ها به ناگاه در یک نقطه تلاقی می کند و امام نماد خواسته های متکامله‌ی ملت است؛ لذا ترویج و بسط اندیشه امام، بسط اندیشه ی یک نفر در عداد ملاصدرا نیست و در شخصیت امام باید به این سه بعد توجه کرد.
به گزارش ایسنا، وی با تأکید بر این‌که امام تاریخی به ما نیاز دارد، اما در خصوص امام تاریخ ساز ما هستیم که به او نیاز داریم، افزود: این‌که ما هر سال یاد امام حسین(ع) را گرامی می داریم به خاطر احتیاج ما به اوست؛ زیرا ایشان یک نماد، علم و پرچم است. ما به اهل بیت(ع) نیاز داریم و در انقلاب خودمان نیز به امام نیازمندیم، لذا این کارهای ما ادای دین به ایشان نیست؛ بلکه امام را ترویج می کنیم تا سعادت یابیم و آیندگان به سعادت برسند. این امر بستر تشکیل این مجموعه بوده و دانشگاه آزاد تمرینی برای توسعه این نوع تشکل است.
یادگار امام یادآور شد: در جهت ترویج آرمان‌های امام مصوبات دیگری هم در کشور مانند آنچه در برنامه های گوناگون توسعه تصویب شده بود، وجود داشت که در دست انداز کش و قوس های سیاسی باقی ماند و فراموش شد که امام فراتر از این بحث هاست.
سید حسن خمینی در پایان سخنان خود با بیان این‌که ما در مواجهه با امام با دو نوع قضیه مواجه هستیم، اظهار داشت: یک سری قضایای حقیقیه و گروه دیگر خارجیه هستند؛ قضایای حقیقیه مربوط به افق فلسفه و مکتب است و حقیقت آن بر پارادوکسیکال یا نبودن استوار است، اما قضایای خارجیه مربوط به تاریخ است و تاریخ اجرای یک فلسفه و مکتب است؛ صحت یا سقم آن یک بحث خارجی و تطابق با خارج است. در قضایای اول ملاک تطابق با نفس الامر است و در قضایای دسته دوم، ملاک تطابق با خارج است. این دو را باید از هم جدا کرد و تلاش فقهای شیعه در طول تاریخ، مجزا کردن این دو از هم بوده است. این کار باید بصورت یک کار جدی صورت گیرد و اگر از نسل اول انقلاب که در صحنه بودند و هنوز موجودند استفاده نشود دست ما از یکی از منابع مهم اجتهاد در دیدگاههای امام خالی می شود. در دوره کنونی که اگر مشابهت سازی تاریخ کنیم، دوره صحابه است باید از این منبع استفاده شود تا کار به دوره تابعین نرسد.
وی یادآور شد: بین قضایای حقیقیه و خارجیه و مکانیزم نقد یا اثبات و نحوه شناخت تمایز آنها از هم در زندگی امام موضوع بسیار مهمی است که گرچه فقط برخی افراد می توانند در این زمینه کار کنند، اما بسیاری از شبهات با این روش قابل حل است.
پیش از سخنان یادگار امام دکتر جواد مددی رئیس مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد و جمعی از مدیران این مرکز گزارشی از اقدامات خود ارائه دادند

ادامه افشای اطلاعات درزکرده محرمانه اطلاعات سپاه پاسداران توسط سایت سحام نیوز


   ادامه افشای اطلاعات درزکرده محرمانه اطلاعات سپاه پاسداران توسط سایت سحام نیوز

Abdollah-Zeighami-saham-news1-207x300
سحام- روز سه شنبه ۲۷ آبان‌ماه ۱۳۹۳، سحام اولین بخش از مجموعه فعالیت‌های دولت پنهان سپاه پاسداران را علیه دولت حسن روحانی و رای مردم در انتخابات ۱۳۹۲ افشا کرد. تنها به فاصله کوتاهی از این افشاگری سحام، حسن روحانی درجمع مدیران دولت تدبیر و امید، از رسانه‌ها و مدیران خواست واقعیت‌ها را به مردم نگویند و پس از آن نیز ابراهیم رئیسی دادستان کل کشور به بهانه تکذیب ملاقات محرمانه خویش با محمدعلی طاهری بنیان‌گذار عرفان حلقه و ترغیب وی به شکست اعتصاب غذا، سحام را تهدید به برخورد قضایی کرد. درادامه اطلاع رسانی سحام درخصوص فعالیت‌های پنهانی سپاه پاسداران علیه مردم، سحام اقدام به افشای بخش دیگری ازعملیات پنهانی سپاه پاسداران علیه دولت منتخب مردم می‌کند. سحام اعلام می‌کند که این افشاگری‌ها درآینده ادامه خواهد یافت و این وب‌سایت با تهدید مقامات قضایی و امنیتی حکومت ایران، اطلاع رسانی‌های آتی خود را متوقف نخواهد کرد.
دربخش اول اقدامات عملیاتی سپاه پاسداران علیه مردم و دولت حسن روحانی، سحام، کارکرد چندین «خانه امن» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که علیه دولت حسن روحانی و وزارت‌خانه های این دولت فعالیت می‌کنند را افشا کرد. «خانه‌های امن» به اماکنی اطلاق می شود که کاملا محرمانه بوده و تحت نظر فرماندهان عالی سپاه اداره می‌شود و هیچ فرد یا نهادی جز مجموعه‌های اطلاعاتی و فرماندهان ارشد سپاه پاسداران از کارکرد، مختصات و افراد راهبری کننده این خانه‌ها اطلاعی ندارند و وظیفه نظارت و برنامه ریزی برای این «خانه‌ها» فقط برعهده مسئولان عالی نظام است.
این خانه‌ها زیرنظر«حسن طائب» فرمانده سازمان اطلاعات سپاه پاسداران و مجتبی خامنه ای به نیابت از رهبرجمهوری اسلامی اداره می‌شود و«عبدالله ضیغمی» با نام مستعار سردارمشفق بر عملکرد آن‌ها نظارت مستقیم دارد.
«سردارعبدالله ضیغمی» با نام مستعار «سردار مشفق» کیست؟
سمت وی در کودتای انتخاباتی سال ۱۳۸۸ جانشین فرماندهی قرارگاه ثارالله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده است. ضیغمی در زمان جنگ ایران و عراق در واحد آموزش سپاه پاسداران فعالیت کرده است.
درآبان‌ماه ۱۳۸۸ یک فایل صوتی از «عبدالله ضیغمی» منتشر شد که وی سخنانی را درمشهد مقدس و درجمع تعدادی از روحانیون و بسیجیان ایراد کرده بود. این مقام ارشد امنیتی هم‌چنین اتهاماتی را متوجه «سیدحسن خمینی» و برخی افراد دیگر هم‌چون محسن رضایی، محمدباقرقالیباف، علی لاریجانی و… کرده است. عبدالله ضیغمی(سردارمشفق) درقسمتی از سخنانش نسبت به مساله ی اسفندیار رحیم مشایی نیز نکاتی را مطرح کرده است. این مقام ارشد اطلاعاتی به صراحت اعلام کرده بود که این مطالب را نزد رهبر ایران برده است و رهبر دستور داده که باید مردم را نسبت به آن‌ها آگاه نمایید!
ضیغمی درآن سخنان «سیدمصطفی تاج زاده» را متخصص جنگ روانی و موسوی خوئینی‌ها را جاسوس بیگانگان معرفی کرده بود.
وی هم‌چنین عنوان کرده بود که از دوسال پیش ازکودتای انتخاباتی ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸، اطلاعات سپاه پاسداران تلفن‌های اصلاح طلبان و بسیاری از مقامات را شنود می کرده و اقدامات اطلاعاتی را با دستگاه‌های مدرن و پیشرفته علیه آن‌ها انجام داده است.
پس از این سخنان بود که ۷ نفرازاصلاح طلبان شامل؛ محسن امین زاده، مصطفی تاج زاده، عبداله رمضان زاده، فیض الله عرب سرخی، محسن صفایی فراهانی، محسن میردامادی و بهزاد نبوی درشکایتی به رئیس قوه قضائیه و سازمان قضایی نیروهای مسلح علیه اقدامات غیرقانونی عبدالله ضیغمی اقامه دعوی کردند، اما درنهایت ناباوری قوه قضائیه به جای رسیدگی به این شکایت، این هفت فعال سیاسی اصلاح طلب را به خاطر اقامه دعوی علیه این مقام ارشد امنیتی سپاه پاسداران به زندان افکند و احکام طولانی مدت حبس را به آنان تحمیل کرد؛ به طوری‌که بهزاد نبوی پس از ۵ سال حبس چندی پیش از زندان آزاد شد، اما سیدمصطفی تاج زاده هنوز در بند امنیتی سپاه پاسداران(دو-الف) نگهداری می‌شود.
اکنون سحام اسنادی را به دست آورده است که نشان می دهد «محمدعلی جعفری» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، «عبدالله ضیغمی» یا همان« سردارمشفق» را به سمت «معاونت بررسی وعملیات روانی سازمان اطلاعات سپاه» منصوب کرده است تا اقدامات خود و سازمان اطلاعات سپاه را به صورت سازمان یافته تری علیه مردم و دولت منتخب آن‌ها انجام دهد.
این در حالی‌ست که تاریخ انتصاب عبدالله ضیغمی(مشفق) به معاونت بررسی وعملیات روانی سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، اول مهرماه‌ ۱۳۹۲ است و۵۰ روز پس از مراسم تنفیذ حسن روحانی حکم انتصاب وی به این معاونت صادر شده است. این انتصاب گویای آن‌ است که معاونت عملیات روانی سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، پیش از این نیز فعال بوده و اقدامات عملیاتی را علیه جریانات سیاسی انجام داده است و درتاریخ اول مهرماه ۱۳۹۲ نیزحکم انتصاب جدیدی به نام عبدالله ضیغمی صادر شده است.
اطلاع رسانی‌های سحام درخصوص فعالیت‌های پنهانی و… سپاه پاسداران علیه مردم و دولت منتخب آن‌ها درآینده نیزادامه خواهد یافت.

Sunday, 23 November 2014

اطلاعات محرمانه از"وزارت اطلاعات" نشت میکند!! چرا و چگونه؟!!


   اطلاعات محرمانه از"وزارت اطلاعات" نشت میکند!! چرا و چگونه؟!!

392608_367
سؤال عده ای از به اصطلاح نمایندگان مجلس از محمود علوی  وزیر تحمیلی اطلاعات درباره انتشار گزارشی علیه نهادهای امنیتی در رسانه‌های مخالف 
۱۵ نفر از نمایندگان مجلس از وزیر اطلاعات درباره چگونگی انتشار گزارش منتسب به رئیس‌جمهور علیه یکی از نهادهای امنیتی کشور در رسانه‌های ضدانقلاب سؤال کردند و آن را تحویل هیأت رئیسه مجلس دادند.به گزارش خبرنگار پارلمانی فارس نزدیک به سپاه پاسداران، 15 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در اجرای ماده 193 آیین‌نامه داخلی از محمود علوی وزیر اطلاعات سؤالی را مطرح کردند و آن را برای طی مراحل قانونی تحویل هیأت رئیسه مجلس دادند. در خلاصه این سوال آمده است: چگونه گزارش منتسب به رئیس‌جمهور که علیه یکی از نهادهای امنیتی کشور تدوین شده است، در رسانه‌های ضد انقلاب منتشر شده است؟ چه نهادی و با چه انگیزه‌ای این گزارش کذب را تهیه کرده است؟در شرح این سؤال نیز ذکر شده است: وزیر محترم اطلاعات، همان طور که مستحضرید چندی پیش یکی از پایگاه‌های خبری ضد انقلاب، اقدام به انتشار گزارشی منتسب به رئیس‌ جمهور کرد که علیه یکی از نهادهای امنیتی کشور تهیه شده بود، این گزارش کذب که متأسفانه با انگیزه‌های افراطی و سیاسی تهیه شده، طبق اظهار نظر این سایت توسط رئیس‌ جمهور به یکی از مسئولان ارشد کشور ارائه شده است.در بخش دیگری از این سوال، چهار سؤال به طور مشروح از وزیر اطلاعات پرسیده شده که به شرح ذیل است:
جناب آقای وزیر محترم اطلاعات:
1- آیا اصل این گزارش را تأیید می‌فرمایید و یا فقط توهمات و جنگ روانی رسانه‌های ضد انقلاب است؟ 
2- در صورت تأیید چه نهادی اقدام به این حرکت مغرضانه و خلاف تدبیر کرده است؟ 
3- چگونه و توسط چه کسانی این گزارش به دست رسانه‌های ضد انقلاب رسیده است؟ 
4- برای شناسایی و مجازات افراد و یا نهادی که این گزارش را تهیه و منعکس کرده‌اند، چه اقدامی انجام داده‌اید؟ 
به گزارش فارس، اسامی نمایندگان سؤال‌کننده از وزیر اطلاعات به شرح ذیل است:
1. جواد کریمی قدوسی نماینده مشهد و کلات 
2. حبیب آقاجری نماینده بندر ماهشهر 
3. سیدمحمود نبویان نماینده تهران 
4. حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر 
5. محمد صالح جوکار نماینده یزد
6. حسین نجابت نماینده تهران
7. الیاس نادران نماینده تهران
8. اسماعیل کوثری نماینده تهران
9. محمدمهدی زاهدی نماینده کرمان
10. جبار کوچکی‌نژاد نماینده رشت
11. محمد اسماعیل سعیدی نماینده تبریز
12. نصرالله پژمانفر نماینده مشهد و کلات
13. سیدمرتضی حسینی نماینده قزوین
14. مهدی کوچک‌زاده نماینده تهران
15. سید علی طاهری نماینده گرگان

خشم سپاه از درز اسناد فوق سرّیِ حاوی اسرار محرمانه!!


   خشم سپاه از درز اسناد فوق سرّیِ حاوی اسرار محرمانه!!

7facf0cc-e1
بحث برسر عملیات مخفی پاسدار عبدالله ضیغمی برعلیه دولت حسن روحانی است! کارشکنی مهندسی شده در کار کابینه روحانی و به شکست کشاندن او. عبدالله ضیغمی همان سردار مشفق مشهور است که درباره چگونگی طراحی کودتای سپاه و دستگاه های اطلاعاتی - امنیتی برعلیه مهدی کروبی- میرحسن موسوی سخن پراکنیهای  مخفیانه در حلقه های خاص سپاه پاسداران انجام داده بود!
دبى – العربيه.نت فارسى/ در پی انتشار گزارشی از «خانه‌های امن» سازمان اطلاعات سپاه پاسداران ايران در سایت‌ "سحام نيوز" نزدیک به مهدی کروبی، برخی از نمایندگان مجلس درباره چگونگی انتشار این گزارش و انتساب آن به حسن روحانی رئیس‌جمهور ایران، از وزیر اطلاعات این کشور سؤال کردند.

سحام نيوز روز سه شنبه ۲۷ آبان‌ماه (18 نوامبر) اولین بخش از مجموعه فعالیت‌های دولت پنهان سپاه پاسداران را علیه دولت حسن روحانی و انتخابات ۱۳۹۲ افشا کرد. 
در اين گزارش آمده است كه " پس از گذشت ده ماه از تشکیل دولت حسن روحانی، «سازمان اطلاعات سپاه پاسداران» به فرماندهی «حسن طائب» پروژه زمین‌گیر کردن دولت از طريق "مراکز امن" را وارد فاز اجرایی کرد.
سحام نیوز در این گزارش، برای نخستین بار فهرستی از «خانه‌های امن» سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نوع ماموریت آن‌ها منتشر کرد و نوشت که "این گزارش از سوی حسن روحانی به آیت الله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ایران ارائه شده است."
طبق اين گزارش "خانه‌های امن" به اماکنی اطلاق می شود که کاملا محرمانه بوده و تحت نظر فرماندهان عالی سپاه اداره می‌شود و هیچ فرد یا نهادی جز مجموعه‌های اطلاعاتی و فرماندهان ارشد سپاه پاسداران از کارکرد، مختصات و افراد راهبری کننده این خانه‌ها اطلاعی ندارند و وظیفه نظارت و برنامه ریزی برای این «خانه‌ها» فقط برعهده مسئولان عالی نظام است".
اين گزارش مى افزايد: "این خانه‌ها زیرنظر«حسن طائب» فرمانده سازمان اطلاعات سپاه پاسداران و مجتبی خامنه ای به نیابت از رهبر جمهوری اسلامی اداره می‌شود و«عبدالله ضیغمی» با نام مستعار سردارمشفق بر عملکرد آن‌ها نظارت مستقیم دارد".
بنا به گزارش سحام نيوز این مراکز امن توسط " نیروهای سیاسی عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی و نیروهای مرتبط با اطلاعات سپاه پاسداران اداره می‌شود، وماموریت بولتن‌سازی، تهیه گزارش های تخریبی، تغذیه رسانه‌ها، سوژه سازی خبری و جنگ روانی علیه دولت را برعهده دارند".
سحام نيوز در بخش دوم گزارش خود به نقش «محمدعلی جعفری» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اشاره مى كند و مى گويد كه "او «عبدالله ضیغمی» یا همان« سردارمشفق» را به سمت "معاونت بررسی وعملیات روانی سازمان اطلاعات سپاه" منصوب کرده است تا اقدامات خود و سازمان اطلاعات سپاه را به صورت سازمان یافته تری علیه دولت روحاني انجام دهد".
تنها به فاصله کوتاهی از این گزارش سحام نيوز، ابراهیم رئیسی دادستان کل کشور اين خبرگزارى را تهدید به برخورد قضایی کرد.

واكنش مجلس
از سوى ديگر خبرگزاری فارس نزدیک به سپاه پاسداران، امروز نوشت که ١۵ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از محمود علوی وزیر اطلاعات سؤالی را مطرح کردند و آن را برای طی مراحل قانونی تحویل هیأت رئیسه مجلس دادند.این نمایندگان در شرح سؤال خود، گزارشی را که چند روز پیش در پایگاه‌ خبری سحام نیوز، نزدیک به مهدی کروبی یکی از دو نامزد معترض انتخابات سال ٨٨ ، منتشر شده بود، «کذب» و «با انگیزه‌های افراطی و سیاسی» خواندند.این پانزده نماینده که به جناح اصولگرا وابسته هستند و برخی از آنان عضو سابق سپاه پاسداران به شمار می روند، از وزیر اطلاعات پرسیده اند که آیا اصل این گزارش را تأیید می کند، یا به قول آنان «فقط توهمات و جنگ روانی رسانه‌های ضد انقلاب است».این نمایندگان اضافه کرده‌اند که در صورت تأیید این گزارش، اطلاعات چگونه و توسط چه کسانی به دست رسانه‌های مخالف جمهوری اسلامی رسیده است

صفحاتی از کهن ترین نسخه قرآن درجهان در کتابخانه توبینگن آلمان


   صفحاتی از کهن ترین نسخه قرآن درجهان در کتابخانه توبینگن آلمان


unituebingen.de
قرآن موجود در مخزن کتاب کتابخانه توبینگن به احتمال بسیار زیاد  قرآنی به خط امیرالمومنین علی بن ابیطالب (ع) میباشد.
تکنیک های پیشرفته قدمت شناسی نشان میدهد که این قرآن بیست سال پس از درگذشت رسول خدا(ص) به رشته تحریر درآمده و به خط "حجازی" نگاشته شده است. در این قرآن، از نقطه گذاری حروف استفاده  اندکی شده، و همچنین الف های مقصوره نیز نوشته نشده اند.(به عنوان مثال  "فَضَّلنَاهُم" در رسم الخط کنونی به صورت "فضلنهم" نگارش یافته است)
این نسخه از قرآن، نسبت به نسخه ای از قرآن که به نام خلیفه سوم رسمیت یافت، قدمت بیشتر دارد یا همزمان با آن نگاشته شده است.
به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از ایکنا پژوهشگران دانشگاه توبینگن آلمان به‌تازگی از در اختیار داشتن نسخه‌ای بسیار قدیمی از قرآن کریم به خط کوفی خبر داده‌اند که ممکن است قدیمی‌ترین نسخه قرآن جهان باشد. پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد که این نسخه 20 تا 40 سال بعد از وفات حضرت محمد(ص) نگاشته شده است.
پژوهشگران آلمانی با توجه به اینکه این قرآن به «خط کوفی» منسوب به حضرت امام علی(ع) نوشته شده، حدس می‌زنند که این نسخه توسط ایشان نگاشته شده که در سال 656 میلادی خلیفه مسلمانان شد و مرکز حکومت اسلامی را به شهر کوفه تغییر داد.
به گفته نشریه تاریخ قرون وسطی، این نسخه خطی قرآن با احتمال آماری 95.4 درصد، متعلق به سال‌های 649 تا 675 میلادی است. با توجه به تاریخ نگارش این نسخه قدیمی قرآن کریم و این واقعیت که حضرت(ع) یکی از معدود مسلمانانی بود که در آن زمان سواد خواندن و نوشتن داشت، احتمال اینکه این نسخه قرآن توسط ایشان نگاشته شده باشد را بسیار بالا می‌برد.
این نظریه با این واقعیت تقویت می‌شود که از میان رهبران مسلمان صدر اسلام، حضرت علی(ع) تنها کسی بودند که قرآن را به صورت کامل حفظ کرده بودند و اولین «حافظ» قرآن شدند.
به گفته پژوهشگران آلمانی این نسخه قرآن که بر روی پوست مرغوبی نوشته شده، بعد از 1339 سال همچنان به خوبی حفظ شده که نشان می‌دهد این نسخه احتمالاً برای اهداف رسمی در ارتباط با حکومت اسلامی امام علی[ع] نگاشته شده باشد.
این نسخه که بخشی از قرآن را شامل می‌شود، از آیه 37 سوره اسری تا آیه 57 سوره یاسین را در بر می‌گیرد./982/د102/ک
منبع: ایکنا
به گزارش سایت بی بی سی فارسی/ کارشناسان پی برده‌اند قرآنی که در کتابخانه دانشگاه توبینگن نگهداری می‌شود، بسیار قدیمی و به احتمال قوی قدیمی‌ترین قرآن موجود است.
کارشناسان پس از مطالعه سه برگ از قرآنی قدیمی به این نتیجه رسیده‌اند که تاریخ نگارش آن به قرن هفتم میلادی یا سرآغاز اسلام برمی‌گردد. قرآن یادشده از ۱۵۰ سال پیش در خزانه کتابخانه دانشگاه توبینگن نگه‌داری می‌شود، اما تاکنون کسی به قدمت و اهمیت آن پی نبرده بود.
نسخه‌شناسان با استفاده از تکنیک‌های تازه دریافته‌اند که قرآن مزبور به احتمال بالای ۹۵ درصد، در سال‌های ۶۴۹ تا ۶۷۵ میلادی تحریر شده است. یعنی تنها ۲۰ تا ۴۰ سال پس از وفات حضرت محمد، پیامبر اسلام.
بدین ترتیب این قرآن احتمالا قدیمی‌ترین متن موجود از کتاب مقدس مسلمانان است. متن روی پوستی محکم و مرغوب نوشته شده که توانسته صدها سال دوام بیاورد. دست‌نوشته قسمت پیوسته و بزرگی از کتاب مقدس مسلمانان را در بر دارد: از آیه ۳۷ سوره هفدهم تا آیه ۵۷ سوره سی و ششم.
یک سخنگوی کتابخانه دانشگاه توبینگن گفت که تنها با استفاده از تکنیک‌های کامپیوتری و روش‌های علوم طبیعی، تعیین عمر متن یادشده ممکن شده است. تاکنون گمان می‌رفت که این قرآن به قرن‌های هشتم یا نهم میلادی یعنی سده‌های دوم و سوم هجری برمی‌گردد.
آگاهی دیگری که در حد احتمال به دست می‌آید این است که قرآن مزبور به خط علی بن ابی‌طالب، چهارمین خلیفه مسلمانان و اولین امام شیعیان باشد. این حدس از آنجا قوت می‌گیرد که امام علی در صدر اسلام یکی از نادر افراد باسواد بود که گفته می‌شود "حافظ" بود؛ یعنی قرآن را از بر داشت.
تحقیقی گسترده و پیشرفته
پروژه "کورانیکا"ی دانشگاه توبینگن (Coranica)، مسئولیت ارزش‌یابی قرآن یادشده و چندین متن کهنه را به عهده داشت. چند مؤسسه مطالعات علمی در این پروژه شرکت دارند، مانند "آکادمی دست‌نوشته‌ها و مکاتبات پاریس" و "آکادمی علوم براندنبورگ" در برلین. پروژه از حمایت انجمن پژوهش‌های آلمان و بنیاد ملی تحقیقات علمی فرانسه برخوردار است.
در تحقیقات گسترده‌ای که با هدف بازشناسی و تبارشناسی قرآن صورت می‌گیرد، دریافتن سیر پیدایش و تطور قرآن در بستر تاریخی و با تکیه بر "شواهد مادی" آن دوره مورد نظر است.
در این تحقیقات کارشناسان می‌کوشند در کنار واکاوی و تحلیل شیوه‌ خط و نگارش، با وارسی جنس دست‌نوشته، قدمت آن را هرچه دقیق‌تر مشخص کنند.
انستیتوی مطالعات اشعه‌ای دانشگاه زوریخ با استفاده از روش تشعشعات کربنیک که در تعیین قدمت آثار باستانی به کار می‌رود، در ارزیابی قرآن یادشده نقش مهمی ایفا کرد. عناصر کربنیک با گذشت زمان در مواد آلی به میزان بسیار اندکی ایزوتوپ‌های حاوی رادیواکتیو باقی می‌گذارند. با بررسی این مواد می‌توان قدمت و عمر اشیاء را با دقتی بالا تعیین کرد.
اوراق قرآن یادشده به خط کوفی است که یکی از قدیمی‌ترین خط‌ها در زبان عربی به شمار می‌رود. متن یادشده به یکی از انواع قدیمی‌تر این خط که به "حجازی" معروف است، نوشته شده.
به گفته دانشگاه توبینگن، نمونه‌ای از قرآن قدیمی در پاییز آینده در نمایشگاهی در شهر انتورپ در هلند به تماشا گذاشته می‌شود.
قرآن یادشده در سال ۱۸۶۴ در خاورمیانه خریداری و به آلمان منتقل شد و از آن موقع در مخزن کتاب‌های خطی کتابخانه توبینگن نگه‌داری می‌شود.
نسخه‌های قرآن‌ دست‌نویس کتابخانه دانشگاه توبینگن هم در خزانه کتاب‌های عتیقه و برخی از آن‌ها همچنین به طور دیجیتال در اینترنت در اختیار پژوهشگران قرار دارند  

Saturday, 22 November 2014

چاره ای جز قبول به اصطلاح "زیاده خواهی های" 5+1 نیست!


   چاره ای جز قبول به اصطلاح "زیاده خواهی های" 5+1 نیست!

308660_976
عقب نشینی رژیم در دقیقه نود در برابر مذاکره کنندگان
در شرایطی که آخوند علم الهدی در نماز جمعه همین دیروز  فریاد میزد که "یکبار امام جام زهر را خورد، بس است! مردم دیگر تحمل خورده شدن جام زهر  دیگری را توسط رهبری ندارند"، اما همه چیز حکایت از عقب نشینی قطعی رژیم ایران در برابر خواسته های ایجابی "5+1" دارد. خبرگزاریهای داخلی -حتی وابستگان به جریانهای "سوپر افراطی"  موسوم به "دلواپسان"  مانند بولتن نیوز نزدیک به جواد کریمی قدوسی- مینویسند: "شایان ذکر است، قرارداد تاریخی وین که قرار است مفاد آن تا روز دوشنبه منتشر گردد، به یک بحران 12 ساله در سیاست های بین المللی پایان می دهد. بر اساس این گمانه زنیها سفر امشب سرگئی لاوروف به وین شرایط بسیار مناسبی را برای امضای تفاهم نهایی بین ایران و گروه 1+5 آماده می نماید".
بولتن نیوز در ادامه همین گزارش از  وین پایتخت اتریش- محل برگزاری مذاکرات-  مینویسد:"قرار است امشب روز شنبه در تعطیلات آخرهفته، سرگئی لاوروف، وزیرامورخارجه روسیه به وین سفرکند و در محل مذاکرات ایران و گروه 1+5 در هتل محل مذاکرات در وین اتریش به دیگر وزرای خارجه گروه 1+5 بپیوندد.در همین حال فرانک والتر اشتاین مایر وزیر امور خارجۀ آلمان نیز که مذاکرات مهمی با لاوروف درمورد توافق سال 2009 جلیلی-برنز داشته است، با ایجاد تغییراتی در سفر برنامه ریزی شدۀ خود، پس از انجام سفری کوتاه به آفریقای جنوبی، از صبح امروز در محل مذاکرات در ژنو حاضر خواهدشد. به نظر میرسد سفر لاوروف به وین، چارچوب هایی برای ایفای نقش بیشتر توسط روسیه جهت رسیدن به توافق جامع میان ایران و گروه 1+5 فراهم آورده است.وزرای خارجه کشورهای آلمان، فرانسه، انگلستان و آمریکا به همراه سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه ملاقات های مهمی را در روز یکشنبه به انجام خواهند رساند تا بتوانند به چارچوب توافق اقدام مشترک دست پیدا کنند و عملاً شرایط رسیدن به یک توافق جامع که منافع ایران و طرف مقابل را در نظر بگیرد، دست یابند."

احمدپورنجاتی:احتمال می‌دهم پاره کردن عکس امام در استودیو صدا-سیما اتفاق افتاده است!


احمدپورنجاتی:احتمال می‌دهم پاره کردن عکس امام در استودیو صدا-سیما اتفاق افتاده است!

پورنجاتی: اصلاحات نقشی در خشونت‌های 88 نداشت عکس امام را ما پاره نکردیم، کار صداوسیما بود! 

تاریخ انتشار : شنبه ۱ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۲۱ 
عضو حزب  مشارکت با رفع اتهام از هم‌فکران وهم‌حزبی‌هایش گفت: احتمال می‌دهم پاره کردن عکس امام در استودیو اتفاق افتاده است! 
به گزارش جهان به نقل از فارس، احمد پورنجاتی نماینده مجلس ششم و عضو حزب منحله مشارکت یکی از مدعوین همایش ملی اعتدال بود که حضور وی در چنین همایشی باعث شد سراغش برویم و در گفت‌و‌گویی هماهنگ نشده، نظر وی را درباره نسبت اعتدال و اصلاحات جویا شویم که بحث به سمت اختلافات اصلاح‌طلبان با هاشمی‌رفسنجانی، فتنه ۸۸ و تکذیب بازجو بودن پورنجاتی از سحابی نیز کشیده شد. 
آقای پورنجاتی با توجه به حضورتان در همایش اعتدال، لطفاً برایمان از نسبت اعتدال و اصلاحات بفرمائید. 
نسبت اصلاح‌طلبی و اعتدال به نظر من نسبت شیر و شکر است و آنقدر از لحاظ ماهیت تناسب دارد که نمی‌توان آن را تفکیک کرد؛ برای اینکه در عمل هم در همه تحولات تاریخی و اجتماعی شاهد بودیم اصلاح‌طلبی یک حرکت آرام، معقول در چارچوب مقدورات و محدودیت‌هاست؛ هر جامعه یک آرمانی دارد، جامعه ما هم یک آرمانی دارد، جامعه ما در انقلاب اسلامی تعریف شده است، حالا این حرکت می‌خواهد به صورت بساز بفروشی و سریع انجام گیرد یا به شکل برنامه‌ریزی شده و متناسب با امکانات و موقعیت واقعی؛ بنابراین اعتدال یک توصیف است. 
به عقیده بسیاری از کارشناسان سیاسی علت مطرح شدن مبحث اعتدال از سوی آقای هاشمی در نماز جمعه دلخوری ایشان از عملکرد جریان اصلاحات بود، ارزیابی‌تان از این برخوردهای دوگانه تاریخی با مبحث اعتدال از سوی اصلاح‌طلبان چیست؟ 
البته واقعش این است که من خاطرم نمی‌آید آقای هاشمی از اعتدال در نماز جمعه صحبت کرده باشد. 
در سال‌های دوم خرداد و در انتقاد از آن فضا این بحث را مطرح کردند. 
درست است. منتقدین آن چه کسانی بودند؟ 
*هاشمی هیچگاه افراطی نبوده است 
شاید منظور ایشان آقای قوچانی، گنجی و.. که بحث عالیجناب سرخپوش را در راستای تخریب علیه آقای هاشمی مطرح کرده بودند، کسانی که در ان زمان آقای هاشمی را متهم به افراط‌گری کردند... 
بنابراین آنها از اعتدال دفاع کردند. اگر چنین چیزی گفته باشند که چرا هاشمی از اعتدال حرف می‌زند و در گذشته ایشان افراطی بوده است- به فرض که این حرف درست بوده باشد- آقای هاشمی از ابتدای انقلاب هیچگاه آدم افراطی نبوده است. 
حتی در زمان دولت سازندگی که اصلاح‌طلبان بیشترین انتقاد را به ایشان داشتند، شما آقای هاشمی را افراطی نمی‌دانستید؟ 
در زمان سازندگی جریان چپ سیاسی آن روزگار، اسمش اصلاح‌طلب نبود بلکه جریان چپ بودند. 
همان جریان چپ، آقای هاشمی را به تندروی متهم نکرد و وی را عالیجناب سرخپوش معرفی نکرد؟ 
اصلاح‌طلبان این کار را نمی‌کردند. 
پس آقای گنجی نمونه اصلاح‌طلبی آن زمان نبود؟ 
پورنجاتی: نه ببینید! نباید برای جریان اصلاح‌طلبی با اسامی، شناسنامه صادر کنیم؛ اصلاحات یک تفکر است همانطور که ممکن است در اصولگرایی افرادی باشند که خود اصولگرایان هم منتقد آنها باشند که برخی افراد مبیّن نگاه اصولگرایی نیستند، در جریان اصلاح‌طلبی هم بعد دوران دوم خرداد برخی تصور کردند هرچه که ما می‌گوییم اصلاح‌طلبی است. ما با اشخاص کاری نداریم و باید با گفتمان بحث کنیم. 
* عالیجناب نامیدن هاشمی از سوی اصلاح‌طلبان یک نسبت نارواست 
بخشی از نماد گفتمان اصلاح‌طلبی در افکار و روش و برنامه‌های سیاسی و اجرایی دولت اصلاحات متجلی شد و بخش مهم‌ترش هنوز تحقق پیدا نکرده است. اصلاحات متعلق به یک جریان سیاسی نیست. پس نمی‌توان گفت اصلاح‌طلبان به آقای هاشمی گفتند عالیجناب سرخپوش، این یک نسبت نارواست. 
یعنی قبول ندارید اصلاح‌طلبان در آن دوران به سیاست‌های آقای هاشمی نقد داشتند؟ 
هنوز هم نسبت به بخشی از سیاست‌های دولت سازندگی نقدم دارم، این اشکال دارد؟ رهبری هم نقد داشتند، اشکال دارد؟ بنابراین این را نمی‌شود به عنوان اینکه اصلاح‌طلبان با اعتدال مشکل دارند، مطرح کرد. 
آقای پورنجاتی! در بازخوانی تاریخی برخی‌ها معتقد هستند که وقایع ۸۸ و تندروی اصلاح طلبان در آن سال، نقطه تناقض این‌همانی اعتدال و اصلاحات است، نظر شما در این باره چیست؟ 
کدام بخش‌ ۸۸ تندروی بوده است؟ 
ادعای تقلب، اردوکشی‌های خیابانی، نپذیرفتن رأی ۴۰ میلیونی مردم از سوی اصلاح‌طلبان. 
انتخابات ۸۸ یک فرآیند است و نمی‌شود به صورت سالن تشریح یک عضو را جدا کرد و گفت نظر شما درباره این عضو عفونی شده چیست. 
اگر ارگانیسم ۸۸ را مورد بررسی قرار دهیم، درباره زمان شکل‌گیری انتخابات ۸۸، مقدماتش، عوامل موثر در ایجاد آن فضا و ذهنیتی که در بخش عمده‌ای از جامعه فراهم شد که انگار یک مهندسی در انتخابات اتفاق افتاده است و شخصیت‌هایی با عنوان حقوقی و مسئول و ناظر بر انتخابات، رسما از یک کاندیدا دفاع کردند، می‌بینیم اینها به جامعه ذهنیت داده و آنها را به اشتباه می‌اندازد؛ سرانجام در شرایط برگزاری انتخابات به عنوان کسی که سال‌ها در وزارت کشور خدمت کرده و با مکانیزم انتخابات آشنا هستم این را می‌گویم، سازوکارهایی در اجرای انتخابات و شمارش آرای انتخابات اتفاق افتاد، که بی‌سابقه است. این نه تنها با اعتدال بلکه با ظواهر قانون تناقض دارد. بنابراین اگر جامعه‌ای که در انتخابات شرکت کرده پرسشی مطرح می‌کند و پرسش خود را به صورت اجتماعی و خودجوش در رسانه و خیابان مطرح می‌کند؛ آن اجتماع چند میلیونی به فرمان کسی در خیابان نیامد که امروز به عنوان اینکه مطرح می‌کنند، سران فتنه، دعوت کرده باشند. 
به خشونت کشیده شدن آن چطور که هیچ وقت از سوی این آقایان محکوم نشد؟ یعنی از نظر شما بیانیه‌هایی سران فتنه هیچ نقشی در این خشونت‌ها نداشت؟ 
شما اگر امروز برای دفاع از جمهوری اسلامی دعوت به اجتماع کنید یا اگر برای تشییع جنازه یک هنرمند برنامه داشته باشید، هیچ بعید نیست که چهار نفر هم از این طرف و آن طرف سواستفاده کنند اما نسبت دادن آن چند نفر به کلیت یک جریان به عنوان ضد انقلاب و مواجب‌بگیر خارجی توهین به اکثریت جامعه است. 
اما رهبری در خطبه‌های ۲۹ خرداد هشدار داده بودند که این افراد نمی‌توانند این فضا را کنترل کنند. 
حالا... می‌خواهم بگویم آن اتفاقات توسط جریان اصلاحات اتفاق نیفتاده بود. بلکه واکنشی در برابر بی‌‌اعتنایی بود. 
ببینید بحث من چیز دیگری است، اگر بپذیریم که اثبات شی نفی ما عدا نمی‌کند، عدم اعتدال آن جریان به زعم شما، آیا مجوزی برای عملکرد خلاف اعتدال و خشونت‌آمیز جریان اصلاحات در سال ۸۸ می‌شود و آیا این رفتارها با اعتدال همخوانی داشت؟ 
من نمی‌توانم برخورد خشونت‌آمیز را بپذیرم، خشونت آمیز، یعنی قبول حرف شما، کدام اصلاح‌طلبی رفته و سنگ به شیشه زده است؟ 
مصداق آن اتفاقات روز عاشورا، روز قدس،‌۱۳آبان و ۱۶ آذر سال ۸۸ است. 
یک مورد اگر یک اصلاح‌طلب را آوردید که بگویند حتی از او اعتراف گرفته‌ایم با همان مکانیزم‌های اعتراف گیری که در دوره احمدی‌نژاد اتفاق افتاد و ما قبول نداریم، باشد اما بسیاری از اینها اصلا حضور نداشتند. 
خشونت بوده ولی این خشونت به عنوان یک حادثه توسط جریانی بوده و من به عنوان کسی که در صدا سیما فعالیت کرده‌ام، احتمال می‌دهم پاره کردن عکس امام در استودیو اتفاق افتاده است. احتمال که گناه نیست. 
دانشجویان زیادی در دانشگاه شاهد این اتفاق بودند، به هر حال مردم هنوز شعارهای نه غزه نه لبنان این جریان و جمهوری ایرانی آنها را از یاد نبرده‌اند. 
: بله... 
و آقای موسوی هم هیچگاه مرز خود را با این شعارها مشخص نکرد. 
برویم بیرون صحبت کنیم... 
آقای پورنجاتی سوال دیگرم درباره موضوع بازجویی شما از آقای سحابی است که ایشان که در کتاب خاطرات خود به آن اشاره کرده است. 
من نبودم، من بازجو هیچکس نبودم، اصلا من بازجو نبودم. 
پس موضوعی که آقای سحابی در کتاب خاطرات خود نقل کرده است را تکذیب می‌کنید؟ 
من هیچگاه بازجو نبوده‌ام. 
این ادعایی است که آقای سحابی مطرح کرده است. 
پورنجاتی: قبل از انقلاب وقتی از ما اعلامیه می‌گرفتند و ساواک می گفت از چه کسی گرفته‌اید ما اسم کسی را می‌آوردیم که فوت کرده باشد. بعد می‌رفتند و می‌دیدند مرده است بنابراین نمی‌توانستند او را تعقیب کنند، الان هم آقای سحابی در قید حیات نیست، یک چیزی نقل کرده و گفته است من کسی را دیدم که احمد پورنجاتی بود، می‌توان بررسی کرد که مسئولیت احمد پورنجاتی آن زمان چه بود. من آن موقع معاون مطبوعاتی وزرات ارشاد بودم و چه کار به بازجویی دارم، اصلا در وزارت نبودم. 
فارس: یعنی شما می‌گویید بازجویی در نظام جمهوری اسلامی بد بوده است؟ 
من بد و خوب نکردم. مگر در نظام اعتدال بازجو نداریم؟ اما مهم این است که این بازجویی طبق قانون باشد