Thursday, 7 August 2014

درخراسان و مصر و شام و عراق- فتنه و کارزار میبینم (پیشگوییهای شاه نعمت الله ولی) 59


درخراسان و مصر و شام و عراق- فتنه و کارزار میبینم (پیشگوییهای شاه نعمت الله ولی)



بقای مالکی یعنی تجزیه عراق و تجزیه عراق یعنی تهدید مستقیم امنیتی برای رژیم ایران
---
چرا رژیم ایران مُصرّانه خواستار بیرون راندن نوری المالکی از عرصه شطرنج قدرت است؟یک مسئول امنیتی بلندپایه ایرانی گفت که اهمیت ثبات در عراق برای تهران بیش از حمایت از مالکی است. 
یک وزیر در دولت مالکی که خواسته نامش فاش نشود نیز به خبرگزاری رویترز گفت که تغییر قابل ملاحظه ای در موضع تهران در خصوص مالکی به وجود آمده است. در صورت ادامه حضور مالکی در قدرت، عراق تقسیم خواهد شد. عراق نیازمند دولتی قوی است تا با گروه داعش مقابله کند و ما با این نظر موافقیم. تقسیم عراق امنیت ملی ایران را تهدید می کند.» 
بر پایه این گزارش، یک مسئول ایرانی که خواسته نامش فاش نشود، گفته است که تهران در حال همکاری با گروه های عراقی برای یافتن جانشینی برای مالکی است. این مسئول بلندپایه اظهار داشت:"به این نتیجه رسیدیم که مالکی دیگر نمی تواند یکپارچگی عراق را حفط کند.در این مساله آیت الله علی سیستانی-مرجع عالی شیعیان عراق- با ما هم نظر است.نامزدهای بسیاری برای پست نخست وزیری وجود ندارند که توانایی حفظ یکپارچگی عراق را داشته باشند. سفیر ما در عراق جلسات در روزهای اندک گذشته، جلسات متعددی با گروه های ذی ربط و برخی نامزدهای احتمالی برگزار کرد.»
نوری مالکی نخست وزیر عراق می گوید که فشارهای روز به افزایش برای کنار رفتنش از قدرت، تلاش هایی غیر قانونی برای تاثیر گذاشتن بر تشکیل دولت جدید عراق است و درهای جهنم را در این کشور خواهد گشود. 
این سخنان یک روز پس از آن مطرح می شود که برخی مقام های ایرانی از تلاش های تهران برای یافتن جانشینی برای مالکی به منظور حفظ یکپارچگی عراق خبر دادند.نوری مالکی چهارشنبه 6 آگوست در نطق هفتگی تلویزیونی خود گفت که هر گونه دخالت خارجی را در تشکیل دولت جدید عراق نمی پیذیرد. 
او تاکید کرد که تلاش هایی از این دست «مخالف قانون اساسی» است و «درهای جهنم» را بر روی عراق می گشاید. 
این در حالی است که روز سه شنبه دو مسئول بلند پایه ایرانی به خبرگزاری رویترز گفتند که تهران معتقد است نوری مالکی دیگر نمی تواند یکپارچگی عراق را حفظ کند و ایران به دنبال جانشینی برای او برای مبارزه با تندروها هستند. 
نوری مالکی همچنان بر نخست وزیری خود برای دور سوم، اصرار دارد. او می گوید که فراکسیون دولت قانون، بزرگترین فراکسیون در پارلمان عراق را خود رهبری می کند؛ از این رو نخست وزیری حق او است. اما کردها و سنی ها به طور مطلق با ادامه نخست وزیری مالکی مخالف هستند و او را به تبعیض مذهبی و قومی متهم می کنند. رقبای شیعه مالکی نیز خواهان کناره گیری او از قدرت هستند. 
این روزها و پس از تصرف قسمت های بزرگی از شمال عراق توسط گروه دولت اسلامی موسوم به داعش، بحران بیش از پیش عراق را تهدید و ادامه بنبست سیاسی، مقابله با این گروه تندرو را دشوارتر می کند


No comments:

Post a Comment