Thursday, 7 August 2014

درخراسان و مصر و شام و عراق- فتنه و کارزار میبینم (پیشگوییهای شاه نعمت الله ولی) 60


درخراسان و مصر و شام و عراق- فتنه و کارزار میبینم (پیشگوییهای شاه نعمت الله ولی)


تصمیم ناگهانی ملاقات میان هیات های ایران- آمریکا در ژنو همزمان با بالا گرفتن بحران برسر برکناری نوری المالکی. این ملاقات از پیش اعلام نشده بود.
maleki_finish
ظهور سنگین جریان تکفیری موسوم به دولت اسلامی عراق و شام و پیشرویهای گسترده این گروه تا درون لبنان در شمال، مقامات رژیم ایران را نگران و سخت هراس آلود ساخته و به شدت خواهان کنار نشاندن ماللکی برای ممانعت از فروپاشی عراق هستند. امری که مالکی زیر بار قبول آن نمیرود .
از جانب دیگر دستگاه دیپلماسی آمریکا نیز خواهان تغییر نوری المالکی است. این نقطه عزیمت برای ایران و آمریکا و آغاز گفتگوهای ناگهانی در کنار به اصطلاح چانه زنیهای اتمی است.
بی بی سی فارسی در گزارش خود اعلام کرد بامداد پنجشنبه، ۱٦ مرداد (٧ اوت)، وزارت خارجه آمریکا با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که گفتگوهای دوجانبه‌ای در سطح معاونان وزیران خارجه آمریکا و ایران در ژنو برگزار می‌شود.
در این مذاکرات، که قرار است روز پنجشنبه آغاز شود، عباس عراقچی و مجید تخت روانچی، معاونان وزارت خارجه و از اعضای گروه مذاکره‌کنندگان هسته‌ای ایران، و ویلیام برنز، معاون، و وندی شرمن، مدیرکل وزارت خارجه آمریکا همراه با تعدادی کارشناس از دو کشور حضور خواهند داشت.
خبرگزاری ایرنا به نقل از یک عضو گروه‌مذاکره کنندگان نوشته است که هدف از این گفتگوها "ادامه رایزنی در خصوص موضوعات مورد اختلاف و بررسی نحوه نزدیک کردن دیدگاه‌های طرفین" است.
در ماه نوامبر سال گذشته، سرانجام ایران و گروه ۱+۵ - شامل آمریکا، بریتانیا، چین، روسیه، فرانسه و آلمان به سرپرستی اتحادیه اروپا - بر سر برنامه‌ای برای حل و فصل پرونده هسته‌ای ایران به "توافق مقدماتی" دست یافتند که شامل اقداماتی از سوی ایران برای محدود کردن فعالیت هسته‌ای و بهبود نظارت بین‌المللی بر آن در برابر خودداری کشورهای غربی از تشدید تحریم‌های اقتصادی و اجازه دسترسی جمهوری اسلامی به مقداری از ارز خارجی مسدود شده ایران بود.
مدت این توافقنامه شش ماه از زمان اجرایی شدن آن تعیین شده بود که در ماه گذشته میلادی منقضی شد. قرار بود در این فرصت، دو طرف به "توافق جامع" شامل جلب اطمینان بین‌المللی از اهداف هسته‌ای جمهوری اسلامی و لغو تحریم‌های بین المللی و دوجانبه علیه ایران دست یابند.
چنین توافقی صورت نگرفت اما دو طرف پذیرفتند که مهلت توافق مقدماتی را به مدت چهار ماه تا ۲۴ نوامبر تمدید کنند و در این مدت، به تلاش برای دستیابی به توافق نهایی ادامه دهند.
گفته می‌شود که علت اصلی عدم توافق، اختلاف نظر در مورد ظرفیت و میزان غنی سازی اورانیوم توسط ایران بوده است.
هنوز وزارت خارجه ایران در مورد ملاقات مقامات ایرانی و آمریکایی در ژنو اطلاعیه‌ای منتشر نکرده است

No comments:

Post a Comment