Saturday 23 August 2014

در خراسان و مصر و شام و عراق - فتنه و کارزار میبینم (پیشگویی های شاه نعمت الله ولی) 93


در خراسان و مصر و شام و عراق - فتنه و کارزار میبینم (پیشگویی های شاه نعمت الله ولی)


برخی از اعضای بارز در کنگره آمریکا خواستار توسعه حملات نیروی هوایی این کشور علیه داعش، و از جمله مواضع این گروه در سوریه، شده اند.یک نماینده مجلس سنای آمریکا روز شنبه ۲۳ اگوست ۲۰۱۴ اعلام کرد که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا جهت انجام حملات هوایی علیه گروه داعش در عراق ، از کنگره درخواست حمایت مالی جدید کرده است.
1024px-thumbnail
همچنین برخی اعضای کنگره از کاخ سفید خواسته اند تا درباره دلایل فاش شدن جزئیات عملیات ناموفق نجات گروگانها از دست گروه داعش در سوریه تحقیق کند.

به گزارش العربیه بر اساس گزارشی که روزنامه بریتانیایی «دیلی تلگراف» درباره عملیات ناموفق آزاد سازی گروکان ها ، به نقل از منابع محلی ، منتشر کرد ، در چهارم ژوئیه ماه گذشته جنگندهای غربی برای نجات گروگان ها ، بر فراز آسمان شهر الرقه در شمال سوریه ، به پرواز درآمدند.بنا بر اطلاعات درز شده ، جنگنده ها از نوع هلی کوپترهای بدون صوت «بلک هاوک » بودند که گمان می رود همان هواپیماهایی هستند که نیروی هوایی آمریکا آنها را در عملیات قتل بن لادن در پاکستان به کار برده است.هدف از این عملیات آزاد سازی گروگان های آمریکایی از جمله «جیمز فولی» خبرنگار آمریکایی در «پادگان اسامه بن لادن» در روستای «العکریشی» در حومه الرقه سوریه بود.فولی خبرنگار آمریکایی چند روز پیش به دست گروه داعش اعدام شد.جنگندهای آمریکایی نخست به اسلحه های ضد هوایی گروه داعش حمله کردند و پس از آن فرود نیروهای ویژه آمریکا آغاز شد.این نیروها به مدت نیم ساعت با عناصری از گروه داعش درگیر شدند که در پی آن ۵ نفر از داعش کشته شد، اما نیروهای آمریکایی موفق به پیدا کردن گروگان ها در این پادگان نشدند.
کاخ سفید اعلام کرد آمریکا آماده است اقدامهای بیشتری را علیه گروه تروریستی داعش انجام دهد و عملیات خود را تنها محدود به منطقه مرزی عراق ـ سوریه نخواهد کرد. 
به گزارش خبرگزاری رویتر حملات هوایی علیه گروه داعش تا کنون به عراق محدود شده بود اما مقامهای رسمی دولت آمریکا اعلام کردند برای مقابله با این گروه تروریستی به مقر اصلی آنها در سوریه حمله خواهند کرد. ناظران سیاسی بر این عقیده اند که سر بریدن جیمز فولی٬ خبرنگار آمریکایی٬ به دست تروریست‌های «دولت اسلامی» حالا هم تبدیل به نقطه عطفی در سیر تکامل خشونت‌گرایی این گروه تروریستی شده و هم همه معادلات را دگرگون کرده٬ تا جایی که ممکن است ایالات متحده آمریکا را بر آن دارد که برای دفع خطر و مقابله ریشه‌ای با این گروه که حالا پس از این حادثه «تهدید مستقیم علیه آمریکا» خوانده می‌شود٬ دست به مداخله نظامی مستقیم در سوریه بزند.پیشتر نیز رهبران ائتلاف ملی سوریه – که در نبردی مسلحانه و آزادیبخش بر علیه دولت بشار اسد می باشند – خواهان بمباران مواضع داعش از سوی غرب و سازمان ملل شده بودند. روز گذشته نیز ژنرال مارتین دمپسی٬ رئیس ستادمشترک نیروهای مسلح آمریکا در واکنش به «اقدام شنیع» شبه‌نظامیان «دولت اسلامی» در انتشار ویدئوی سر بریدن جیمز فولی٬ گفت: «هرگونه استراتژی برای مقابله با دولت اسلامی باید اقدام نظامی علیه مواضع آنها در سوریه را هم در بر بگیرد». 
از هفته دوم اوت ۲۰۱۴ که باراک اوباما دستور حمله به مواضع “دولت اسلامی” در عراق را صادر کرد٬ تا کنون بیش از ۹۰ حمله هوایی علیه مواضع آنان انجام شده تا از پیش‌روی‌ نیروی های داعش به سوی اربیل جلوگیری شود و نیروهای کرد و دولت عراق بتوانند سد کلیدی موصل را پس بگیرند٬ اما حالا معادلات٬ تغییراتی اساسی خواهد کرد و آمریکا با برنامه‌ای منسجم‌تر به نبرد با تروریست‌های خلافت‌جوی «دولت اسلامی» خواهد پرداخت. 
ناظران سیاسی بر این باورند که ورود نظامی آمریکا به سوریه تنها به حملات نظامی بر علیه داعش ختم نخواهند شد و بی تردید آمریکا درحمایت از ائتلاف ملی سوریه – که ایالات متحده آن را به رسمیت می شناسد – به مواضع نظامی دولت اسد نیز در راستای سرنگونی وی، حمله خواهد کر

جو بایدن مشاور و معاون اول باراک اوباما رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا، گفت که برقراری یک نظام فدرال در عراق بهترین گزینه برای جلوگیری از تقسیم این کشور و پایان دادن به اختلافات موجود در آن کشور است.
به گزارش العربیه، جو بایدن طی مقاله ای در روزنامه آمریکایی واشینگتن پست، پیشنهاد کرده که برقراری یک نظام فدرال فعال و موثر از شیعیان، سنی ها و کردها می تواند به اختلافات عمیق موجود در این کشور پایان دهد و خطر تجزیه را از بین ببرد.بایدن یکی از نظریه پردازان برجسته ایالات متحده آمریکا به شمار می رود. وی از مدت ها پیش طرح یک نظام فدرالی متشکل از سه منطقه کردی، شیعی و سنی در عراق را داده بود.معاون رئیس جمهوری آمریکا در مقاله خود نوشت: "چنین نظامی تقسیم عادلانه درآمد میان همه مناطق را تضمین، و راه ایجاد یک ساختار امنیتی محکم در مناطق را هموار می کند."ساختارهای امنیتی محلی از قبیل تشکیل نیروی های انتظامی برای حمایت مردم هر منطقه، از گسترش نفوذ گروه های تروریستی مانند داعش جلوگیری خواهند کرد و از تمامیت ارضی و یکپارچگی عراق نیز محافظت می کنند".بایدن در مقاله خود نوشته است که ایالات متحده آمریکا برای کمک به برقراری چنین نظامی در عراق آماده ارائه هر گونه کمک به آن کشور است. وی از همه گروه های سیاسی عراقی خواست، به تفاهم برسند و برای ایجاد ثبات و امنیت در کشورشان تلاش کنند. 
وی افزود: علاقمندی عراقی ها برای رسیدن به ثبات و امنیت کشورشان نباید از علاقمندی و تلاش ما برای رساندن عراق به ثبات کمتر باشد".

No comments:

Post a Comment