Tuesday, 2 September 2014

در خراسان و مصر و شام و عراق - فتنه و کارزار میبینم (پیشگویی های شاه نعمت الله ولی) 112


در خراسان و مصر و شام و عراق - فتنه و کارزار میبینم (پیشگویی های شاه نعمت الله ولی)

140902055736_iraq_512x288_reuters
ارتش و سپاه پاسداران خواه ناخواه به میدان جنگ در عراق کشیده شده اند. جنگی که در آمرلی و سلیمان بیک آغاز شده، اما مشخص نیست انتهایش کجاخواهد بود!!
نیروهای غربی شامل استرالیا، فرانسه، انگلیس زیرپوشش بمب افکنهای آمریکایی به توزیع گمکهای بشردوستانه در مناطق تحت محاصره اکتفا کرده اند، اما درگیریهای روی زمین را به ارتش و سپاه پاسداران واگذار نموده اند. این امر نائره جنگهای طائفی را گسترش خواهد داد.
کشور عراق در ماه‌های گذشته، عرصه تحولات سیاسی و امنیتی بوده که مهم‌ترین نمود آن، پیشروی تروریست‌های تکفیری در این کشور و جنایات این تروریست‌ها بوده است؛اما پیروزی‌های اخیر نیروهای دولتی و مردمی بر تکفیری‌ها، تا اندازه بسیاری مرهون نقش ایران بوده که این موضوع، مورد اذعان منابع خبری و همچنین سیاسی بین‌المللی نیز قرار گرفته است.
به گزارش «تابناک»، خبرگزاری «رویترز» گزارشی از نحوه شکسته شدن محاصره شهر آمرلی در عراق ‌منتشر کرده و به طور خاص، به نقش ایران در این ماجرا اشاره نموده است.
این خبرگزاری اشاره می‌کند، نیروهای «پیشمرگه» کرد به همراه نیروهای مسلح شیعه عراقی، روز دوشنبه و پس از شکستن محاصره شهر آمرلی، به درون این شهر پیشروی کردند.
به باور رویترز، تحولات رخ داده در آمرلی و منطقه «سلیمان بیک» در حوالی این شهر، نشانگر انجام یک کار تیمی و هماهنگ از سوی مبارزان کرد، ارتش عراق و مبارزان شیعه بود و ایران نیز ضمن حمایت از این ائتلاف سه‌جانبه، نقش مستقیمی در شکستن محاصره آمرلی داشته‌ است.
در این زمینه، گزارش‌ها از حضور مشاوران نظامی ایرانی که به پلیس عراق مشاوره می‌دهند، در حوالی آمرلی حکایت داشته و افسران کرد نیز اشاره می‌کنند که ایرانی‌ها، نیروهای نظامی عراقی را برای هدف قرار دادن تکفیری‌ها مورد مشاوره و آموزش قرار می‌دادند.
در این میان، نقش مبارزان شیعه در شکستن محاصره آمرلی بسیار برجسته بوده است. این مبارزان که در جریان حمله آمریکا به عراق و اشغال این کشور، به نبرد با نیروهای آمریکایی نیز پرداخته بودند، در هنگام ورود به آمرلی، سرودی را خطاب به تروریست‌های تکفیری می‌خواندند که مضمون آن چنین بود: «آمریکایی‌ها نتوانستند ما را شکست دهند. حالا شما به گمانتان‌ می‌توانید؟».
گزارش‌ها حاکی از آن است که در پی شکسته شدن محاصره آمرلی، نیروهای پیشمرگه کرد و همچنین مبارزان شیعه عضو سازمان بدر، عصائب اهل الحق، کتائب حزب الله و همچنین پیروان مقتدا صدر در سرتاسر شهر حضور پیدا کردند. مبارزان شیعه، از برقراری اتحادی جدید با کرد‌ها سخن می‌گفتند.
یکی از نیروهای عضو عصائب اهل الحق می‌گوید: «من کاملاً مطمئنم که ناکامی پیشمرگه در متوقف کردن پیشروی داعش به سمت مناطق حومه اربیل، کرد‌ها را واداشت‌ در سیاست اشتباه خود، مبنی بر ‌همکاری نکردن با ما، تجدید‌نظر کنند... بدون کمک ما، متوقف کردن داعش به تنهایی برای آن‌ها دشوار بود».
‌روز گذشته، مبارزان کرد و شیعه وارد منطقه سلیمان بیک نیز شدند که از اوایل سال جاری میلادی، به یکی از پایگاه‌های اصلی داعش در عراق تبدیل شده بود. نیروهای پیشمرگه، پرچم خود را بر فراز یکی از ساختمان‌ها برافراشتند و شیعیان نیز شعار «یا حسین» سر می‌دادند. پس از آن، مبارزان شیعه مشغول پاکسازی ساختمان‌ها از مواد منفجره احتمالی کار گذاشته شده از سوی داعش شدند.
رویترز در ادامه این گزارش خود می‌افزاید، نفوذ ایران در منطقه سلیمان بیک کاملاً مشخص بود. در این منطقه، عصائب اهل الحق، گروهی هوادار ایران که آیت الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران را رهبر معنوی خود می‌داند، حضور پر رنگی داشتند و در میان آن‌ها، دو مرد به چشم می‌خوردند که فارسی صحبت می‌کردند و لباس نظامی متفاوتی هم بر تن داشتند.

یکی از آن‌ها در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه ایرانی است یا خیر، گفت: «ما در حال آزادسازی سلیمان بیک هستیم». وی در پاسخ به پرسشی دیگر مبنی بر اینکه آیا بدون کمک ایران، پیشروی‌های اخیر نیروهای دولتی و مردمی ممکن بود یا خیر، گفت: «خیر».
یکی دیگر از این افراد، تأیید کرد که از ایران آمده و کارش کمک به آموزش نیروهای نظامی عراق است.

یک فرمانده پیشمرگه نیز ضمن تأیید نقش کارساز ایران در شکستن حصر آمرلی می‌گوید: «ایرانی‌ها در این کار نقش داشتند. آن‌ها در زمینه تأمین اسلحه و برنامه‌ریزی نظامی به ما کمک کردند».
وی می‌افزاید، ایرانی‌ها، مبارزان شیعه را تعلیم داده‌اند و استفاده پیشمرگه از سلاح‌های سنگین نیز با نظارت و هدایت ایرانی‌ها انجام می‌شود.
پیش از این نیز یکی از اعضای ارشد حزب «اتحادیه میهنی کردستان» عراق گفته بود، نیروهای ارتش عراق، کرد‌ها و مشاوران نظامی ایرانی، پایگاه‌های عملیاتی مشترکی در عراق دارند. وی با بیان اینکه ایرانی‌ها مستقیم‌ در میدان نبرد نیستند، گفت: وظیفه آن‌ها آموزش و انتقال تجربیات است.
به هر حال، شکست دادن داعش در آمرلی، یک پیروزی مهم برای ارتش عراق، نیروهای امنیتی و گروه‌های نظامی کرد و شیعه به شمار می‌رود؛ پیروزی که بنا بر اذعان همه حاضران در نبرد، با کمک ایران به دست آمده است
.

No comments:

Post a Comment