Sunday, 31 August 2014

حسین شریعتمداری "نفر"ی که از رو نمیرود!


حسین شریعتمداری "نفر"ی که از رو نمیرود!


هنوز صحبتهای حسن روحانی درباره تشریح خطوط سیاست داخلی و خارجی کابینه اش انتشار نیافته که حسین شریعتمداری به هیاهو و جاروجنجال همیشگی رو آورد.
shariatmadari_hossein02
واقعا حسین شریعتمداری باید کلاس اکابر بگذارد و برای افسران جنگ نرم نظام ملاها  دو سه ترم درس پررویی بدهد!!
حسین شریعتمداری  در ستون یادداشت روز کیهان با تیتر «به قول شماکدام دولت؟!» به روحانی پاسخ داده و از جمله نوشته:
آقای روحانی می‌فرمایند؛ «تخیل اینکه آقایی در عکس بوده، حالا اینکه مال کی است؟ و به چه منظور بوده؟ و رفته تماشا کند یا چه جور شعاری بدهد را نمی‌پذیریم که کسی بخواهد بر مبنای توهمات، کسی را محکوم کند و به دولت بگوید این فرد از حقوق اجتماعی محروم است»!
درباره این بخش از اظهارات رئیس‌جمهور محترم ـ با عرض ‌پوزش ـ باید گفت که ایشان صورت مسأله را تغییر داده‌اند! و این سؤال را بی‌پاسخ گذارده‌اند که چه کسی گفته است به صرف «تخیل» و یا مشاهده «تصویر» می‌توان افرادی را به فتنه‌گری متهم کرد؟! سخن درباره افراد فریب خورده‌ای نیست که با برداشت غلط و یا توهم نسبت به وقوع تقلب و یا حتی با تحریک و ترغیب و دریافت مزد از عوامل اصلی فتنه به میدان آمده بودند. منظور از فتنه‌گرانی که نباید در دولت به کار گرفته شوند و آقای روحانی و کابینه ایشان ملزم به فاصله‌گذاری با آنان شده‌اند، افراد و اصحاب نشان‌دار فتنه آمریکایی اسرائیلی ۸۸ هستند که بسیار بعید است برای جناب روحانی و یا مشاوران ایشان، ناشناخته مانده باشند. این طیف از فتنه‌گران شامل افراد نشان‌داری است که در جریان فتنه‌آمریکایی اسرائیلی ۸۸ آشکارا حضور داشته و مواضع وطن‌فروشانه خود را به صراحت اعلام کرده‌اند و نه، آن عده از فریب‌خوردگان که در فتنه یاد‌شده به بازی گرفته شده بودند و به قول جناب روحانی تصویر آن‌ها در فلان صحنه دیده می‌شود و معلوم نیست تماشاچی بوده‌اند و یا...؟!...
طیف مورد اشاره از فتنه‌گران نشان‌دار را به آسانی از مواضع اعلام شده و عملکرد مشهود و خیانت‌بار آن‌ها می‌توان شناخت و بدیهی است که هیچیک از آنان به اعتراف قبلی جناب روحانی ـ که به آن اشاره خواهیم کرد ـ شایستگی حضور در هیچ مسئولیتی را ندارند.
۳ ـ باید از رئیس‌جمهور محترم پرسید که اگر جنابعالی درباره جرایم مشهود نیز معتقد به اثبات جرم در دادگاه هستید و قبل از تشکیل دادگاه و صدور حکم، استناد به جرایمی که مرتکب شده‌اند را غیرحقوقی می‌دانید، چرا و با کدام توجیه قانونی روز ۲۳ تیرماه ۷۸ در سخنرانی معروف خود ـ که متأسفانه این روز‌ها جای خالی آن در اظهارات حضرتعالی دیده می‌شود ـ از کسانی که فتنه ۷۸ را پدید آورده بودند، با عنوان «اراذل و اوباش»، «آشوب‌طلب»، «دشمن مردم ایران» و... یاد‌کرده و آنان را مستحق «سرکوب شدید» دانسته بودید؟! در آن هنگام که هنوز جرم آن‌ها ـ به قول جنابعالی ـ در هیچ دادگاهی بررسی نشده و به اثبات نرسیده بود! ضمن آنکه ابعاد و گستره جنایت فتنه‌گران ۷۸ با فتنه‌گران ۸۸ قابل مقایسه نبوده و نیست هر چند که برخی از فتنه‌گران در هر دو فتنه یاد شده دست داشته‌اند.
جناب روحانی در بخشی از سخنان روز ۲۳ تیرماه خود که در اجتماع پرشور مردم تهران و در محکومیت فتنه‌گران ایراد شده بود، گفته بودند؛ «در کدام کشور جهان حرکت‌های آشوب‌طلبانه این چنین تحمل می‌شود. اینها ـ فتنه‌گران ۷۸ ـ خیلی پست‌تر و حقیر‌تر از آن هستند که بخواهیم نسبت به آن‌ها تعبیر براندازی را مطرح کنیم. در کدام کشور دنیا و در کدام کشور و توسط کدام دولت، آشوب، تخریب و برهم زدن نظم جامعه تحمل می‌شود؟ مگر دولت مقتدر جمهوری اسلامی ایران و مسئولین امنیتی نظام، این‌گونه حوادث را تحمل خواهند کرد؟ این صبر و تحمل در یکی دو روزه برای این بود که ماهیت این چند صد نفر اوباش به خوبی برای مردم ما روشن شود و همه به خوبی بدانند این‌ها چه کسانی هستند و دارای چه ماهیتی هستند... بی‌تردید این افراد دشمن مردم ایران و ارزش‌های این مرز و بوم هستند. این اوباش حتی به مساجد هم تعرض کردند» و...
راستی جناب آقای روحانی، به قول حضرتعالی «در کدام کشور جهان و توسط کدام دولت» اینگونه افراد تحمل می‌شوند؟! چه رسد به آنکه در مسئولیت هم قرار بگیرند! و صدالبته، این اظهارنظر جنابعالی قبل از تشکیل دادگاه و رسیدگی به جرایم و جنایات فتنه‌گران مورد اشاره بوده است.
آقای روحانی بعد از ماجرای ۲۵ بهمن ۸۹ که سران و عوامل اصلی فتنه آمریکایی اسرائیلی ۸۸ به بهانه حمایت از مردم مصر و تونس اعلام راهپیمایی کرده بودند، طی مصاحبه‌ای با خبرگزاری ایلنا، گفته بود؛
‌«در روز ۲۵ بهمن عده معدودی به بهانه حمایت از مردم مصر و تونس به خیابان آمدند که اتفاقا در شعارهای آن‌ها حمایتی از مردم مصر و تونس به چشم نمی‌خورد و متأسفانه با شعارهای ضدانقلابی، موجبات خوشحالی و بهره‌برداری آمریکا، رژیم صهیونیستی و ضدانقلاب را فراهم آوردند... اقدامات نابخردانه و فتنه‌گرانه صورت گرفته در روز ۲۵ بهمن تنها به نفع استکبار و ضدانقلاب بود» و...

محمود هاشمی‌شاهرودی نایب رئیس مجلس خبرگان: خبر خوب این است که آیت الله مهدوی کنی امروز عطسه فرمودند!


محمود هاشمی‌شاهرودی نایب رئیس مجلس خبرگان: خبر خوب این است که آیت الله مهدوی کنی امروز عطسه فرمودند!


آخوند محمود هاشمی شاهرودی که برای عیادت آخوند مهدوی کنی رئیس مجلس خبرگان به بیمارستان رجایی رفته بود در گفتگو باخبرنگاران اظهار خوشوقتی کرد که مهدوی کنی امروز بعد از سه ماه برای نخستین بار عطسه کرد!
cxi5jm5r9o751zesjbro
محمود هاشمی شاهرودی در ادامه مدعی شد که خوشبختانه روند درمانی مهدوی کنی  بسیار خوب بوده و آثار بسیار مثبتی بر جای گذاشته!  در اثر این معالجات مهدوی کنی رفلکس‌های بسیار خوبی نشان داده‌ و عکس‌العمل‌های خوبی هم داشته‌ "خصوصاً در 2،3 ماه اخیر ایشان واکنش خاصی نداشتند و حتی عطسه نمی‌کردند اما در عیادت امروز ایشان عطسه کردند که نشانه سلامتی سلول‌های مغزی ایشان است".
به گزارش خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله سیدمحمود هاشمی‌شاهرودی رئیس شورای عالی هیئت حل اختلاف قوا و نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری بعد از عیادت از آیت‌الله مهدوی‌کنی رئیس مجلس خبرگان رهبری در بیمارستان قلب شهید رجایی در جمع خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت جسمانی و سلامتی آیت‌الله مهدوی‌کنی گفت: الحمدلله وضعیت جسمانی ایشان بسیار خوب است و گروه پزشکی بسیار خوبی برنامه‌های درمانی ایشان را بر عهده دارند و از داروهای بسیار خوب و متنوعی برای درمان ایشان استفاده می‌کنند؛ هم داروهای جدید و هم داروهای سنتی.
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: وضعیت جسمانی ایشان نسبت به زمانی که در بیمارستان بهمن بستری بود، بسیار بهتر است و امیدواریم روند موجود ادامه یابد و به نتیجه خوبی برسد تا ما از وجود پر برکت این شخصیت بزرگوار که از ذخایر انقلاب، اسلام و روحانیت هستند بهره‌مند شویم.
آیت‌الله هاشمی شاهرودی در پاسخ به سوالی در خصوص سابقه آشنایی خود با آیت‌الله مهدوی‌کنی اظهار داشت: من از اوایل سال 58 با ایشان آشنا شدم و خدمت ایشان رسیدم و از همان ابتدا به نظرم می رسید که امتیازات و صفات شایسته‌‌ای دارند در آن زمان هم من بسیار جوان بودنم و هم ایشان. از همان زمانی که ما در جلسات روحانیون خدمت ایشان حاضر می‌شدیم به ایشان ارادت پیدا کردیم و گاهی هم در خلال کاره خدمتشان می‌رسیدم.
"ارادت و ایمان ایشان به انقلاب، ایمان ایشان  و اعتقاد ویژه به امام و انقلاب و رهبری بحمدلله در وجود ایشان جمع بوده است. ایشان در کارها و رفتارهای سیاسی و دینی مشی اعتدالی دارند و این از بزرگترین امتیازات و ویژگی‌هایی است که خداوند متعال به ایشان عنایت فرموده است. بحمدلله هم در دوران نهضت، هم در دوران انقلاب و هم در دوران مدیریت جمهوری اسلامی ایشان نقش حساسی را ایفا کردند  و در هر پستی که قرار گرفتند اقدامات درست و مثبتی را انجام دادند و موفق بودند."
رئیس شورای عالی هیئت حل اختلاف قوا در پاسخ به سوالی پیرامون مسئولیت خود در ریاست این شورا و ارزیابی وی از روندی که از ابتدای دولت یازدهم میان قوای مختلف خصوصاً دولت و مجلس وجود داشته است، تصریح کرد: شورای عالی هماهنگی و حل اختلاف میان قوا 2 وظیفه عمده بر عهده دارد؛ یکی مسئولیت حل اختلافات میان قوا و مسائلی که میان آنها پیش می‌آید و دیگری بحث قانونی جایگاه قواست که در آن از قانون اساسی برای کفیت هماهنگی میان قوای مختلف استفاده می‌شود و بحث‌های قانونی که در قوانین مختلف همچون قانون اساسی که منجر به اختلاف میان قوا می‌شود یک بحث کاملاً حقوقی است و به اشخاص مربوط نمی‌شود. اما بحث اختلاف میان سران قوا از ابتدای این دولت تاکنون خوشبختانه به شکل خاصی بروز پیدا نکرده است؛ یعنی هماهنگی میان رؤسای قوا بسیار خوب است و هنوز هیچ گونه نامه یا شکایتی از سوی یکی از سران 3 قوه به مقام معظم رهبری و یا شورای حل اختلافات میان قوا ارسال نشده است.
** اختلافات قبلی قوا همچنان در حال بررسی در شورای حل اختلاف قوا است
آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی با بیان اینکه بحث‌های حقوقی اختلافات میان قوا کماکان وجود دارد، گفت: گاهی اوقات این مسائل موجب تداخل کار قوا می‌شود یا آن چیزی که منجر به اختلاف می‌شود. ممکن است نواقصی در قوانین عادی ما وجود داشته باشد که اغلب آنها بحث‌های علمی، حقوقی و تحقیقاتی است و برخی نامه‌هایی که از دوره قبل در خصوص اختلافات میان قوا وجود دارد همچنان در حال بررسی است. در عین حال در یکسال اخیر و در زمان فعالیت دولتی فعلی و در خصوص بخش اول که مربوط به هماهنگی میان قوای مختلف است ما هیچ نامه‌ای دریافت نکردیم و هیچ اختلافی را شاهد نبودیم. بحمدلله آقایان سران 3 قوه با یکدیگر هماهنگ هستند و امیدواریم که این شرایط ادامه یابد.
** سران قوا در دولت جدید از یکدیگر شکایتی نکرده‌اند
وی در خصوص محورهایی که قرار است در اجلاس آتی مجلس خبرگان رهبری بررسی شود، اظهارداشت: معمولاً بحث‌هایی که در اجلاسیه‌های مختلف پیش می‌آید مربوط به خود خبرگان است و گزارش‌های کمیسیون مختلف خبرگان در صحن علنی مطرح می‌شود و مورد بررسی قرار می‌گیرد. معمولاً 2 نفر میهمان در اجلاسیه‌های خبرگان شرکت می‌کنند که بنا بود در اجلاس اخیر از آقای ظریف وزیر امورخارجه دعوت شود و ایشان در خصوص مسائل هسته‌ای و روند مذاکرات گزارشی را ارائه کنند اما برای ایشان سفر غیرمترقبه‌ای پیش آمد که ممکن است که نباشند و احتمالا از فرد دیگری استفاده شود؛ حالا یا در این مسئله یا در خصوص مسائل دیگر. انشاءالله این مسئله در جلسه هیئت رئیس خبرگان که قبل از اجلاسیه برگزار می‌شود مطرح خواهد شد.
** انتخاب رئیس جدید مجلس خبرگان بستگی به نظر اعضا دارد
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری در خصوص وضعیت ریاست مجلس خبرگان رهبری و نظر اعضای این مجلس در خصوص پیرامون روند تعیین رئیس مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: این مسئله منوط به نظر اعضای مجلس خبرگان رهبری است البته این دوره 9 ساله است و با دوره‌های دیگر که 8 ساله بودند، متفاوت است. در ابتدای این دوره، مجمع تشخیص مصلحت نظام و مجلس شورای اسلامی ادغام و همزمانی انتخابات مجلس خبرگان رهبری با انتخابات مجلس و همچنین همزمانی انتخابات ریاست جمهوری و با انتخابات شوراهای اسلامی شهر رورستا را مطرح کردند و این مسئله به تصویب رسید تا پیش از تصویب این مسئله، ما هر سال 2 انتخابات داشتیم اما پس از تصویب این قانون ما هر 2 سال یک انتخابات داریم و این مسئله سبب شد مجلس خبرگان در ابتدای این دوره مصوبه‌ای داشته باشد و مدت این دوره مجلس خبرگان را به 9 سال برساند فلذا اسفند امسال دوره 8 ساله مجلس خبرگان رهبری به پایان می‌رسد اما هنوز این دوره مجلس خبرگان یک‌سال دیگر عمر دارد.
آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی افزود: انتخابات هیئت رئیسه و کمیسیون‌های داخلی مجلس خبرگان رهبری هر 2 سال یکبار برگزار می‌شود و با پایان امسال، این دوره 2 ساله خاتمه می‌یابد و برای یکسال باقی مانده هم کمیسیون‌ها از نو انتخاب می‌شوند و هم مجددا انتخابات هیئت رئیسه برگزار می‌شود اما به دلیل اینکه یک‌سال از دوره مجلس خبرگان رهبری باقی مانده و ممکن است که برگزاری مجدد انتخابات کمیسیون‌ها و انتخابات هیئت رئیسه زمان زیادی ببرد کمیسیون آیین‌نامه پیشنهاد جدیدی به هیئت رئیسه ارائه کرده که انشاءالله در اجلاسیه اسفندماه در صحن علنی خبرگان مطرح خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: ممکن است انتخاب 2 سال گذشته در یک‌سال پایانی دوره فعلی مجلس خبرگان نیز استمرار داشته باشد. البته این مسئله منوط به تصویب اعضای مجلس خبرگان رهبری است و امیدواریم این پیشنهاد کمیسیون آیین‌نامه در اجلاسیه اسفندماه به تصویب برسد و انتخاب اعضای جدید هیئت رئیسه و اعضای کمیسیون‌های تخصصی به دوره بعد موکول شود.
** عملکرد دولت یازدهم بسیار خوب بوده است
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری در خصوص عملکرد دولت یازدهم و همچنین تمدید ریاست آیت‌الله آملی‌لاریجانی بر قوه قضائیه تصریح کرد: الحمدلله عملکرد بسیار خوب بوده است. البته ممکن است هر عملکردی نواقصی هم داشته باشد؛ چرا که بشر معصوم نیست. الحمدلله مقام معظم رهبری با تیزبینی، اشراف و درایت خود مسائل مختلف را تذکر می‌دهند و بحمدالله تا به امروز شاهد شرایط مناسبی بوده‌ایم.
آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در رابطه با نقش جامعتین و خودش در انتخابات مجلس دهم و وحدت اصولگرایان اظهار داشت: هنوز زمان زیادی تا انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری باقی مانده است.
وی همچنین در خصوص احتمال کاندیداتوری خود در انتخابات آینده گفت: وارد مسائل شخصی نشوی
د

کلاهبرداران امنیتی برسر عمامه به سرهای حکومتی کلاه میگذارند


کلاهبرداران امنیتی برسر عمامه به سرهای حکومتی کلاه میگذارند


مکارم شیرازی: متاسفانه در مورد قضیه اینترنت پرسرعت عده ای صحبتهای من را تحریف کردند !!!!!!
414972_860
طفلک ملاها که حالا ناچار اند عقبه ماجرا را بشکافند و توضیح دهند که چطور با آنها بازی شده است!!
مدتهاست که ایرانیان و جهانیان شاهدند که دستگاه های اطلاعاتی - امنیتی در رژیم ملایان مسلط بر ایران   عمامه به سرهای حکومتی را به انحاء مختلف بازیچه دست خود قرار داده و با اطلاعات و اخبار دروغینی که بخورد آنها میدهند از آنها فتواهاهای مورد میل خود را "کش میروند" و قضیه را "کش نمیدهند"!!!

به گزارش «تابناک»، پس از انتشار استفتایی از "آیت‌الله العظمی " مکارم شیرازی در تأکید بر عدم توسعه سرعت اینترنت و کشیده شدن این مسأله به صحن علنی و حتی تهدید وزیر به استیضاح در صورت افزایش اینترنت و واکنش‌هایی که در پی داشت، این " مرجع تقلید"   در دیدار امروز با علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی درباره علت آن استفتاء و منبع درخواست این واکنش، سخنانی را مطرح کرد که به شفاف شدن عقبه این مخالفت‌ها کمک ویژه‌ای می‌کند.
توسعه سرعت اینترنت اتفاق تازه‌ای نیست و همواره ادامه داشته و نسل سوم این اینترنت نیز بر روی یکی از اپراتورهای تلفن همراه فعال شد و بخشی دیگر از جمله مکالمه تصور متوقف شد تا پیوست فرهنگی برای مجموعه در نظر گرفته شود و سفارش تهیه این پیوست فرهنگی نیز به دو نهاد داده شد که هنوز با گذشت چندین سال این پیوست تهیه و تحویل سفارش دهنده نشده است.
در این میان سایر اپراتور‌ها نیز قصد راه‌اندازی نسل سوم اینترنت را به‌‌ همان شکلی که اپراتور اول انجام داده بود، داشتند و طبیعتاً اگر صرفاً ارائه سرعت بالای اینترنت روی گوشی تلفن همراه دچار مشکلی بود، نباید این بخش از نسل سوم نیز راه می‌افتاد؛ اما حال که قرار است این خدمات فراگیر شود، واکنش‌هایی آغاز شد و سرانجام نیز این واکنش‌ها به نقطه حساسی رسید که می‌بینیم.
شاه‌میرزایی، یکی از اعضای شورای فضای مجازی چند روز پیش از نامه نگاری اعضای حقیقی شورای عالی فضای مجازی با رئیس جمهور برای برگزاری سریع جلسه‌ این شورا خبر داد و با بیان اینکه تصمیم‌گیری در خصوص فضای مجازی کشور، رکنی مهم است که وظیفه شوراست، تصریح کرد: «اگر مسأله‌ای به این مهمی که تعداد مشترکان اینترنت پرسرعت تلفن همراه تقریباً با این تصمیم می‌تواند در کشور 100 برابر شود و کاملاً هم کارکرد اصلی‌ نسل جدید تلفن همراه اینترنت خواهد بود و اینترنت بر مکالمه و پیامک غلبه می‌کند، باید این تصمیم از قبل به شورای عالی فضای مجازی می‌آمد‌».
ظاهراً مخالف اصلی نیز اعضای حقیقی همین شورا هستند که نتوانسته‌اند به تصمیمی واحد با دولت برسند و استفتایی که اخیراً از  "آیت الله العظمی"   مکارم شیرازی داده شده بود نیز پس از دیدار این اعضا‌ با این مرجع تقلید شیعه صادر شده و هشداردهنده عواقب افزایش سرعت اینترنت شورای فضای مجازی است؛ مسأله‌ای که امروز آیت الله مکارم از آن پرده برداشت.
این  "مرجع تقلید "  روز یکشنبه در دیدار با علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: به طور حتم، انتقاد اگر سازنده باشد، مطلوب است و اگر مخرب باشد، عذاب است؛ انتقادات مخرب در شرایط فعلی درست نیست. از سوی دیگر، به طور حتم انتقاد سازنده تلخ است ولی باید تحمل کرد و پذیرفت، اما اگر این انتقاد‌ها نباشد، اشتباهات تکرار می‌شود؛ بنابراین، دولت نباید از انتقادات سازنده ناراحت شود.
بر پایه گزارش خانه ملت، "آیت الله مکارم شیرازی"  ادامه داد: همچنین این موضوع را باید یادآور شد که انتقادات مخرب در شرایط فعلی درست نیست. واقعیت این است که دولت در یک سال اخیر خدمات خوبی ‌ارائه کرده است، ولی مشکلات هنوز هست که دولت باید در راستای رفع آن‌ها تلاش کند.
"آیت الله"   مکارم شیرازی با اشاره به وجود برخی مشکلات اقتصادی و فرهنگی در کشور گفت: مشکلات اقتصادی متولیان زیادی دارد، ولی مشکلات فرهنگی دارای متولیان کمتری است، از این روی، ما بر مشکلات فرهنگی کشور تأکید می‌کنیم.
وی همچنین با اشاره به برنامه وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات در اجرای نسل سوم اینترنت گفت: شورای عالی فضای مجازی توضیحاتی را در این رابطه به من دادند و من احساس کردم ‌در این رابطه خطری ایجاد می‌شود که در ‌‌نهایت تذکر دادم، اما متأسفانه برخی‌ها این صحبت‌های من را تحریف کردند.
این مرجع تقلید با تأکید بر اینکه ما مخالف فن‌آوری نیستیم، افزود: به نظر ما استفاده از فن‌آوری واجب است، زیرا وقتی مسلمانان دارای نهضت علمی و انقلابی بودند، اروپایی‌ها دوران قرون وسطی را طی می‌کردند، از این روی ما موافق فن‌آوری هستیم.
"آیت الله"  مکارم شیرازی اضافه کرد: فن‌آوری غربی مانند یک آب گل آلود و غیربهداشتی است، البته آب مایه حیات است ولی آب گل آلود را باید تصفیه کرد؛ بنابراین، فن‌آوری نسل سوم اینترنت هم مانند آب گل آلود باید تصفیه شود تا در اختیار مردم قرار گیرد، بنابراین این را باید گفت که آدم بی‌عقل مخالف فن‌آوری و پیشرفت علم است.
وی تصریح کرد: قطعا غربی‌ها در حوزه فن‌آوری پایبند به مسائل اخلاقی و فرهنگی نیستند، اما ما که پایبندیم و خط قرمزهایی داریم، معتقدیم که هر فن‌آوریی باید پالایش شود.
وی با بیان اینکه شتاب‌ در اجرای نسل سوم اینترنت اشتباه است، گفت: در رابطه با استفاده از این فن‌آوری اعضای شورای فضای مجازی نظراتی را دارند که این نکات باید در نشست‌هایی با مسئولان و وزیر ارتباطات مطرح شود، زیرا در غیر این صورت در آینده مشکلات بسیاری ایجاد می‌شود.
آیت الله"   مکارم شیرازی با بیان اینکه در کشور ما مسائل فرهنگی همیشه تبدیل به مسائل اقتصادی و سیاسی می‌شود، ادامه داد: ما به عنوان یک دولت اسلامی معتقدیم که اگر اخلاق فاسد شد، مشکلات دیگر هم به تبع آن ایجاد می‌شود. از این روی، می‌توان ریشه برخی مشکلات مانند طلاق، بی‌بند و باری و آسیب دیدن نظام خانواده را در استفاده اشتباه از این موارد دید.
وی با بیان اینکه ما مسائل فرهنگی را به دقت رصد می‌کنیم، خطاب به دکتر لاریجانی تأکید کرد: البته گاهی این مسائل هزینه‌هایی ‌برای ما دارد، اما امیدواریم شما هم پیام ما را به مسئولان به ویژه وزیر ارتباطات برسانید تا در رابطه با این فن‌آوری فکری کند.
آیت الله "  مکارم شیرازی با اشاره به تولید نشریات داخلی در دانشگاه‌ها گفت: باید بر نشریات داخلی دانشگاه‌ها نظارت شود، البته ما علاقه زیادی به دانشجویان و اساتید و دانشگاهیان داریم، اما دشمنان می‌خواهند از این راه و حربه استفاده کنند، امیدوارم با موقعیت تأثیرگذار جنابعالی و نفس عالی شما، مشکلات فرهنگی حل شود.
در ادامه دکتر لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوعات مطرح ‌درخصوص نسل سوم اینترنت در کشور، گفت: قطعا این فن‌آوری‌ها باید پیوست فرهنگی داشته باشند، البته باید براساس برنامه ریزی‌های انجام شده اینترانت داخلی گسترش پیدا می‌کرد و حتی طراحی‌های اولیه آن انجام شد؛ اما من قطعا برای پیگیری موضوعات مطروحه از سوی جنابعالی با وزیر مربوطه و دبیر شورای عالی فضای مجازی تماس می‌گیرم و موضوع را بررسی می‌کنم.
به نظر می‌رسد، مشکل اصلی، کنونی نبود هماهنگی و رویکرد نزدیک به هم میان تصمیم‌گران در حوزه فضای مجازی است و همین ‌عملاً باعث شده بخشی از مجموعه تصمیم‌گیر مقابل مجری اصلی اینترنت بایستد و شورایی که رئیس جمهور ریاستش را بر عهده دارد و البته اعضای حقیقی نیز دارد، با روندی مخالفت کند و عملاً از فضای فنی به سمت فرهنگی و سپس سیاسی سوقش دهد که دیروز رئیس جمهور بر اجرایی شدنش تأکید کرد

در خراسان و مصر و شام و عراق - فتنه و کارزار میبینم (پیشگویی های شاه نعمت الله ولی) 111


در خراسان و مصر و شام و عراق - فتنه و کارزار میبینم (پیشگویی های شاه نعمت الله ولی)


پاتک پیروزمند پیشمرگه ها،  محاصره دوماهه آمرلی را درهم شکست
414577_380
نیروهای پیشمرگه کرد همراه با واحدهایی از ارتش عراق موفق به ورود به شهر امرلی شده و مردم شهر برپشت بامهایشان این پیروزی راجشن گرفتند. بمبارنهای هوایی جنگنده بمب افکنها و پهبادهای آمریکایی همراه با پشتیبانی لجستیکی هوایی فرانسه و انگلستان و استرالیا موفقیت رزمی را در کارزار زمینی تامین نمود.
سخنگوی وزارت پیشـمرگ منطقه کردستان عراق در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بغداد جزئیات بیشتری از شکست حصر شهر شیعه نشین آمرلی راکه از دو ماه پیش در محاصره نیروهای داعش بود، تشریح کرد.
سرتیپ "هلگورد حکمت" سخنگوی وزارت پیشـمرگ منطقه کردستان عراق در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بغداد اعلام کرد: ظهر امروز ساعت ١٢ و ٣٠ دقیقه به وقت محلی عراق ، نیروهای مشترک پیشمرگ و ارتش عراق پس از جنگی ٦ ساعته وارد شهر شیعه نشین آمرلی شدند.
وی افزود: در این حمله مشترک ، 62 تن از تروریست های داعش کشته شده و 18 نفر از آنها نیز دستگیر شده و طبق اطلاعاتی که در اختیار داریم شمار زیادی از آنها زخمی شده‌اند.
سخنگوی وزارت پیشمرگ منطقه کردستان ضمن تاکید پاکسازی کامل آمرلی از لوث گروهای تروریستی ، تصریح کرد: شهر از وجود نیروهای داعش پاکسازی شده اما به نیروهای خود دستور داده‌ایم فعلا پیشروی نکنند زیرا بمب‌های بسیار زیادی را در نقاط مختلف شهر تعبیه کردند که باید ابتدا گروههای متخصص کشف بمب شهر را پاکسازی کنند و بعد از آن بتوانیم وارد شهر شویم.
هلگورد حکمت بر ضرورت هماهنگی بیشتر نیروهای پیشمرگ کُرد و ارتش عراق تاکید کرد و گفت: به هماهنگی موجود تا آزادسازی کامل استان موصل ادامه می‌دهیم.
شهر شیعه نشین آمرلی از توابع استان موصل محل سکونت 18 هزار نفر از اقلیت‌های ترکمن عراق است که از دو ماه پیش در حصر نیروهای داعش بود.
به گفته  شاهدان عینی، مردم شهر امرلی از پشت بام‌های خود آزادی شهر را جشن می‌گیرند و هم اکنون صدای شلیک هوایی در بسیاری از نقاط شهر شنیده می‌شود.
بسیاری از سازمانهای مدافع حقوق بشر نسبت به بروز جنایت جنگی در این شهر هشدار داده بودند.
پیش از این نیز منابع عراقی اعلام کرده بودند که نیروهای امنیتی و مردمی عراقی عملیات شکست حصر آمرلی در استان صلاح الدین را آغاز کرده‌اند.
از روزهای گذشته نیروهای مردمی و امنیتی زیادی در اطراف ناحیه آمرلی اردو زده بودند و تعدادی از روستاهای مسیر آن را آزاد کرده بودند. در این منطقه شیعیان ترکمن از هفتاد روز قبل تحت محاصره تروریست های داعش قرار دارند.
منطقه آمرلی واقع در شهرستان طوزخورماتو از توابع استان صلاح الدین در شمال عراق است و بیشتر ساکنان آنها از مسلمان ترکمنی شیعه هستند و به زبان ترکمنی صحبت می‌کنند.
مسجد امام حسین(ع) ، امام صادق، الامین ، الامام المهدی(عج) ، امام علی ابن ابی طالب و الرسول الاکرم در این شهر واقع شده‌اند.
از مناطق تاریخی و مذهبی این شهرستان مقام امام حسن ابن علی علیه السلام است

درخراسان و مصر و شام و عراق- فتنه و کارزار میبینم (پیشگوییهای شاه نعمت الله ولی) 110


درخراسان و مصر و شام و عراق- فتنه و کارزار میبینم (پیشگوییهای شاه نعمت الله ولی)

20143520040758874391_-----
وزیران خارجه کشورهای عضو همکاری خلیج فارس جلسه ای در جده در عربستان سعودی برای بحث درباره راههای مقابله با داعش برگزار کردند. این جلسه زمانی برگزار می شود که آمریکا به تشکیل یک ائتلاف بین المللی به ویژه با کشورهایی نظیر عربستان سعودی برای مقابله با داعش فراخوان داده است
.

درخراسان و مصر و شام و عراق- فتنه و کارزار میبینم (پیشگوییهای شاه نعمت الله ولی) 109


درخراسان و مصر و شام و عراق- فتنه و کارزار میبینم (پیشگوییهای شاه نعمت الله ولی)


قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس از پرونده عراق کنار گذاشته شد و با آتش سوزیهای "تصادفی" در وزارت کشور عراق، دستگاه نخست وزیر برکنار شده -نوری المالکی- تلاش برای پاک کردن صورت مساله روابط فیمابین سالهای گذشته دارد.
523121
به دنبال تخریب  پایه های وابسته به نوری المالکی در عراق، رژیم ایران ناچار شده است تا پرونده مربوط به عراق را در اختیار وازرت خارجه قرار دهد و بلحاظ ملاحظات نظامی و امنیتی نیز این پرونده در اختیار علی شمخانی و حسین سلامی قرار بگیرد. این امر یک واقعیت انکار ناپذیر است. با این همه سایتهای وابسته به محافل امنیت - مطبوعاتی تلاش در پرده پوشی این واقعیت دارند. از جمله سایت وابسته به همین محافل موسوم به "بولتن نیوز" چنین نوشته است:
به گزارش بولتن نیوز، برخی منابع نزدیک به عربستان سعودی و اسراییل طی هفته های گذشته خبرهایی در این باره منتشر کرده اند که مسئولیت پرونده عراق در ایران از سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه گرفته و به افراد دیگری واگذار شده است.از جمله روزنامه الشرق الاوسط که مستقیما به سعودی وابسته است و همچنین هفته نامه العرب که آن هم وابسته به لابی عریستان است مدعی شده اند پرونده عراق در ایران به سردار حسین همدانی یا آقای علی شمخانی واگذار شده است. این در حالی است که کارشناسان در تهران می گویند این گزارش ها کاملا مضحک است.به گفته این کارشناسان، پرونده منطقه به طور کامل در اختیار سردار قاسم سلیمانی قرار دارد و از جمله  درعراق هم حرف آخر را –موضع رسمی ایران- سردار سلیمانی می زند. یک "کارشناس" در این باره  گفت: «امریکا، اسراییل و عربستان سعودی آرزوهای خود را در قالب خبر بیان می کنند. این حرف ها را باید ناشی از شکست های پی در پی آنها در مقابل سردار سلیمانی و راهبرد منطقه ای نیروی قدس دانست».
نکته: این "کارشناسان مجهول الهویه" چرا معرفی نمیشوند؟!

رزمایش فرهنگی از افسران جوان جنگ نرم !! در مقابل جبهه معارض انقلاب اسلامی !!


رزمایش فرهنگی از افسران جوان جنگ نرم !! در مقابل جبهه معارض انقلاب اسلامی !!


دبیر برگزاری دومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی!!!! توسط افسران جوان جنگ نرم کشور 
287228_179
در عرصه فضای مجازی  مجموعه‌های مختلفی به صورت خودجوش از سراسر کشور وارد این عرصه شده‌اند و فعالیت‌های چشمگیری انجام داده‌اند. بسیاری از این مجموعه‌ها تحت حمایت و راهبری سازماندهی شده‌ای نبوده‌اند و راهبردها و اهداف خود را از فرمایشات و فرامین رهبر نظام دریافت کرده‌اند!!!!
287229_757
به گزارش بولتن نیوز، گروه فرهنگ و هنر، دبیر دومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی  در گفت‌وگو با خبرنگار رسانه خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: یک از اهداف برگزاری این نمایشگاه حرکت به سوی ایجاد جبهه‌ای از نیروهای ارزشی یعنی همان جناح فرهنگی مؤمن و انقلابی در مقابل دو جبهه استکبار گرگ صفت و ارتجاع خوک صفت تعریف شده بود.هدف دیگر برپایی نمایشگاه ایجاد هم‌افزایی و امید‌آفرینی در میان نیروهای انقلابی فعال در فضای مجازی و همچنین برپایی یک مانور و رزمایش فرهنگی از افسران جوان جنگ نرم در این عرصه در مقابل جبهه معارض انقلاب اسلامی بود.
دبیر دومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی همچنین گفت: نمایش فعالیت‌ها و اراِئه محصولات و دستاوردهای جوانان خلاق و ولایتمدار عرصه رسانه‌های دیجیتال به عموم مردم عزیز کشورمان علی‌الخصوص شهروندان تهرانی به عنوان بخش کوچکی از قابلیت‌های این جریان فرهنگی از اهداف دیگر این نمایشگاه بود.
امینی افزود: البته اوج فعالیت‌های این مجموعه‌های مردمی از سال 88 نمایان  شد و یک نوع انسجام و هماهنگی غیر‌رسمی میان آن‌ها به وجود آمد چرا که هرچند استکبار و ایادی داخلی‌اش شیرینی حضور مردم در انتخابات را تلخ کردند و گناه نابخشودنی سران فتنه ضایعه جبران‌ناپذیری را برای نظام اسلامی به وجود آورد‌ اما ازسوی دیگر برای مجموعه‌های انقلابی برکاتی هم داشت و مهم‌ترین آن نمایان شدن رویش‌های نسل نوین انقلاب و شکل‌گیری جبهه جدیدی از نیروهای مخلص و مؤمن و انقلابی در عرصه‌های مختلف به ویژه فضای مجازی و رسانه‌های دیجیتال بود.
وی با اشاره به روند برگزاری این نمایشگاه از ابتدا تاکنون‌ تصریح کرد: نخستین نمایشگاه در اواخر سال 91 برگزار شد که بیش از 180 مجموعه انقلابی فعال در فضای مجازی که غالب آن‌ها مؤسسات مردم‌نهاد رسانه‌های دیجیتال بودند در این رزمایش بزرگ فرهنگی حضور پیدا کردند. در آن سال علی‌رغم این‌که نخستین سال برگزاری بود اما استقبال هم از ناحیه شرکت‌کنندگان و هم از سوی بازدیدکنندگان قابل قبول بود و اهداف برگزاری تا حدود زیادی محقق گردید. در سال 92 به دلیل فضای انتخابات ریاست جمهوری و همچنین تغییرات در بدنه ‌دولت و همچنین تغییر نگاه به فعالیت‌های فرهنگی از سوی متولیان دولتی برگزاری نمایشگاه محقق نشد.
دبیر دومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی ادامه داد: نمایشگاه نخست با کمک و  هماهنگی قابل تقدیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد و توسط وزیر وقت ارشاد" جناب آقای دکترحسینی" افتتاح شد. تقاضای بخش زیادی از شرکت‌کنندگان، بازدیدکنندگان و همچنین مسئولان مختلف‌ فرهنگی در کشور این بود که این ‌نمایشگاه تخصصی با ایجاد یک دبیرخانه دائمی کار خود را پیگیری کند و سالانه با برگزاری این نمایشگاه  چیزی شبیه به جشنواره عمار در عرصه فضای مجازی  شکل بگیرد.
امینی خاطرنشان کرد: تشکل‌های مختلف فعال در این عرصه به جمع‌بندی رسیدند که در سال 93 این امر را اجرا نمایند و برای آن برنامه‌ریزی شد. پیگیری به عمل آمد که نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد چه زمانی است طبق سنت چند ساله قرار بود ‌که در نیمه دوم سال  93 برگزار می‌شود. بنابراین تصمیم گرفته شد که این نمایشگاه در نیمه اول سال برگزار شود تا با نمایشگاه وزارت ارشاد تداخلی نداشته باشد.
وی عنوان کرد: در بدو معرفی مسئول مربوطه در زمینه رسانه‌های دیجیتال در وزارت ارشاد به ایشان مراجعه و توافق شد که این نمایشگاه  به صورت تخصصی و مستقل برگزار شود. هماهنگی‌های اولیه نیز انجام شد اما زمانی که به شروع کار نزدیک شدیم متأسفانه در یک چرخش 180 درجه‌ای اعلام شد‌ که این نمایشگاه باید در ذیل نمایشگاه وزارت ارشاد انجام شود و شدیداً پیگیر عدم برگزاری نمایشگاه با این عنوان بودند.
وی در ادامه گفت: برای ما به دو دلیل این امر میسر نبود‌ چرا که نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد بیش‌تر رویکرد مخابراتی و فناوری پیدا کرده‌ و از جامعیت خارج شده بود و مجموعه‌های فعال انقلابی در عرصه  فضای مجازی در نمایشگاه برگزار شده توسط وزارت ارشاد در اسفند 92 حضور بسیار کمرنگی داشتند. از سوی دیگر اجرای نمایشگاه به بخش خصوص واگذار شده بود ‌و همچنین اقداماتی در نمایشگاه قبلی اتفاق افتاده بود که گفتنی نیست. به طور مثال این‌که یکی از متولیان نمایشگاه وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی  با کراوات و پوشش غربی در نمایشگاه حاضر شد و در حضور مسئولان وزارت ارشاد سخنرانی کرد و مسائل حاشیه‌ای داخل نمایشگاه فضای مناسبی را برای حضور جناح فرهنگی مؤمن و انقلابی ترسیم نکرد.
امینی خاطرنشان کرد: البته درون نمایشگاه هم رنگ و بوی انقلابی حاکم نبود و حواشی داشت که گفتنی نیست و بهتر است به آن نپردازیم و امیدواریم مسئولان محترم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به خود بیایند و ضمن انجام‌ دقت نظر، تغییر رویکرد همسو با سیاست‌های انقلاب اسلامی  نسبت به مسائل فرهنگی به عمل آورند.
وی اظهار داشت: دلیل دوم این بود که ما می‌خواستیم بچه‌های انقلابی دور هم جمع شوند و حس کنند با هدف مشترک در جنگ نرم علیه استکبار فعالیت می‌کنند‌ اما مسئولان امر همچنان پافشاری داشتند که نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی به عنوان یکی از بخش‌های ‌نمایشگاه  وزارت ارشاد با همان کادر برگزار کننده قبلی‌ انجام شود. لذا با هماهنگی بخشی از نهادهای متولی فرهنگ که دغدغه‌های فرهنگی مشترک با جبهه انقلاب کار آغاز شد.
دبیر دومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی گفت: طی تجربه نمایشگاه قبلی پیش‌بینی ‌ما استقبال حداکثر 200 تا 250 مجموعه برای شرکت در نمایشگاه بود. بر این اساس مکان‌های مختلفی را برای برگزاری نمایشگاه بررسی کردیم از جمله مصلی تهران که در نمایشگاه قبلی همکاری خوبی داشتند امسال به دلیل برگزاری نماز جمعه برای این اقدام میسر نبود. به حمدالله همکاری ارزنده شهرداری تهران به دلیل در اختیار قرار دادن بوستان گفت‌وگو مشکل محل برگزاری را حل کرد. تنها مشکل این مکان دسترسی سخت به آن بود.
امینی ادامه داد: البته  پیش‌بینی‌های ما هم که بر اساس نمایشگاه نخست انجام شده بود درست  از آب درنیامد و در چند روز محدود اعلام شده برای ثبت نام که حتی ساعتی هم تمدید نشد، ما را با استقبال بیش از 500 مجموعه مواجه کرد و به ناچار  با کوچک کردن غرفه‌ها و حذف 200 مجموعه در حدود 300 غرفه کوچک در نمایشگاه بر پا شد.
وی با اشاره به بخش‌های مختلف این نمایشگاه ادامه داد: این نمایشگاه در دو بخش اصلی و جانبی برگزار شد که بخش اصلی شامل بخش بین‌الملل، رسانه‌های برخط، نشر دیجیتال، بازی و انیمیشن و فناوری اطلاعات بود؛ همچنین دیجیتال در آیینه هنر، برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌های مختلف، فرصت‌ها و تهدیدها، واقعیت افزوده و بخش کودک و نوجوان از جمله بخش‌های جانبی این نمایشگاه بود.
امینی همچنین از جریان‌سازی صدا و سیما و تبلیغات تلویزیونی تشکر کرد و گفت: جریان‌سازی در فضای مجازی به واسطه برپایی این نمایشگاه و اقدامات جانبی مانند نشست‌های تخصصی در عرصه رسانه‌های دیجیتال و سخنرانی‌های تخصصی ‌و محافل‌ خوانندگی انقلابی ‌به صورت گسترده و غیر‌قابل تصوری به وجود آمده است.
وی ادامه داد: این نمایشگاه نخستین نمایشگاهی بود که افتتاحیه آن به جای بریدن روبان با برافراشته شده و تبرک پرچم حرم‌ سیدالشهدا‌(ع) و برپایی مجلس روضه امام حسین(ع) انجام شد.
دبیر دومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی گفت:در این نمایشگاه سعی شد یکسری از شعارها در مرحله عمل نیز محقق شود. به طور مثال سعی کردیم وسایل و تجهیزات الکترونیکی به کار رفته در نمایشگاه حتی‌المقدور ساخت داخل باشد.
امینی افزود: از اقدامات ویژه این نمایشگاه رونمایی از کیوسک رسانه برای تبلیغ و توزیع الکترونیکی محصولات بود که با استقبال چشمگیر مخاطبان مواجه شد و بنا شد در 100 نقطه شهر تهران و برخی استان‌های کشور نیز نصب شود. همچنین از فروشگاه متمرکز محصولات فرهنگی با روشی نوین نیز رونمایی شد و به طور آزمایشی در‌ این نمایشگاه به مدت 7 روز  بیش از 100 هزار عدد محصول در 2200 عنوان تولید شده توسط مؤسسات جبهه فرهنگی انقلاب شرکت‌کننده در نمایشگاه در این فروشگاه با تخفیف ویژه به فروش رسید. البته به دلیل استقبال غیرقابل تصور و ازدحام خریداران در برخی ساعات نمایشگاه مشکلاتی به وجود آمد که انشاءالله در مدل تکمیل شده عرضه محصولات به این شیوه این مشکلات مرتفع خواهد شد.
وی ادامه داد: امسال در دومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی از ظرفیت‌های موجود دستگاه‌های فرهنگی‌ استفاده خوبی به عمل آمد و سعی شد کم‌ترین هزینه‌ها در برپایی نمایشگاه انجام شود.
وی اعلام کرد ‌به جرأت می‌توان گفت هزینه این نمایشگاه کم‌تر از یک پانزدهم هزینه نمایشگاه‌های مشابه بوده است.
امینی افزود: الحمدالله استقبال خوب و زایدالوصفی از طرف بازدیدکنندگان از این نمایشگاه به عمل آمد و بازدید مسئولان و متولیان امور فرهنگی در حوزه‌های مختلف نیز چشمگیر بود.
وی با اشاره به بازدید رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور، حضور نمایندگان مختلف مجلس شورای اسلامی از جمله رئیس و اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، مشاور فرهنگی رئیس‌جمهور، اعضای شورای اسلامی شهر تهران، مسئولان فرهنگی شهرداری تهران و فرماندهان نیروهای مسلح ریاست سازمان بسیج مستضعفین‌ افزود: در این دوره از نمایشگاه با توجه به گسترش فضای مجازی در موضوعات مختلف دینی و انقلابی شاهد حضور پر رنگ جامعه  خطبا، ذاکرین و هیئات اهل بیت برای بازدید از این نمایشگاه در یک فضای بسیار صمیمی بودیم.
وی ادامه داد: شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه عموماً از جناح مومن و انقلابی هستند که مورد اشاره مقام معظم رهبری در ابتدای سال جاری در حرم مطهری رضوی برای حضور در عرصه‌های فرهنگی بوده‌اند.
امینی افزود: مجموعه‌های مردم نهاد با دریافت فرمان از فرمانده کل قوای فرهنگی یعنی مقام معظم رهبری امروز در عرصه تولید و نشر محتوای دینی و انقلابی در فضای مجازی برتری ملموسی پیدا کرده‌اند و در خصوص اعمال سیاست‌های ایشان در عرصه فناوری‌های زیرساختی فضای مجازی نیز خودجوش وارد عمل شده‌اند و هر چند مسئولان مربوطه در دولت‌های گذشته و دولت کنونی تاکنون سیاست‌های حکیمانه ایشان را به طور کامل اجرا نکرده‌اند ولی انشاءالله تا پایان سال جاری با انجام چندین حرکت ملی، بومی و انقلابی در این عرصه نیز شگفتی‌آفرین خواهند شد.
دبیر دومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی گفت: هر مسئول فرهنگی اگر حمایت این افسران جوان جنگ نرم را برای پیشبرد اهداف دستگاه متبوعش جلب کند قطعاً به موفقیت می‌رسد و در حقیقت این جوانان و مجموعه‌ها محتاج کمک نیستند و این متولیان فرهنگ این کشور هستند که محتاج حمایت مجموعه‌های مردم نهاد هستند.
وی ضمن تشکر از اقشار مختلف مردم و مسئولان که با بازدید و خدا قوت به مجموعه‌ها در نمایشگاه حاضر شدند اضافه کرد: مسئولانی که در این حوزه‌ها تکلیف حاکمیتی دارند و در کنار این جوانان انقلابی حاضر نشدند و از نزدیک در جریان این جوشش عظیم قرار نگرفتند قطعاً ضرر زایدالوصفی کرده‌اند.
وی در پایان گفت: دریای خروشان جوانان عاشق ولایت فقیه در حال حرکت به سمت ساحل تمدن اسلامی است و کسانی که بخواهند در برابر این اموج قرار ‌گیرند از این امواج سیلی محکمی خواهند خورد